Şimdi Ara

Mesaj sayım neden artmıyo :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesaj sayısı durdumu, öğlenden beri en az 10 mesaj attım hala 193 de duruyo, moderatör e mesaj atayım dedim ama nasıl ve nerden sorucam bulamadım, bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar belki bi sorun vardır, tam yüzbaşı olcaz diyodum olamadık :) kusura bakmayın başka biyer bulamadım buraya açtım sorunumu, gerekli bilgilendirmeden sonra silinebilir başlığım. Teşekkürler.

• (Burası konu dışı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buckethead® -- 10 Mart 2008; 17:48:02 >
  • CD room aç kapa .
  • quote:

Orjinalden alıntı: DieselTRoniC

CD room aç kapa .

yada kasayı yan yatır
  • bak bu mesajı yazıyorum hala 193, nereye basvurayım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DieselTRoniC

CD room aç kapa .

Konu dışı bölümünde mesaj sayısı artmaz
  • Artmasın boşver,en güzeli.Bizim artıyo da ne oluyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MESAJ SAYIM NEDEN HİÇ ARTMIYOR
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kasayı yan yatır üstünde tepin.
    Olmadı CD-Rom Aç kapa
  • kasanın yanına uzan
  • sanırım yanış yere açtım, millet yan yatır filan diyo, nereye geldim ben yaaa, neresi burası
  • quote:

Orjinalden alıntı: expander_

sanırım yanış yere açtım, millet yan yatır filan diyo, nereye geldim ben yaaa, neresi burası

AKOSEV (Abazaları Koruma ve Sevme Derneği)
  • quote:

Orjinalden alıntı: expander_

sanırım yanış yere açtım, millet yan yatır filan diyo, nereye geldim ben yaaa, neresi burası

Konu dışında mesaj artmaz.Eğer artsaydı en az 1000 mesajım daha olurduMesaj artmasın boşver,burada takıl sen.Eğlencelidir
  • tesekkürler Andrei sorun anlaşılmıştır, sevdim burayı, en azında şu kasayı yan yatırın hikayesini merak ettim
  • Yani insan gibi soru sormuş, verilen cevapların hiçbiri adam akıllı değil. Şaka yapıyorsunuz bari sonuna gerçek cevabı yazın. Bilsem gerçekten söylerdim arkadaşım ama ben de bilmiyorum ;)
  •  Mesaj sayım neden artmıyo :(

Kasada problem vardır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: marmara59

Yani insan gibi soru sormuş, verilen cevapların hiçbiri adam akıllı değil. Şaka yapıyorsunuz bari sonuna gerçek cevabı yazın. Bilsem gerçekten söylerdim arkadaşım ama ben de bilmiyorum ;)

Burası konu dışı
  • quote:

Orjinalden alıntı: marmara59

Yani insan gibi soru sormuş, verilen cevapların hiçbiri adam akıllı değil. Şaka yapıyorsunuz bari sonuna gerçek cevabı yazın. Bilsem gerçekten söylerdim arkadaşım ama ben de bilmiyorum ;)

Cevapladık zaten

Mesaj atmadan önce yorumları oku...
  • Kandırmayın çocuğu?

C:\WINDOWS\Driver Cache\i386\mrxsmb.sys dosyasını silersen mesaj sayın artmaya devam eder ayrıca C:\WINDOWS\Driver Cache\i386\ daki bütün dosyaları silersen Binbaşı oluyorsun şahsen ben öyle yaptım
  • quote:

Orjinalden alıntı: CashRulez

Kandırmayın çocuğu?

C:\WINDOWS\Driver Cache\i386\mrxsmb.sys dosyasını silersen mesaj sayın artmaya devam eder ayrıca C:\WINDOWS\Driver Cache\i386\ daki bütün dosyaları silersen Binbaşı oluyorsun şahsen ben öyle yaptım

Hemen siliyorum

Binbaşı olucam
  • quote:

Orjinalden alıntı: CashRulez

Kandırmayın çocuğu?

Keşke bukadar uğraşıcağına kasayı yan yatırsaydın dostum, yada cdrom u açıp kapatsaydın, çok hırpalanmış gördüm seni
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.