Şimdi Ara

Meslek lisesi kötü mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ailem işsiz kalmamam için eml'ye naklimi yaptıracak, pişman olur muyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaş ortamı güzeldir. Eğlencelidir. Sanayiye eleman olucam diyorsan onada uygundur. Yok adam akıllı Üniversite'de okuyup bir meslek sahibi olucam diyorsan Anadolu iyidir. Nerdesin ya da gideceğin ml'nin durumu ne bilmiyorum ama. Büyük ihtimalle klasik meslek lisesidir. Anadolu'da isen orada kal. Sınav zamanı geldiğinde meslek lisesinde yakınırsın. Anadolu ortamı çalışmak için daha uygun.

• Gitme. Ben gidiyorum ve suan cıkmazdayım. Ek puan kalktı ve 2 yıllık geçişide kaldırmayı planlıyorlar. Tek ümidim bi kursa gidip lisans almak. Eğer durumum iyi ders alıp sınava hazırlanabilirim dersen ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blcksilver -- 27 Ocak 2016; 23:05:42 >
    Jeoloji müh gerçekten kötü mü
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayatımı dikip bıraktılar turizm meslekte gitme
    AMD Ryzen 5 3500X 3.60GHz - Asus Prime B550M-K AMD B550 Soket AM4 DDR4 4600(OC)Mhz - 2 x Adata XPG Gammix D30 8GB 3200MHz CL16 Ram -Asus Dual-RTX2060-O6G-EVO - Adata SWORDFISH 500GB 1800/1200MB/ Cooler Master MasterBox MB511 ARGB - MSI Optix G27CQ4 27" 165Hz 1ms 2k monitör -Logitech G332 kulaklık - LOGITECH G602 WIRELESS GAMING MOUSE
  • Senin çalışmana bağlı her şey. Ama çalışmadan kazanma şansında yok meslek lisesinde. Tabi sanayi hariç

• Gitme meslek lisesine ben gidiyorum çok kötü çok. keşke düz liseye filan gidebilseydim. Üniversiteyi düşünüyorum ama derslerin %70 ini görmüyoruz. Bu nedenle üniversteyi kazanmak çok ama çok zor. Özel ders yada dershane ye gitmek gerekir.
    Yok stajdı bölüm dersiydi falan bıktım yeterrrrrrr

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Matematiğin kötü ve ailem mat bilmeyenlere gereksiz adam gözüyle bakıyor. İşsiz kalacağım konusunda tam anlamıyla eminler bu yüzden okumamı istemiyorlar eml'ye gönderecekler :\. Bakmak isterseniz notlarım böylehttp://i.hizliresim.com/rZa8g1.jpg

''insanlar ölünce cennete gideceklerini söylüyorlar ama bunun doğru olduğunu sanmıyorum, biri öldüğü zaman, o kişi insanların kalbine doğru yolculuğa çıkar. anılarda yaşamaya devam eder. ama eninde sonunda anılarda kaybolacak. bu yüzden insanlar ayrılırken arkalarında bir şeyler bırakmak isterler. böylece diğerleri tarafından unutulmazlar. bu yüzden asla unutmayacağız.'' - Kaito
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustKiddingBuddy

Matematiğin kötü ve ailem mat bilmeyenlere gereksiz adam gözüyle bakıyor. İşsiz kalacağım konusunda tam anlamıyla eminler bu yüzden okumamı istemiyorlar eml'ye gönderecekler :\. Bakmak isterseniz notlarım böylehttp://i.hizliresim.com/rZa8g1.jpg

Usta hiç alınma fakat ailende sanırım sorun var bu notlarla tahminen ortalaman 85 lerdedir takdir veya teşekkür alamazsın ama o ortalama çok önemli,matematiğin yoksa sözele yönel,belliki başarılısın sözelde diksiyonunda iyi,uluslar arası ticaret firmalarında senin gibi adamlar için yalanıyor herifler rahat ol bu notlarla işsiz mişsiz kalmazsın,lise mezunu bile olsan bu notlarla devam ettiğin sürece şirketlere bile rahatca girebilirsin
    ''insanlar ölünce cennete gideceklerini söylüyorlar ama bunun doğru olduğunu sanmıyorum, biri öldüğü zaman, o kişi insanların kalbine doğru yolculuğa çıkar. anılarda yaşamaya devam eder. ama eninde sonunda anılarda kaybolacak. bu yüzden insanlar ayrılırken arkalarında bir şeyler bırakmak isterler. böylece diğerleri tarafından unutulmazlar. bu yüzden asla unutmayacağız.'' - Kaito

• zamaninda cok israr ettiler gitmedim, suan cok pismanim keske meslek lisesine gitseydim. tavsiyem gitmeniz

• Ek puan kalktı artık bir esprisi kalmadı. Üniversite sınavına diğer liselerden önce başlaman gerekli, onlardan daha fazla çalışman gerek. Üniversite kazanırsan ve bu mühendislik olursa bazı derslerde meslek lisesi okumanın faydasını görürsün. (Teknik resim, programlama gibi)

Edit:Mustafa Koç da rahmetli oldu. Artık meslek liselerine pek sahip çıkan olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y.S.E -- 29 Ocak 2016; 17:17:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben elektrik elektronik bolumundeyim dersler bayagi agir oluyor matematigini duzeltirsin kitaplarla videolarla o sorun degil ama meslek lisesine gelirsen hayatinin hatasini yaparsin ben bu bolume geldigimden haberim bile yoktu dershanede annemler tercih yapti 4 sene sevmedigim bolumde okuyup universitede tercihlerinde elektrik elektronik yazmiycam resmen meslek lisesini oylesine okuyorum duz lise bile daha iyiydi bu arada sinif 30 erkek 0 kiz

Labor omnia vincit. Çalışınca her şey olur...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.