Şimdi Ara

Doğru Çözüm Sunana ÖDÜL !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • KONU SİLİNEBİLİR. İlginize teşekkürler arkadaşlar. Spesifik bir çözüm bulunmadı en son modem değişikliği ile halledildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nsy77 -- 21 Haziran 2025; 14:5:24 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Teknik açıdan çözüm sağlayamayan servis sağlayıcınızla sözleşmenizin ayıplı hizmet kapsamında feshi ve/veya cihaz değişimi talebine ilişkin Tüketici Hakem Heyeti’ne başvuru yoluna da gidebilirsiniz (6502 sayılı Kanun m.13 ve devamı uyarınca).

• Özetle sorun Total Wi-Fi uyumluluğu: Android 11 DHCPv6 + band-steering + rastgele MAC üçlüsü Trident A25’i sizin modeme karşı kırılgan hâle getiriyor. Aşağıdaki sırayla deneyip işaretleyin… (1) IPv6’yi kapatın, (2) 2,4-5 GHz’i ayırın, (3) WPA2-PSK AES seçin, (4) telefonda ‘Cihaz MAC’ kullanın, (5) hâlâ koparsa yeni SSID + statik IP. Bunlardan biri durumunuzu çözebilir hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Önerinize göre kontrolümü yaptım. İlk 3 işlem zaten uygulanmış durumda. 4. işlemi daha önce denemiştim, çözüm olmamıştı ama mesajınızı dikkate alarak belki ilk 3 işlemle beraber uygulanırsa çözüm olabilir diye yeniden uyguladım. Şu an sorun yeniden yaşanacak mı bir süre takip edeceğim. Teşekkürler dostum.

Ek Not: Ne yazık ki kopma devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nsy77 -- 28 Mayıs 2025; 12:18:3 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.