|
4770277 abone numaralı Turknet internet aboneliğim 20 Eylül 2025 tarihinde aktif oldu. 18 Ekim 2025 tarihinde internetin tamamen kopmasıyla destek kaydı oluşturduktan sonra genel arıza olduğu ve 1 gün sonra arızanın giderileceği tarafıma iletildi. Bugün tam 25 gün olmasına rağmen hala arıza devam etmekte, Turknet hiçbir sorunu çözmemekte ve sürekli robotik ve birbirinin aynısı cevaplar almaktayım. Sürekli arıza öngörülen giderim tarihi ötelenmekte ve bu süreçte işlerim ciddi manada aksatmaktadır. Ne Şikayetvar. com' a ne de BTK' ya yapmış olduğum şikayetler Turknet tarafından cevaplanmakta, kısacası kaale bile alınmamaktadır. Sürekli suç Türk Telekom'a atılmaktadır. Ben Türk Telekom değil, Turknet müşterisiyim. Bu durum da da muhattap almam gereken şirket Turknet'tir. Hatta bugün durum o kadar ileri gitti ki bana Türk Telekom iletişim numarası verildi. Kurulum ücreti adı altında alınan ücret iade edilecek olsa saniye durmayacağım bu iss sağlayıcında ama o da mümkün değilmiş. O zaman Turknet' in bu durumda ki yeri, konumu nedir açıkçası merak ediyorum. Bu sorun çözülmemeye devam ettiği taktirde davacı olacağımı belirtmek istiyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MechanicsSolid -- 12 Kasım 2025; 17:39:12 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt