Şimdi Ara

@@MEŞGUL YÖNLENDİRME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell de "MEŞGUL YÖNLENDİRME AKTİFLEŞTİRİLDİ" servisi nedir?Bilenler ve uygulaması hakkında fikri olanlar işe yaradığı belli mi ?ve hangi servisi aramak lazım?

• Telefonun kendi menüsünde de olacak tı böyle bir bölüm. Telefonun meşgulgen arayan kişiyi başka bir numaraya yönlendiriyorsun. Ben hiç kullanmadım kullanma gereği hissetmedim.
  • bunu diyorsun sanırım
  • Hayır dediğim bu şekil bi yönlendirme değil,Turkcell in servisi ve arayanı reddedince çıkan mesajda şu ses duyuluyo; ARADIĞINIZ NO YANLIŞTIR LÜTFEN TEKRAR KONTROL EDİP ARAYIN"
  • Öyle bir turkcell servisi yok , onu kendin cep telfonundan ayarlayacaksın.Yani yanlış numara olayını
  • Telefonun menüsünden yanlışlıkla meşgulken yönlendir seçeneğine girilmiş ve geçersiz bir numaraya yönlendirilmiş. En iyi çözüm menüden tüm yönlendirmeleri iptal edecek seçeneği bulmak ya da kısaca telefondan ##002# ve ardından Arama veya Yes tuşuna basmak.
  • mfiz ; hemen bi deneyeyim bakalımmm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arama bekletme çalışmıyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: suzi dilara

Hayır dediğim bu şekil bi yönlendirme değil,Turkcell in servisi ve arayanı reddedince çıkan mesajda şu ses duyuluyo; ARADIĞINIZ NO YANLIŞTIR LÜTFEN TEKRAR KONTROL EDİP ARAYIN"

Bence de öyle bir servis olamaz.Turkcell bile bile aramayı reddedene telefon No' su yanlış demez, diyemez.Onu sen ayarlamışsın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DEJ@WU

quote:

Orjinalden alıntı: suzi dilara

Hayır dediğim bu şekil bi yönlendirme değil,Turkcell in servisi ve arayanı reddedince çıkan mesajda şu ses duyuluyo; ARADIĞINIZ NO YANLIŞTIR LÜTFEN TEKRAR KONTROL EDİP ARAYIN"

Bence de öyle bir servis olamaz.Turkcell bile bile aramayı reddedene telefon No' su yanlış demez, diyemez.Onu sen ayarlamışsın...

BEN SADECE ;BİR SERVİS ÇALIŞANINDA GÖRDÜM DAHA DOĞRUSU DUYDUM YANIMDA YAPTIII,ARADIM O DA REDDETTİİİ ,

ama nasıl yaptığını bilmiyorumm söylemiyoo

• telefonun mesgulse yonlendir secenegini aktif edip
    hangi noya sorusuna herhangi bir numarayi yazip son rakkamini eksik yazarak
    yapabilirsiniz. boylece siz mesgul tonu verince karsi taraf hatali vermis oldugunuz numaraya
    yonlenecek ve bahsettiginiz mesaji dinleyecektir
  • Hemen deniyorumm bakalım doğru muu?
  • EVETTT OLDUUU

TEŞEKKÜRLERR ....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.