Şimdi Ara

ŞEHRİN GÖBEĞİNDE 25 GÜNDÜR ÇÖZÜLMEYEN ARIZA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 4770277 abone numaralı Turknet internet aboneliğim 20 Eylül 2025 tarihinde aktif oldu. 18 Ekim 2025 tarihinde internetin tamamen kopmasıyla destek kaydı oluşturduktan sonra genel arıza olduğu ve 1 gün sonra arızanın giderileceği tarafıma iletildi. Bugün tam 25 gün olmasına rağmen hala arıza devam etmekte, Turknet hiçbir sorunu çözmemekte ve sürekli robotik ve birbirinin aynısı cevaplar almaktayım. Sürekli arıza öngörülen giderim tarihi ötelenmekte ve bu süreçte işlerim ciddi manada aksatmaktadır. Ne Şikayetvar. com' a ne de BTK' ya yapmış olduğum şikayetler Turknet tarafından cevaplanmakta, kısacası kaale bile alınmamaktadır. Sürekli suç Türk Telekom'a atılmaktadır. Ben Türk Telekom değil, Turknet müşterisiyim. Bu durum da da muhattap almam gereken şirket Turknet'tir. Hatta bugün durum o kadar ileri gitti ki bana Türk Telekom iletişim numarası verildi. Kurulum ücreti adı altında alınan ücret iade edilecek olsa saniye durmayacağım bu iss sağlayıcında ama o da mümkün değilmiş. O zaman Turknet' in bu durumda ki yeri, konumu nedir açıkçası merak ediyorum. Bu sorun çözülmemeye devam ettiği taktirde davacı olacağımı belirtmek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MechanicsSolid -- 12 Kasım 2025; 17:39:12 >

1) Bina içi kutuda bir işlem yapıldı; sizin kablo söktüler ya da sizin reglete başkasının kabloyu taktılar

2) Bina dışı sokakta ki kutudan kabloyu söktüler, sizin porta başkasını taktılar, sizin ki boşa düştü.

(2. sine benzer durumu yaşadım farklı firmada; ama sağolsun firma talep açtı Tt 2-3 gün içinde çözdü, haftasonu olmasaydı belki daha kısa sürede çözülürdü)

Acaba Tt bunlardan; servis ücreti babında ücret mi talep ediyor, maliyetsel sorun mu?

• Merhaba, yaşadığınız bu deneyim için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Abone bilgilerinize sistem üzerinden ulaşıp konuyu destek ekiplerimize ilettik. Arıza ve çözüm süreci ile ilgili detaylı bilgi paylaşacağız. Kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçilecektir. Gelişmeleri Online İşlem Merkezi üzerinden de takip edebilirsiniz. Sorununuzun en kısa sürede çözüme kavuşacağına emin olabilirsiniz.

İptal ettim kanka. Şimdi rahatça çözersiniz artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ortaya karışık zurna dürüm var mı ?

ŞEHRİN GÖBEĞİNDE 25 GÜNDÜR ÇÖZÜLMEYEN ARIZA

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.