Şimdi Ara

meslek lisesi bilişim teknolojilerini bitirdikten sonra hangi üni.den mezun olup tekniker olabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu sene sınava giricez inşallah 1 nisanda fakat 2 yıllık üniversitelerden tekniker olarak çıkabiliyormuyuz

ben sordum ben cevaplıyım faydanlanmak isteyenler olur marmara üniversitesinde 2 yıllık sınavsız geçiş ile pc programcılığı bitirdikten sonra tekniker olarak mezun olabiliyormuşuz
  • bilisimi eger teknik servis dali olarak okuduysan daha yuksegi yok unide teknik servis dali tarzinda

ancak yazilimci yada programci olarak cikarsin 2 seneliklere ordada pek bisey gostermiyorlar
    teknik servis cikisliyim 2sneelik programlama yazdim pisman oldum kaydimi sildirdim simdi tekrar hazirlaniyorum

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

bilisimi eger teknik servis dali olarak okuduysan daha yuksegi yok unide teknik servis dali tarzinda

ancak yazilimci yada programci olarak cikarsin 2 seneliklere ordada pek bisey gostermiyorlar
    teknik servis cikisliyim 2sneelik programlama yazdim pisman oldum kaydimi sildirdim simdi tekrar hazirlaniyorum

şuanda web tasarım bt okuyorum bu sene bitiyor staj görüyoruz artık meslek lisesi olduğundan sınavdan sonra nereye gidicem napıcam hiç bilmiyorum fakat tekniker olmak istiyorum 2 yıllıkların birinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

bilisimi eger teknik servis dali olarak okuduysan daha yuksegi yok unide teknik servis dali tarzinda

yemişim 2 yıllığı felan. Yüksekokul tutturmak lazım adamakıllı iş için(Yönetim Bilişim, İşletme Enf., CTIS). Ben de bunları tutturamayacağım için girdim bi İngilizce Öğr. bölümüne
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mesajım kalsın
    İnsanlar genellikle birbirlerinden nefret ederler çünkü birbirlerinden korkarlar; birbirlerinden korkarlar çünkü birbirlerini tanımazlar; birbirlerini tanımazlar çünkü iletişim kurmazlar; iletişim kurmazlar çünkü sınıflara ayrılmışlardır.

• öğretmenlik kazansanda atanamıyorsun zaten

[size=1
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Alcatraz_

arkadaşlar bu sene sınava giricez inşallah 1 nisanda fakat 2 yıllık üniversitelerden tekniker olarak çıkabiliyormuyuz

Sen bence iki yıllığı düşünmede kendine biraz güven 4 seneliği kazanmaya çalış.Hemen su koyu vermeyin biraz güvenin kendinize orda anadolu lisesine giden bir adamın sizden dahamı iyi oldugunu düşünüyorsunuz ? hayır düşünmeyin çünkü onların sizden hiçbir farkı yok.Sadece onlar orta okul zamanı kitap açanlar...

ATL'de Bilişim Teknolojileri/Veritabanı Programcılığı okudum. İşletme Bilgi Yönetimi kazandım 2. sınıftayım şu anda.
    Bilgisayar ve türevi bölümleri ölmüştür artık. Fazla söze gerek yok. Piyasa doydu.
  • yüksek bir hedefin yoksa hayatını tekniker olarak yaşamak istiyorsan lise mezunu olmak yeterli.mesleki yüksek okula gidip aileni boşuna masrafa sokmana gerek yok.sana tavsiyem ders çalış,hedefini yükselt

Türkiye Cumhuriyeti Kurucu Önderi ve İlk Cumhurbaşkanı,Gazi Mareşal,Başkomutan,Başöğretmen,Ulu Başbuğ,Kağan,Mustafa Kemal Han Hazretleri Diyeceksiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.