Şimdi Ara

-

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyysanadiyom -- 8 Eylül 2024; 0:12:28 >

• Al iste ondan sonra Türk kizlarinin neden popolari havada. 10 mesajin 9'unda guzelsin, tatlisin sekerci mi baban senin dersen tabii popolari kalkar. Biraz daha egosunu tatmin et yakinda postayi koyacak zaten sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Al iste ondan sonra Türk kizlarinin neden popolari havada. 10 mesajin 9'unda guzelsin, tatlisin sekerci mi baban senin dersen tabii popolari kalkar. Biraz daha egosunu tatmin et yakinda postayi koyacak zaten sana

+1
  • quote:

Al iste ondan sonra Türk kizlarinin neden popolari havada. 10 mesajin 9'unda guzelsin, tatlisin sekerci mi baban senin dersen tabii popolari kalkar. Biraz daha egosunu tatmin et yakinda postayi koyacak zaten sana

+1
  • Popoyu kaldırmışın iyice. Şimdi kızın gönlü sende olsa bile, onu o kadar övmüşsün ki, kız şuan "ben bu çocuğa fazlayım, biraz eğlenip tekmeyi vururum" havalarında emin ol.
  • quote:

maalesef +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: sbabac

quote:

+1

Adam dogru diyor yapmayin abi soyle ya kiz ne kadar guzel olsada ben eziyorum tam tersine ama sonucta cikiyorum :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cep Telefonları
    22 yıl önce açıldı
    Telefon şarj almıyor
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

aynen kardeşim
  • Takip

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru yoldasın. Hep böyle devam et . Bu kafayla git vallahi bekar kalırsın . Ah keşke bende sen gibi olsaydim.

• bolum 2 ve bolum 3

yayında beyler

şimdi diyorsunuz ki kızı övme etme eyleme tmm eyvallahda ben rengimi belli etmeye ondan hoslandıgımı gostermeye calısıyorum

2. bulusmayı kaptım kızdan bakalım o zaman neler olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: asus1981

Doğru yoldasın. Hep böyle devam et . Bu kafayla git vallahi bekar kalırsın . Ah keşke bende sen gibi olsaydim.

benım gıbı olsaydın demıssın bırde bekar kalırsın demıssın

burda bı zıtlık var
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARAKAYA

quote:

Orijinalden alıntı: asus1981

Doğru yoldasın. Hep böyle devam et . Bu kafayla git vallahi bekar kalırsın . Ah keşke bende sen gibi olsaydim.

benım gıbı olsaydın demıssın bırde bekar kalırsın demıssın

burda bı zıtlık var

Adam dalga geciyor hala anlamadin mi
  • kız arkadaş olarak kalalım diyecek egolarını tatmin edip sen açıldıktan sonra olmaz diyecek haberin olsun.
  • Çok sinirlendim sana, ayrıca kız senden bir gram hoşlanmıyor. Buradan anladım.

• tipe bak la saf mısın sen?allahım şu entel triplerine bak edebiyat yapmış ayaküstü hem de mesajlaşmayla

neyse kıza biraz daha ego yüklemesi yaptıktan sonra açılabilirsin, alacağın cevabı ben sana şimdiden söyleyeyim '' ben seni arkadaşım olarak görüyorum''
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

İlk buluşma ve futbol maçı Bayağı romantikmişsin arkadaşım.

Bu şuna benziyor, ilk buluşmada sinemaya Terminatör filmine gitmek gibi

öyle denk geldi dostum

napalım yani

haaa söylerim ne derse desin umrumda olmaz modundayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyysanadiyom -- 19 Mayıs 2012; 20:43:32 >

• 1.Hata ilk buluşma yeri 2. kıza çıkma teklif ettiğinde kız bunu zaten bildiği için cevabı hazır gibi olacak 3.Hata keşke biraz yüz yüze görüşsen ne bu telefon telefon sana bunu deneyim etmiş biri olarak söylüyorum sürekli telefonda konuşma bi yerden sonra kıza bi yere gidelimmi dediğinde hayır diyecek görüceksin hiç merak etme bari 2. kızda durumları böyle götürme belki senin için güzel birşey ona güzelsin demek ama inan bana dostum bunu sadece buluştuğunda söyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theodorus321 -- 20 Mayıs 2012; 0:21:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theodorus321

1.Hata ilk buluşma yeri 2.Hata kıza çıkma teklif ettiğinde kız bunu zaten bildiği için cevabı hazır gibi olacak 3.Hata keşke biraz yüz yüze görüşsen ne bu telefon telefon sana bunu deneyim etmiş biri olarak söylüyorum sürekli telefonda konuşma bi yerden sonra kıza bi yere gidelimmi dediğinde hayır diyecek görüceksin hiç merak etme bari 2. kızda durumları böyle götürme belki senin için güzel birşey ona güzelsin demek ama inan bana dostum bunu sadece buluştuğunda söyle

1. hataya katılmıyorum cunku daha once konusmuslugumuz yoktu 3 haftadır takıpteydım en sonunda mac ayagına bulustuk yanı hıc konusmuslugumuz yokken gel bı cafede bulusalım dıyemezdım heralde

2.hata derken nasıl bır sey kastettın anlamadım

3. hataya katılıyorum teknolojı askı olsun ıstemıyorum ... o yuzden mesajları kestım , bır seyler yapıcaksak face to face ile olmalı

dıger kız ıle tam tersı oluyor onlada yuzyuze konusuyoruz hep , ondada mesajları kestım daha onceden , artık o atarsa konusurum ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyysanadiyom -- 20 Mayıs 2012; 0:23:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KARAKAYA

quote:

Orijinalden alıntı: theodorus321

1.Hata ilk buluşma yeri 2.Hata kıza çıkma teklif ettiğinde kız bunu zaten bildiği için cevabı hazır gibi olacak 3.Hata keşke biraz yüz yüze görüşsen ne bu telefon telefon sana bunu deneyim etmiş biri olarak söylüyorum sürekli telefonda konuşma bi yerden sonra kıza bi yere gidelimmi dediğinde hayır diyecek görüceksin hiç merak etme bari 2. kızda durumları böyle götürme belki senin için güzel birşey ona güzelsin demek ama inan bana dostum bunu sadece buluştuğunda söyle

1. hataya katılmıyorum cunku daha once konusmuslugumuz yoktu 3 haftadır takıpteydım en sonunda mac ayagına bulustuk yanı hıc konusmuslugumuz yokken gel bı cafede bulusalım dıyemezdım heralde

2.hata derken nasıl bır sey kastettın anlamadım

3. hataya katılıyorum teknolojı askına dondu bızımkısı o yuzden mesajları artık kestım su andan ıtıbaren bır seyler yapıcaksak beraber konusarak yapacagım

dıger kız ıle tam tersı oluyor onlada yuzyuze konusuyoruz hep , ondada mesajları kestım daha onceden , artık o atarsa konusurum ...

2.ye Hata yazmam benim hatam neyse inşallah iyi gider diyim ama ona sadece buluştuğunda iltifat et lafımı sana yalvarırım dikkate al

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.