Bildirim
Ekran kartı tavsiyesi >>>
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam bu sisteme 9060xt 16 gb al geç 18 bin tl sapphire pulse model bile yeterli gelir fazla para harcamana gerek yok tam fp kart
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Önüne Arkana Toparlanda Bak Bu Dünyanın İşlerine Koymazsan Yasak O zaman Gülersin O Zaman Seversin Bazı Şeylerede Alışmaya Bak -
katılıyorum bu bütçede mantıklı fiyat ama elinizi çabuk tutmakta fayda var fiyatlar kesinlikle yükselecek ram ssd fiyatları ortada sırada gpu var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
RTX 5070 al uzun vadede rahat edersiniz ve sistemi upgrade yaparsanız uyumlu olur kapalı kutu 25k civarı var sarı sitede arama yapabilirsiniz..yada 35k-40k aralığında taksitle alabilirsiniz AMD aldım zamanında (SHAPPIRE RX 580) saçma sapan optimizasyon sorunları yaşadım pc yi balkondan aşağıya atacaktım şimdi iyidir kötüdür bilemem ama bu işin piri nvidia dır tek güncelleme ile bütün işi bitirir AMD gibi uğraştırmaz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Almışken bir 9070 XT bile alınır neticede nvidianın son serilerinde ki driver sorunu başınızı ağrıtmaz dlss 4.5 de çok performans kaybı yaşatıyor ilk testlerde...
Artık veri depolama merkezlerini kullanıcılara tercih etmeye başladı firma...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franklinda -- 23 Ocak 2026; 10:6:12 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim. yapay zekaya da danıştım, uyumluluk açısından en mantıklı seçenek 5060 ti 16 gb olacak sanırım..
_____________________________ -
_____________________________ asdas
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler