bu viraj kesinlikle f1 tarihinin en sorunlu virajlarından biri olucak ve tarihe geçicek yalnız dikkat etmemiz gereken şey o virajda belli otomobiller sorun yaşadı örneğin ferrari ve bar-honda tabi sadece williamslarda görülen sağ arka teker sorunuda ilginçti eğer 20 arabanın hepsi o virajda sorun yaşamış olsa mutlaka yarış günü bi değişiklik yapılırdı
bence bundan sonraki yarışlarda kesinlikle bir problem olmaz ,çünkü pilotlar işi çözdü
pilotun okuzlugu. nizami bir hizda viraja girmezsen eger tekerlegin basina gelecek olan o dur. bu pilot hizli giris yaparak direksiyonu fazla kiriyordu. bunun sonucunda da benim kanaatim donus yonunun aksi istikametindeki arka teker ayvalari yedi.. lastikler problemliydi saniyorum.
ayrica istanbul f1 pistinin meshur 8. viraj adiyla anilmasini mi saglamaya calisiyorsun ne? en basit pistlerden biri olmus. ben begenmedim, daha zorlu bir pist neden yapilmamis ki? her ne kadar standartlari iceren bir pist yapilmis olma durumu olsa da ben begenmedim... begendiremezsiniz ya, hic hosuma gitmedi yaris..
sola dönüşlü pistler her zaman için fiziksel olarak pilotları çok zorluyor eğer dünya şampiyonu bi pilot aynı virajda sürekli spin atıyorsa ve bunu başka pilotlarda yapıp sorun yaşıyorsa o viraj biraz meşhur olur örneğin spa,kanada(şampiyonlar duvarı),usa vs...
evet bencede o viraj dünya şampiyonasında tanınacak