Şimdi Ara

Smile Adsl Müşteri Dolandırma Yöntemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Smile adsl den 1 senelik tahütlü abonelik almıştım.Abonelik bitmesine 3 ay kala Haziranda yazlığa geçtim nakil yaptırıp kalan 3 ay orada tamamlamak istedim.Bunun üzerine
    nakil işleminde bulundum.Yazlıkta internete girmeye devam ettim.HEr şey normal temmuzda 74,45 lira ceza bedeli geldimi :) Ş. temsilci nakil yerine hesabımı kapatmış.Yazlığada yeni abonelik açmış 1 sene tahütlü kulakları çınlasın :) Şimdi aboneliği kapattım 74,45 tl ceza 34,45 sonlandırma bedeli müşt. yetkilisinin tarafımdan habersiz açtığı abonelikle toplam 90 lira ceza bedeli ödedim.Böyle adi bir firma yok arkadaşlar kullananlar kotalı kesinlikle kullanmasın sınırsız kullanın kotalıda hep 60,70 geliyor dikkat edin aman kapattırmak ayrı rezillik.Abonelik telefonda anında oluyor ama kapatma rezillik şimdi bir şeyler diyecem bu firmaya siz tahmin edin.Devletin denetleme mekanizması olmadığından firmalar at kopturuyor.Ttnet ,smile hepsi bir.Kesinlikle kontrat işine girmeyin.Yavaş mavaş 3 g kullanın int. işiniz az ise:)

Smile adsl iptal forumları

http://imageshack.us/photo/my-images/198/smileadsliptaltalepform.jpg

http://c1110.hizliresim.com/11/10/3/1850.jpg

18 Kasım Güncelleme :)

Tüketici hakem heyetine verdim Smile adsl,Smile adsl aradı bir kaç gün önce ve özür dileriz paranızı iade edelim dediler ve hesap numarası istediler.İlettim bilgilerimi ve mutlu sona ulaştım sayılır.
    Hakkımızı Tüketici hakem heyetlerinde arayalım lütfen.Hakem heyeti kararı gelince koyacam.Smile adsl haksızlığına karşı başarı diye :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1948685BE -- 18 Kasım 2011; 18:56:09 >

• hocam kusura bakmada çoluğunun çocuğunun download yapıp kotayı patlatmadığı ne belli?

1 yda 4 gb kotamı durur kendinizi kandırmayın

önceden kotalı kullanıyordum hiç faturam fazla gelmedi?

sonra benzer şey telefondada ooluyor eşe dosta verin telefonu efendim al bu bedava ay sonu 200 lira fatura gelince operatörü suçla

;)

https://forum.donanimhaber.com/turk-net-baglayamadigi-internete-fatura-gonderiyor-resimli--130963218
  • teksalih, saçmaladığının farkında mısın?
    Çünkü SamileADSL bizi de dolandırdı. Müşteri hizmetleri yetkilisinin hatası yüzünden 2 DEFA BAĞLANTI ÜCRETİ ödemek zorunda kaldım. Ben görevliye SINIRSIZ dedim, o akıllı 4 GB kotalı yaptı. Sözleşme elimize ulaştığında farkettik ve hemen durumu SmileADSL'e bildirip düzeltilmesini istedik. Özür dilendi ve hatanın hemen düzeltileceği söylendi ama 2.ay faurada bir daha BAĞLANTI ücreti vardı. Üstelik 1 ayda 2 defa fatura ödettiler. Sence bu benim hatam mı?

taşıma işlemi yapsaydında yine taşıma ücreti alacaklardı.

mahkemeye ver telefon kayıtları incelensin. tüketici mahkemesine git bi dilekçe doldur.
  • Arkadaşlar kusura bakmayın bu mesajı yeni gördüm fakat. SAKIN yukarıdaki gibi bir form imzalamayın. Açık senete imza atmış oluyorsunuz. Tüketici kanunlarına göre aboneliğinizin iptali için öyle birşey imzalama gereğiniz ve zorunluluğunuz yoktur. Bu da smile adsl 'nin ayrı bir dolandırıcılık kanalı. Yazılı olarak kimlik fotokobinizin altına abone numaranızı ve iptal ettirmek istediğinizi o günün tarihini atıp imzalayın ve taahhütlü olarak smile adsl 'ye yollayın. yukarıdaki gibi bir kağıt imzalamayın sakın. hiç yoktan bir 200 TL daha fatura ediverirler yoktan yere, görürsünüz gününüzü.
    hakkınızı arayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kötü olmuş
  • bende 8 mbite kadar kullanıyorumdum kopmalar oldu 6 mbit alıyordum zaten 4 e düşürdüler kopmalar devam etti 2 ye düşürdüler halen ara ara kopmalar oluor son çare 56k hıza düşürecekler sanırım, rezillik sırf bunlar yuzunde bina iç tesisatını yenilettim yine aynı. haram olsun

Orijinalden alıntı: Zona527

Müşteri hizmetleri yetkilisinin hatası yüzünden 2 DEFA BAĞLANTI ÜCRETİ ödemek zorunda kaldım. Ben görevliye SINIRSIZ dedim, o akıllı 4 GB kotalı yaptı.
    />

onların hatası yüzünden neden 2 defa fatura ödedin ödemeyeceksin tüketici hakem heyetine bildirecektin durumu onlarda smile adsl de özür dileyip düzeltecekti durumu birazda hata sende var

PSN xCixLandx
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zona527

Müşteri hizmetleri yetkilisinin hatası yüzünden 2 DEFA BAĞLANTI ÜCRETİ ödemek zorunda kaldım. Ben görevliye SINIRSIZ dedim, o akıllı 4 GB kotalı yaptı.
    />

Bu ücretleri ödediğiniz için hata sizde... Resmen karşı tarafın hatasıdır bu...

Ayrıca smile adsl telefonları açıyor muydu ? Ulaşmanız mucize olmuş müşteri hizmetlerine...
  • smile adsl tam anlamıyla milleti dolandırıyor. iptal etmek için aylardır sinir savaşı yapıyorum tanıdıklarınızada söyleytyin sakın ha smile a iye olmasınlar. dmartla birleşmiş gerekirse dsmartıda bıraksınlar. aynı sihniyet onlardada olur
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.