Şimdi Ara

Boşa yaşıyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben ve çoğu insan boşa yaşıyoruz


    Hayır fakir ve maaşlı köleyiz bari abd de doğsaydık


    ABD de doğma ihtimali Türkiyede doğma ihtimaline göre 5 kat daha yüksek hay şansımıza tüküreyim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



    _____________________________
  • Ha şunu bileydin gel iki bira içip arsız bela dinleyerek hayatımızı sorgulayalım her şey benden...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    _____________________________
  • Riçırd Davkins'in kitabında yırtıcı hayvanın kaçan hayvanı yakalayıp yemesini bir öldürme eylemi olarak tanımlamıyor. Davkins'e göre iki farklı "gen" ortadaki protein için mücadele veriyolar. en başka protein kaçan gen'de ama kovalayan gen yakalayıp protein'i kendisine alıyor.

    kurban olan gen artık kendisini sonraki nesillere taşıyamayacak. yırtıcı gen eğer protein'i almayı başaramasaydı o da aynı akıbeti yaşayabilirdi.

    tek amacımız genlerimizi taşıyacak yeni taşıyıcılar üretmek.

    bilincimiz genlerimizin esiri. beynimiz vücudumuzun hakimi değil. biz genlerinizin köleleriyiz. acı çekiyoruz çünkü köleyiz. genlerimiz kırbaçlıyor beynimizi, git çalış diyo, topluma uy diyo, para kazan evlen sonra da bizi (yani genleri) taşıyacak yeni bi taşıyıcı üret diyo. beynimiz kırbacı yiyip tamam diyo çalışmaya devam ediyo.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • abd'de doğup da kafir mi olaydın? bu ne biçim bir istek ve hayal. müslüman bir memlekette ve ana babadan doğduğuna şükret, bunun kıymetini ahırette mi anlaman gerekiyor illa..

    _____________________________
  • dekareme kullanıcısına yanıt
    tamam hocam aksi bişey dememiş ki. öteki dünya boş demiyo bu dünya geçsin de öteki dünyaya mevlaya kavuşalım diyo.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • dekareme kullanıcısına yanıt
    Müslüman doğmak mükemmel bir fırsat. Emme müslüman ölmek en zoru. Sen kendine yan. Ne kadar müslümansın derdine ağla. Zamanın birinde çok büyük evliya zatlatlardan birisi alt katında yaşayan gayrimüslimi çok severmiş. Hatta dua edermiş imana gelsin diye. Son günlerini yaşayan gayrimüslim Allahın izni ile müslüman olmaya karar vermiş. Çok sevinmiş mübarek zat ve alt kata inmiş ziyarete gitmiş. Bir bakmış kendi evinden aşağıya su damlıyor. Çok şaşırmış ve sormuş neden haber vermedin diye. Aramız bozulmasın demiş. O mübarek zat bir yandan çook sevinmiş ama bir yandan acaba ben hakkını yedin mi diye kendi müslümanlığını sorgulamış. O müslüman oldu kurtuldu lakin benim halim ne olur diye düşünmekten bitap oldu.

    Zaten bu konuda hadisi şerifler çok var. Müslüman ölmek önemli. Zaten doğan her çocuk müslüman doğuyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    _____________________________




  • Hindistan veya Pakistan’da da doğabilirdin hocam Türkiye yine iyi

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boşa
    5 ay önce açıldı
    Bunca yıl boşa çekmişim
    3 yıl önce açıldı
    Bu yaşadığımız hayat değil
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Coobaydın C kullanıcısına yanıt

     Hikayenin aslı bu olmasın? Çünkü bu anlattığın hikayeyi hiç işitmedim.


    Evliyadan Mâlik bin Dinar’ın Yahudi bir komşusu vardı. Evinin helâ çukurunu, Mâlik hazretlerinin evinin yanına yapmıştı. Zamanla sızıntı ve pis koku Mâlik hazretlerinin evine sirâyet etti. O her gün sızıntıyı temizler ve pis kokuyu gidermek için güzel kokulu şeyler yakardı. Komşu bir gün Mâlik hazretlerinin evine gitti. Pis kokuyu duyunca; "Bu ne?" dedi. O; "Kokulu şeyler yakıyorum" dedi. "Hayır bu lağım kokusu. Bak duvardan sızıyor. Niye bana söylemiyorsun?" deyince, Mâlik hazretleri; "Eğer söyleseydim, üzülebilirdin. Dinimizde komşuyu üzmek yoktur" buyurdu. Bu söz karşısında sarsılan Yahudi komşu, Müslüman oldu.

    _____________________________
  • Ben yoruldum hayat NPC oldugundan dinden muaf

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
    drrah diyorum başka birşey demiyorum.
  • dekareme kullanıcısına yanıt
    Bunu bilmiyorum. Ama bu değil. Benim dediğim bayağı büyük zat adı aklımda değil.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    _____________________________
  • Coobaydın C kullanıcısına yanıt

    Mâlik bin Dinar Hazretleri sıradan biri değil ki küçük olsun, bu zat Evliya bir zat. Zaten komşusunun bu kötü hareketi karşısındaki bu muazzam davranışı sıradan bir insan yapamazdı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 21 Ekim 2025; 20:1:16 >
    _____________________________
  • bir gün kriptodan parayı bulucam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    _____________________________
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.