|
twitter de hangi adresten darlıyorsunuz hocam? |
|

|
twitter de hangi adresten darlıyorsunuz hocam? |
|
Merhaba herkese, Babamlar yeni yapılmış bir binaya taşındılar. Sokakta ve hemen yanımızdaki binalarda fiber altyapı bulunmakta. Daire içine de fiber kablo geliyor. Ancak apartmana gelen kısım eksik olduğu için altyapı yok. Babam kasım ayında taşındıktan sonra devam eden Türk Telekom aboneliği için nakil işlemiyle beraber altyapı isteğinde bulundu. Ancak süreçle ilgili başka bir şey yapmadık ve hiç bir güncelleme yok. Hangi aksiyonları almamız gerekiyor? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. |
|
Binamızın girişine turuncu kablo geldi fakat kutu montajı yapılmadı, dairelere ayrı hat çekilmedi. Geriye kalan işleri Türk Telekom ekipleri yapacak değil mi ? Ayrıca, bu işi hızlandırmak için de dilekçe vermeye, BTK şikayeti oluşturmaya gerek var mıdır ? |
|
türk telekom müdürlüğüne ve bölge müdürlüğüne gittim ama kimse dilekçe kabul etmedi. bölge müdürlüğünde alt yapıyla ilgilnen personelin önünde pc bile yok danışman gibi benim de yapabileceğim bir şey yok diyor. Adam açık açık beni buraya sadece bunları söylemem için koydular diyor (pendik bölge müdürlüğü) |
|