|
Bellek maliyetleri tırmanıyor: Telefonlar ve PC pazarı baskı altında
-
-
OLED monitörler ucuzlasın bari kampanyalarla alalım. Ramler uçtu gitti.
_____________________________ -
Aynen ya yıllar geçti şu OLED teknolojisini bir ucuzlatamadılar ya. 2018'den beri OLED televizyon alacağım Bir türlü alamıyorum yanıyor ediyor ucuzlar eder ulan yaşlandık alana kadar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Sene başında 25 30 bin liraya AM5 sistem, 16 ya da 32 GB ram, 1 tb SSD, RTX 4060-5060'lı sistemler satılıyordu. Şimdi 32 GB ram tek başına 8 10 bin liralara geldi. Giriş seviye 32 GB ram 8 10 bin şu anda. İyi bir şey olsun derseniz 15 bin.
Delirmişler. Tabi alan oldukça her şey devam eder. Alımlar bir dursa, %80 satışlar azalsa bak bakalım o nand fiyatları gerisin geri nasıl dönüyor. İnsanlar artık tepki vermiyor bir şeylere. Türkiye değil tüm dünya böyle. 3 dolarlık şeye 13 dolar dediklerinde almaya devam ediyorlar.
-
İyi ki bi sistemin yenilenme zamanı geldi. Abuk sabuk fiyatlar yüzünden erteledim. Ekran kartı krizi gibi bu da geçer elbet.
-
Onumuzdeki donemlerde sistem toplamayi dusunenler ramini ssd sini simdiden alsin dursun kosede bunun daha seli var firtinasi var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Ryzen 7 7800x3D | MSI PRO X870P WiFi | Thermalright Spirit 120 EVO | 32GB XPG Lancer RGB DDR5 6000MHz | Sapphire RX9070XT Nitro+ | Asus TUF 850W Gold | NZXT H6 Flow | Asus XG27UCS | Asus VG248QE -
7-8 ay önce gözümü karartıp 20k civarına OLED monitör aldım, kesinlikle pişman değilim
İyi yapmışsın ya ben monitöre para vermektense tv alma taraftarıyım da Ama işte bilmiyorum içimden bir ses alma diyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCraxy -- 17 Kasım 2025; 18:17:20 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rahat bir tekli koltuk ile yakından 27-32inch monitör de TV benzeri bir keyif veriyor. Ama TV ile hiçbir zaman aynı olmaz. Ben film izlemediğim için monitör tercih ettim
Ben beklemeyi bırakıp qled TV aldım çok memnun kaldım tcl c635 yada 645 hatırlamıyorum tam vrr destekli 120hz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Es mejor caminar solo que con una multitud en la dirección equivocada. -
Ya qled çok övdülerde almışken oled almak lazım diye düşünüyorum qled alsam oledda kalacak aklım beğenmeyerek kullancam
Git bı dene gör hocam aşırı canlı renkler ve siyahtata gram beyazlık grilik yok oled gibi burn in sorunu da yok on numara bende on yargiliydim fakat çok aşırı iyi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Es mejor caminar solo que con una multitud en la dirección equivocada. -
trt haracını almadan tahtına oturmaz.
-
6 bin TL bandında almayı düşündüğüm RAM 11 bin TL olmuş. Bu artış %10 - %20 değilmiydi?
-
TV bence beklemekle hata yapmışsın 2023de 65" qd oled tv aldım ben o zamanlar 35 bin liraydı. Şimdi fiyatları hepten uçtu.
Ama monitörlerin boyutları ile karşılaştırınca koca 65" TV'ler yine her türlü hesaplı. Monitörleri fazla kar ile iteliyorlar gibi.
Aynen monitör parasına tv alırım kat kat daha iyidir.
2023'te param yoktu.
Ben de alacağım bu sene içinde gibi, biraz nesil atlamasını bekledim monitör tarafında çünkü PC'de iş de yaptığım için yanma yaşamak istemedim.
TV'de uydu izlemediğim için risk yok zaten, mini led'e göre de çok çok iyi bir teknoloji.
Onun için artık profil yapacağım hikayeli oyunlarda maks parlaklık yaparken çalışırken otomatik kısacak falan yazılım destekli bir monitör bakmak lazım.
Yeni tandem oledlerde sanırım çift katmanlı panel var onların ömrü çok uzun diye duydum.
Her yeni panel bir öncekine göre yanmaya daha dayanıklı. Fahiş bir fiyat olmazsa alınabilir olur pas bence
Ucuzlamıyorda bu meretler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
Aynen ya yıllar geçti şu OLED teknolojisini bir ucuzlatamadılar ya. 2018'den beri OLED televizyon alacağım Bir türlü alamıyorum yanıyor ediyor ucuzlar eder ulan yaşlandık alana kadar
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt