|
Hayatım tükenmiş mahvolmuşum yitmişim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
Hayatım tükenmiş mahvolmuşum yitmişim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
olum yasamdan iyidir. sadece eziq oldugu icin kacmayi isteyen icin degil, en yukaridaki icin bile olum daha iyidir, cunku oldugun zaman sonsuzlukta hicbir sey artik seni geremez. sadece tanrilarin derdi olmaz olum tanri olmak gibi.. bak bu acidan dusunursen olumle barisirsin ve cok rahat edersin, obur turlu gunun birinde olecegim dusuncesi beynini yer bitirir.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 28 Ocak 2026; 22:15:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Simdiden baris iste olumle, olumun kotu bir sey oldugunu dusunme cunku degil. en guzeli olene kadar ysamak ve ysarken olumu dert etmemek eger kotu bir sey olarak gorursen o zaman korkarsin zaten, korkarsan keyfin kacar.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|