Şimdi Ara

Telkotürk Ev İnterneti Kampanyaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
2
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Güncel kampanyalar için:

https://www.telkoturk.net/

Efsane Fiberly Eko – 35 Mbps

Ekonomik ve hızlı başlangıç yapın. Online'a özel ilk 3 ay %50 indirimle, bütçenizi yormadan gerçek fiber kalitesini hemen yaşayın. Kampanya linki: https://www.telkoturk.net/efsane-fiberly-eko

Efsane Fiberly 100 – 100 Mbps

Ailelerin favorisiyle hemen tanışın. Online'a özel ilk 3 ay %50 indirimle, internetinizi donmadan ve takılmadan fiber hızına yükseltin. Kampanya linki: https://www.telkoturk.net/efsane-fiberly-100

Efsane Fiberly 500 – 500 Mbps

Yüksek performansla beklemeyi bitirin. Online'a özel ilk 3 ay %50 indirimle, çoklu cihazlarda hız kaybı yaşamadan internete bağlanın. Kampanya linki: https://www.telkoturk.net/efsane-fiberly-500

Efsane Fiberly 1000 – 1000 Mbps

Gigabit hızla tüm sınırları zorlayın. Online'a özel ilk 3 ay %50 indirimle, teknolojinin zirvesine ping sorunu olmadan hemen ulaşın. Kampanya linki: https://www.telkoturk.net/efsane-fiberly-1000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LittleEinstein -- 6 Aralık 2025; 18:57:41 >

• Telkotürk Ev İnterneti Kampanyaları

Avantajlı Fiyat

Tüm vergiler dahil aylık 1.178 TL yerine aylık 589 TL‘dir. İlk 3 ay kullanım ücreti yok, ücretsiz! Ayrıca 75 TL modem ücreti kampanya fiyatına dahildir. Ekstra modem ücreti alınmaz.

Limit YOK

Hizmette limit ve herhangi bir kısıtlama yoktur

İlk 3 ay ücretsiz!

Kampanya 12 ay taahhütlüdür.

Maksimum Hız

100 Mbps’ye kadar altyapınızın desteklediği en yüksek hız sunulur

Adil kullanım Uygulaması YOK

Hizmette herhangi bir adil kullanım uygulaması yoktur

7 Gün 24 Saat Canlı Destek Hattı

Haftanın her günü ve saati müşteri hizmetlerimize ulaşabilir ve destek alabilirsiniz

• okul sebebiyle 3 ay ücretsiz fotosu var ama detayı yok

anasayfada fiberde yeni kurulum ücretsiz yazıyor detayda tam tersi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forensicmedicine -- 19 Eylül 2025; 23:9:6 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • forensicmedicine F kullanıcısına yanıt

başvurduktan sonra kaç günde geri döndüler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ev interneti
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • forensicmedicine F kullanıcısına yanıt

diğerleri gibi edevletten onay vb. almıyorlar sanırım?

• gerçek mi bu fiyatlar??

güncelleme: hala dönmediler

güncelleme: 10 gün sonra döndüler, hey maşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joe_Feyzullah -- 30 Eylül 2025; 12:49:58 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Dolandırıcı değiller. TeknosaNet'i bu firma sağlıyor. 1 yıldır kullanıyorum. Akşam saatleri bandwith'i kısıyorlar. VPN açarsanız sorun kalmıyor. Klasik küçük ISP. Müşteri yönetim süreçleri kötü. Taahhütünüzün bittiğini bir anda gelen yüksek faturayla öğreniyorsunuz. Müşteriyi tutmak için fiyat indirimleri tanımlıyorlar ama kime ne fiyat olursa gibi bir izlenim edindim. Açıkçası taahhüt meselesine kızdığım için Millenicom'a taşıdım hattımı. Uzun süreli bir kopma ile vs. karşılaşmadım. Altyapım fiber.

