Şimdi Ara

meslek liseli bilgisayar mühendisi olabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar lisede son senem meslek lisesi elektronik bölümü öğrencisiyim türkçe matematik dersleri konusunda hiç altyapım yok bu sene hiç sınava hazırlanmıyorum ama okul bittikten sonra yazın derslere çalışmaya başlıcam. dershaneye falan gidicem. hayalim boğaziçi bilkent gibi bir üniversitede bilgisayar mühendisliği okumak sizce şansım nedir kazanabilirmiyim kazanmaya çok istiyorum.

• Bu sene olmaz sanırım ama çalılmaya devam et seneye bir daha girersin ve düzenli çalışırsan kazanabilirsin.Liselerin bir farkı yok her şey çalışmakta bitiyor.Ben 470 puanlık lisedeyim ama bizim dershanede meslek lisesinde olupta beni geçen bir çocuk var.
  • Dostum istedigin yerler ilk 500 belki daha da kucuk dilim.. Okul puaninin nasil mesela ben bogazici bilgisayara gidecek nette yapsam baya geri atar beni okul puanim.. Ins kalkar okul puani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1/2mv2 -- 28 Aralık 2012; 21:37:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaza erteleme bence şimdiden çalışmaya başla 6 ay var sonuçta yaza kadar.
  • Şimdiden çalışmaya başlasan ygs yi bitirsen seneyede lys yi yaparsın bilgisayar mühendisliği kazanabilirsin ama söylediğin yerler için bu saatten sonra ya çok zeki olmalısın yada çooooooooooooooooooooooooooooooooooook çalışman lazım oralara giden adamlar lise 1 den beri bütün gün en iyi fen-anadolu liselerinde test çözüyor çünkü.
  • Çok çalışırsan olabilir ama önceden çalışmadıysan bu saatten sonra biraz zorlar.
  • sınava 3-4 ay kala bu iş biraz zor.
    altyapı varsa iyi bir eğitimin ardından neden olmasın.
    bende mesleği bitirdim.
    hiç çalışmamama rağmen 260 almıştım.sıfır çekenleri düşünürsek meslek lisesini bitrmiş biri olarak iyiydi bence.çalışmamıştım çünki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonyali

sınava 3-4 ay kala bu iş biraz zor.
    altyapı varsa iyi bir eğitimin ardından neden olmasın.
    bende mesleği bitirdim.
    hiç çalışmamama rağmen 260 almıştım.sıfır çekenleri düşünürsek meslek lisesini bitrmiş biri olarak iyiydi bence.çalışmamıştım çünki

bu seneden pek bi beklentim yok sayten hem staj hem okul derken fazla çalışamıyorum. yazın başlıcam çalışmalara gerçekten istiyorum ama kazanmayı
  • Bilgisayar okuma kafayı yersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jewish

Bilgisayar okuma kafayı yersin

neden çok mu kötü
  • Sana hikayemi anlatayım o zaman.

Ben düz liseye başladım ilk 2 sene kaldım atıldım. Mesleki Açık liseye geçtim 3 yıl okudum direk geçişle 2 yıllık bilgisayar programcılığına geçtim. Üni bitti Dgsye girdim son sene hazırlanmıştim. Şimdi istediğim yerdeyim Gazi üniversitesinde. herşey senin elinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scaryscreen -- 28 Aralık 2012; 22:28:55 >
  • Okul birincisi ol. Ben bu sekilde iu kazandim. Muhendistlik degil ama. 4 yillik bir bolum. Bolum ismini soylemem desifre olurum :-) Fakulte iktisat fak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Geometric

bakınız : ben

sendemi benim gibiydin nereyi kazandın
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenaksahin

Dostum istedigin yerler ilk 500 belki daha da kucuk dilim.. Okul puaninin nasil mesela ben bogazici bilgisayara gidecek nette yapsam baya geri atar beni okul puanim.. Ins kalkar okul puani

hocam okul puanı nasıl etkiliyo anlamadım diyelim sınavdan 500 aldın bide okuldan sana puan geliyo yani nasıl geri çekiyo ki seni.
  • ben anadolu lisesiyim, marmara bil. mühendisliği istiyorum, sen bir de boğaziçi istiyorsun, hedef güzel de senin baya baya çalışman lazım, okul puanı da 0,6 ile çarparak buluyorsun galiba, mesela sene sonu ortalaman 70 ise 42 puan geliyor sana, ham puan 500 ise 542 oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: montana çetesi

quote:

Dostum istedigin yerler ilk 500 belki daha da kucuk dilim.. Okul puaninin nasil mesela ben bogazici bilgisayara gidecek nette yapsam baya geri atar beni okul puanim.. Ins kalkar okul puani

hocam okul puanı nasıl etkiliyo anlamadım diyelim sınavdan 500 aldın bide okuldan sana puan geliyo yani nasıl geri çekiyo ki seni.

Dostum sbs gibi olmus bu bogazicine gidecek puanin varsa ona gore de okul puani lazim hedef. Ilk bin gibi ise eger 300 kisi falan oynuypr duruma gore degisir gerci kac kisi oynadigi ama az buz degil sayilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1/2mv2 -- 30 Aralık 2012; 20:54:07 >
  • diyelimki sınavdan 500 aldın okul puanı olarakda 60 üzerinden 40 aldım bu beni nasıl geriye çeker anlamadım daha iyi olması gerekmiyo mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiromen3

ben anadolu lisesiyim, marmara bil. mühendisliği istiyorum, sen bir de boğaziçi istiyorsun, hedef güzel de senin baya baya çalışman lazım, okul puanı da 0,6 ile çarparak buluyorsun galiba, mesela sene sonu ortalaman 70 ise 42 puan geliyor sana, ham puan 500 ise 542 oluyor

puanı düşürmesi gibi bir durum var mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: montana çetesi

quote:

Dostum sbs gibi olmus bu bogazicine gidecek puanin varsa ona gore de okul puani lazim hedef. Ilk bin gibi ise eger 300 kisi falan oynuypr duruma gore degisir gerci kac kisi oynadigi ama az buz degil sayilar

diyelimki sınavdan 500 aldın okul puanı olarakda 60 üzerinden 40 aldım bu beni nasıl geriye çeker anlamadım daha iyi olması gerekmiyo mu

• 6 senelik dostum var.Meslek lisesinden mezun.Bilgisayar programcılığı okudu iki senelik.Bölüm birincisi oldu.Bu sene de DGS ile ODTÜ'yü kazandı.Yurt vs. imkanından dolayı Boğaziçi'ne gitmedi.Yani gidilebilir çalışırsan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KediTartaklayanBodyciFare -- 30 Aralık 2012; 21:09:31 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.