Şimdi Ara

Superonline ev interneti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 ay sonra taahütüm bitiyor ve uygulamada 50 mbps olan internetim için 690 tl fiyat çıkartıyor, internetimi kapattırıp sıfırdan 550 tl ilk 2 ay ücretsiz olana başvurmam mümkün ve mantıklı mıdır ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mantıklı hocam 460 tl aylık a gelir 12 aya vurunca. eğer hız yeterli ve memnun iseniz tsol ile devam edebilirsiniz. ama o fiyat kendi altyapısı için

• Merhabalar, turkcell superonline ev interneti bağlatmayı düşünüyorum. Bahsettiğiniz paket benim de ilgimi çekti ve ihtiyacımı karşılayacağını düşünüyorum. Ama uyguladıkları söylenen engellemeler beni düşündürüyor. X (twitter) üzerinden maçları takip ederken sıkıntı yaşanıyor mu?

• chapuisat_9 kullanıcısına yanıt

Bulaşma abartısız pişman olursun

araştır anlarsın

• Sahilli S kullanıcısına yanıt

Hangi internet servis sağlayıcısını tavsiye edersiniz?

• chapuisat_9 kullanıcısına yanıt

İnternet servis sağlayıcısı önerisinde bulunmuyorum

dört dörtlük internet servis sağlayıcısı yok diyorum ama en kötüsü en sorunlusu dışarıdan bakınca ferrari işin içime girince tüplü Şahin olduğunu diyorum

ve tecrübelerime ve araştırmalarıma göre superonline fiber yerine vdsl bile çok iyi olduğunu diyorum alt yapın iyiyse

speedtestlere göre uçuyor kaçıyor ama gerçek kullanımda öyle olmadığını diyorum

fiber internet kullanırken ister istemez insanın beklentisi yükseliyor verilen paranın karşılığını insan almak istiyor

ben mesela vdsl 35-5 den bu firmanın fiber 100-20 paketine geçtiğimde vdsl de yaşamadığım sorunları yaşadım

kafasına göre entel sansür atıyorlar

müşteri hizmetleri bu tür sorunları asla ve asla kabul etmiyorlar destek hizmet çözüm asla ve asla sunmuyorlar

eve gelen ekiplerin dediği ise abi biliyoruz var entel sansür sorun vb şeyler VPN kullanın diyor  

A noktasından B noktasına bağlanırken dünyayı turluyor arka planda haliyle online oyunlar gibi kullanımlarda ciddi rahatsız edici sorunlar oluyor

yani özetle yüksek fiyata yüksek hızlı interneti satarım ama YouTube X instagtam vb basit şeyler kullanılmasına izin veririm diyor  

turkcell Superonline ile ilgili nerede ne zaman haber yapılırsa yapılsın kullanıcıların şikayet yorumlarını görürsün

https://forum.donanimhaber.com/turkcell-superonline-botas-in-fiber-altyapi-ihalesini-kazandi--161290127

https://www.technopat.net/sosyal/konu/fiber-internet-baglattiktan-sonra-mermiler-gitmiyor.2986383/#post-23283670

https://forum.donanimhaber.com/superonline-fiber-ultra-kati-sansur-ve-yavaslatma-teknolojisi--151733162

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 9 Mayıs 2025; 18:41:35 >

• Sahilli S kullanıcısına yanıt

Bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederim.

Yeni adresimde sadece fiber altyapısı var. Mecburen fiber bağlatmak zorundayım.

Güncel adresimde vdsl altyapısı var. Limitsiz 16 mbps'ye kadar kullanıyorum. Altyapıda sıkıntı yok. Modemde de sıkıntı yok. Upload işim olmuyor fazla. Dolayısıyla aldığım internet hizmetinden memnunum. Önemli olan altyapı iyi olsun. Modem iyi olsun. Ortalama hatta görece düşük bir hızda bile kaliteli hizmet alınabiliyor.

Turkcell superonline alıp vpn ile engellemeleri aşamaz mıyım? 50 mbps limitsiz fiber için Turkcell superonline'dan daha uygun bir fiyat bulamadım. Bu yüzden firmayı hemen eleyemiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ev interneti
    4 ay önce açıldı
    Turkcell fiber internet
    4 yıl önce açıldı
    Ev İnterneti
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.