Turkcell de "MEŞGUL YÖNLENDİRME AKTİFLEŞTİRİLDİ" servisi nedir?Bilenler ve uygulaması hakkında fikri olanlar işe yaradığı belli mi ?ve hangi servisi aramak lazım?
Telefonun kendi menüsünde de olacak tı böyle bir bölüm. Telefonun meşgulgen arayan kişiyi başka bir numaraya yönlendiriyorsun. Ben hiç kullanmadım kullanma gereği hissetmedim.
Hayır dediğim bu şekil bi yönlendirme değil,Turkcell in servisi ve arayanı reddedince çıkan mesajda şu ses duyuluyo; ARADIĞINIZ NO YANLIŞTIR LÜTFEN TEKRAR KONTROL EDİP ARAYIN"
Öyle bir turkcell servisi yok , onu kendin cep telfonundan ayarlayacaksın.Yani yanlış numara olayını
Telefonun menüsünden yanlışlıkla meşgulken yönlendir seçeneğine girilmiş ve geçersiz bir numaraya yönlendirilmiş. En iyi çözüm menüden tüm yönlendirmeleri iptal edecek seçeneği bulmak ya da kısaca telefondan ##002# ve ardından Arama veya Yes tuşuna basmak.
Hayır dediğim bu şekil bi yönlendirme değil,Turkcell in servisi ve arayanı reddedince çıkan mesajda şu ses duyuluyo; ARADIĞINIZ NO YANLIŞTIR LÜTFEN TEKRAR KONTROL EDİP ARAYIN"
Bence de öyle bir servis olamaz.Turkcell bile bile aramayı reddedene telefon No' su yanlış demez, diyemez.Onu sen ayarlamışsın...
quote:
Orjinalden alıntı: DEJ@WU
quote:
Orjinalden alıntı: suzi dilara
Bence de öyle bir servis olamaz.Turkcell bile bile aramayı reddedene telefon No' su yanlış demez, diyemez.Onu sen ayarlamışsın...
BEN SADECE ;BİR SERVİS ÇALIŞANINDA GÖRDÜM DAHA DOĞRUSU DUYDUM YANIMDA YAPTIII,ARADIM O DA REDDETTİİİ ,
ama nasıl yaptığını bilmiyorumm söylemiyoo
telefonun mesgulse yonlendir secenegini aktif edip hangi noya sorusuna herhangi bir numarayi yazip son rakkamini eksik yazarak yapabilirsiniz. boylece siz mesgul tonu verince karsi taraf hatali vermis oldugunuz numaraya yonlenecek ve bahsettiginiz mesaji dinleyecektir
Hemen deniyorumm bakalım doğru muu?
EVETTT OLDUUU
TEŞEKKÜRLERR ....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme