Şimdi Ara

Mesaj atmalı mıyım :( ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar iyi forumlar öncelikle.
    Temmuz ayında birisiyle tanışmıştım ve benim için inanılmaz biriydi çok bağlanmıştım. Bayaa konuşuyoduk her şeyden, neyse bi gün kendisi numarasını verdi bana kaydettim ama hep instagram dm den yazışıyoduk arda abimiz gibi
    Neyse bi gün konuşuyoruz yine, kendi açmıştı sohbeti o gün ilk konuşmaydı tak engeli yedim
    Sms attım ardından, dönmedi de neyse dedim salla yapcak bişey yok. Ortada sebepte yok, o zaman da açmıştım konu bulamadım linki
    Aradan onca süre geçti harbi unuttum sanıyodum rüyamda gördüm 4k kalitesinde netti yüzü falan sanki yanımdaymış gibi. Bütün gün mesaj atsam mı atmasam mı diye düşündüm durdum hiç aklıma gelmezdi oysaki.
    Sizce atsam mı, atarsam ne yazsam mesaja karşılık verir vallahi tıkandım ve özledim konuştuğumuz günleri

• Kadınsa unut gitsin erkekse değer diyelim buna.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nonsmoke

Kadınsa unut gitsin erkekse değer diyelim buna.
  • öyle bir engel yemişsen bence yazıp kendi canını boşa sıkma.

onun simdi aklında kaç erkek vardır ve hiç biri sen değilsin
  • Ne yazdın da konuşurken birden engellendin
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Ne yazdın da konuşurken birden engellendin
    Vallahi billahi gündelik konuşmaydı günün nasıldı naaptın falan
    Sapıklık yapmadım asılmadım, sohbeti başlatan oydu engeli atanda oydu yaklaşık 15 gün falan konuştuk hep ulan komedi ya
  • Seni durduk yere engellediğine göre sevgili yaptı veya daha yakışıklı, zengin biriyle flörte başladı. Yoksa boş yere engellemezdi. Kısacası YAZMA

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Böyle haysiyetsiz insanlara mesaj atarak mabadini kaldırma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Engelleme sebebi neydi gerçeği söyle Gündelik konuşma esnasında niye engellesin

• quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

Engelleme sebebi neydi gerçeği söyle Gündelik konuşma esnasında niye engellesin
    Yemin ediyorum seviyesiz hicbir sey yoktu mesajlar duruyo olsaydi atardim ss leri engel yedigimden gozukmuyor sohbet

Sanirim rahat durmayip aticam mesaj ama ne yazarsam cevap gelir onu dusunuyorum

• Sakın mesaj atarak EGO'sunu yükseltme.. üzülen sen olacaksın, o da kendini prenses sanacak.
    Zaten kafasında seni silmiş atmış şimdiye kadar kaç tane erkekle yazışmıştır kim bilir, sen düşün
  • quote:

Orijinalden alıntı: miyavlayankirpi

Yemin ediyorum seviyesiz hicbir sey yoktu mesajlar duruyo olsaydi atardim ss leri engel yedigimden gozukmuyor sohbet

Sanirim rahat durmayip aticam mesaj ama ne yazarsam cevap gelir onu dusunuyorum

Alıntıları Göster
    Seviyesiz birşey yoksa sohbetin baymış olabilir mi

Gerçi bu kızlar için bi sebebe gerek yok,insanı çok kolay harcarlar

• Engel yediğin kıza mesaj atacak kadar karaktersiz misiniz hocam? Hiç yakıştıramadım, sizin sevginizi hak etmeyen birine bu kadar değer vermek gereksiz. Başka insanlarla yola devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

Seviyesiz birşey yoksa sohbetin baymış olabilir mi

Gerçi bu kızlar için bi sebebe gerek yok,insanı çok kolay harcarlar

Alıntıları Göster
    İlginç bir şekilde son zamanlarda hep karşı taraf yazıyordu sohbeti açıyordu. Engeli yediğim günde o açmıştı sohbeti hatırladıkça gülüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FC422BF28

Engel yediğin kıza mesaj atacak kadar karaktersiz misiniz hocam? Hiç yakıştıramadım, sizin sevginizi hak etmeyen birine bu kadar değer vermek gereksiz. Başka insanlarla yola devam
    Çok teşekkürler cevap için, okuyunca harbi iyi geldi böyle düşünmemiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: miyavlayankirpi

Vallahi billahi gündelik konuşmaydı günün nasıldı naaptın falan
    Sapıklık yapmadım asılmadım, sohbeti başlatan oydu engeli atanda oydu yaklaşık 15 gün falan konuştuk hep ulan komedi ya

Alıntıları Göster
    Muhabbetin kötü . Yazma boş yere .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elLbufFer -- 17 Aralık 2018; 19:20:47 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.