http://forum.donanimhaber.com/m_54868553/tm.htm
  • AHOME A kullanıcısına yanıt

valla bilmiyorum kaç defadır sitelerine bakıyorum linkler çalışmıyor... millenicom da çok sıkıntılı firma Allah sabır versin

Fiberde + 75 TL

Telkotürk Ev İnterneti Kampanyalarıwww.telkoturk.net
    Telkotürk - Kazandıran İnternet | Fiber Hız Paketleri
    https://www.telkoturk.net

• İlk 3 Ay İndirimli 15 Ay Sabit Fiyat Kampanyası

Kampanya Koşulları

• Belirtilen ücret ve fiyatlara tüm vergiler dahildir.
    • Tarife ve Kampanyaların güncel fiyatları, koşul ve şartları, geçerlilik süreleri ve revizyonları www.telkoturk.net resmi web sitesinde belirtilmektedir.
    • Telkotürk İnternet paketlerinde kota veya limit bulunmamaktadır.
    • Seçtiğiniz tarifedeki paketiniz her ayın başında yenilenmektedir.
    • Paket ve kampanyadan doğacak damga vergisi bir defaya mahsus olmak üzere Telkotürk faturasına yansıtılır.
    • Telkotürk’e işletmeci değişikliği ile geçecek aboneler için aktivasyon ve kurulum ücreti alınmayacaktır. Telkotürk’e yeni hizmet tesisi ile abone olacak kampanyadan faydalanan ADSL/VDSL/FİBER aboneler için aktivasyon ve kurulum ücreti 1.500TL’dir. Altyapısı FİBER olan abonelerden aktivasyon ve kurulum ücretinde %50 indirim yapılarak 750 TL olarak ilk faturaya ilave edilecektir.
    • Tarifede belirtilen hızlar, hizmetin alınacağı noktadaki altyapıya göre değişebilir ve alt yapının desteklediği imkanlar ölçüsünde en fazla kampanya kapsamında belirtilen hıza kadar hizmet verilir.
    • Kampanya kapsamında sunulan hizmet bedeli, Müşterinin seçtiği tarife üzerinden Telkotürk tarafından hesaplanarak, internet hizmetleri için hizmet alınan ayın ilk haftasında faturalandırılır.
    • Modem kira ücreti 75TL tarifeye ek olarak fatura edilmektedir. Abone, hizmetini iptal edilmesi durumunda, kullanımına verilmiş olan cihaz(lar)ı, 10 gün içinde Telkotürk’ün anlaşmalı olduğu kargo firmasının herhangi bir şubesi aracılığı ile iade etmelidir; iade edilmemesi durumunda 2.500₺ modem cihaz bedeli ve varsa 1.500TL ONT cihaz bedeli abonenin son faturasına yansıtılacaktır.
    • Müşterinin kullanımında olan ancak Telkotürk tarafından temin edilmemiş olan cihaz(lar)da oluşan arıza ve cihaz kaynaklı bağlantı sorunlarından Telkotürk sorumlu değildir.
    • Telkotürk, modem markası ve paket içi ve paket dışı ücretlerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
    • Hizmet kapama, açma ve kısıtlama işlemi tek seferlik 250 TL olarak ücretlendirilir.
    • Hizmet nakil ücreti tek seferlik 1.500 TL'dir. (Kampanya kapsamında 750 TL'den 2 taksit olarak ödenebilir).
    • Statik IP hizmet bedeli aylık 150 TL'dir.
    • Fiber Modem kullanım/kira bedeli aylık 75 TL'dir.
    • VDSL Modem kullanım/kira bedeli aylık 75 TL'dir.
    • Hizmet dondurma ücreti aylık 299 TL'dir.
    • Hizmet Dondurma Kampanyası: 3 aylık peşin ödemelerde %20 indirimle 717,60 TL, 6 aylık peşin ödemelerde %25 indirimle 1.166 TL olarak avantajlı ödeme yapılabilir.
    • Belirtilen tüm ücretlere vergiler dahildir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.