Şimdi Ara

2009 model Mercedes Benz C 220 cdi dizel aracımla derin bir sudan geçtim ve bidaha çalışmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
62
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaşlar 2 gün önce 2009 model Mercedes Benz C 220 cdi dizel aracımla derin bir sudan geçtim su seviyesi aracın ön camına kadar geldi sudan çıkınca araç stop etti hemen marş basmadim daha sonra çevremden aldığım bilgiler doğrultusunda bir saat sonra süzülür bas Marşa dediler denedim çalışmadı 3-4 saat sonra tekrar denedim yine çalışmadı daha sonra yağını kontrol ettim yağda su yoktu hava filtresine baktım baya ıslaktı altındada biraz su vardı onu söküp öyle bir kaç defa daha marş bastım çalıştı 15-20 saniye sonra geri stop etti ve gaz yemedi bende bidaha denemedim aradan iki gün geçti tekrar denedim yine aynı şekil oldu çalıştı 15-20 saniye sonra stop etti ve çalışınca gaz yemiyor sigorta kutusu ve aküsü arka tarafta sigorta kutusunun etrafında ıslaktı başına benzer bir olay gelen varmı ne yapmam gerekiyor nasıl bir yol izlemeliyim aradığım ustalar üst kapak sökülüp suyun boşaltılması lazım dediler 300 binden ağız açtılar sizce ne yapmam lazım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.