|
Acemi birliğini yeni bitirdim. Geçen hafta perşembe günü atış yaptık ve benim atışım sorunlu geçti. Bu yüzden sol kulağımda şiddetli kulak çınlaması kaldı. Olay yaşanalı 9 gün oluyor, geçmedi. Olayı özetlemem gerekirse, aramızda birkaç metre aralarla yere yüzüstü uzanıp atış yapıyorduk. Benim silah daha ilk atışımı bile yapamadan tutukluk yaptı ve komutan yanıma doğru eğilip silahı düzeltmeye çalıştı. Bu sırada solumda atış yapanın silah sesi, muhtemelen komutanımın bedeni duvar görevi gördüğü için, aşırı şiddetli şekilde geldi ve çınlama kaldı, geçmiyor. Komutan yanıma yatmadan önce solumda atış yapanın sesi rahatsız etmemişti, normal geliyordu. Ancak komutan yanıma yatınca solumdaki kişinin atış sesi kulağıma abartısız şekilde %200 gibi yüksek bir sesle geldi ve ondan sonra dediğim gibi bu çınlama kaldı. Revirden sevk alıp doktora gitmiştim. Doktor işitme testine soktu. Çınlamadan ötürü duyamadığım sesler oldu, bu yüzden hafif işitme kaybı olduğunu söyledi. Çınlamayı sorduğumda ise geçici de olabilir, kalıcı da dedi. Aranızda böyle bir uzun süreli çınlama yaşayan var mı, atıştan dolayı? |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt