Şimdi Ara

Babamdan öyle soğudum ki..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar başımda öyle bir anne -baba var ki düşman başınaa.. kızlarının damatlarının ağzının içine bakar gözümün önünde kızlarının torunlarının cebine para sıkıştırır. son 1 senedir işsizi 1 kere gelip oğlum sen ne yapıyon nerde geziyon cebinde paran pulun var mı demedi. şimdi kimse koskoca adamsın ne parası verecek felan demesin..

evladın çocuğun yaptığı şeyden anne baba sorumludur. benim koca adamım da kızları 8 yaşında değil .. kızları öz evladı benm dayısının oğlıyum resmen.

öyle öfkeliyim öyle kinim var ki onlara kendi evimizde arabamızda el olduk resmen ...

düzgün adam akıllı bir bulim defolup gidecem bu evden de bu şehirden de batsın bu dünya....

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

haklısın...

bu girdaptan çıkmak lazım...

kesinlikle..... bazıları ya işte haline şükret işte en azından evin barkın var sıcak yemeğin var şu var bu var diyorlar evet doğru var ama bunların bedelini psikolojim ve ruh sağlığım ile ödedim..

36 yaşındayım bir sürü ilaç içiyorum ve çoğu antidepresan... daha 2 gün önce nörolojiye gittim ellerimde titreme olduğu için...

Yapacak birşey yok ama ilaçlar seni sağlıklı yapmaz. Bir yerini bozar diğerini düzeltir. Ailede birini daha çok sevdilerse bunu değiştiremezsin.

öyle haklısın ama emin ol ilaçlar olmasa kesin ya cinnet geçirirdim yada akşam ana habere çıkardım ...

kamu alımlarına müracat ediyorum özellikle şehir dışını yazıyorum bir iş çıksa temizlik görevlisi olsa bile razıyım siktirolup gidecem bu şehirden de bu evden de yerin dibine batsın olmaz olsun..

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.