Şimdi Ara

Mersinde bir intihar olayı. (iddia)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mersinde bir hastanede, evli ve çocuklu bir hemşire, doktor sevgilisi için hastanenin otoparkında intihar etmeye kalkmış. Bıçakla kendisini ve dr sevgilisini yaralamış, genel durumları iyiymiş. Dr sevgili galiba hemşireden ayrılmış, gururuna yediremeyen hemşirede gözü dönüp böyle bir şey yapmış. Bana ilginç geldiği için paylaştım arkadaşlar.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Senin bunu açmak için üye olman daha garip geldi açıkcası. 5 yıl boyunca misafir olarak burdaymışsın bir de.

Sanki hemşire doktor ile seks yaptı diye kıskanmış gibisin bana öyle geldi.

Garip bir olay yok aldatma dünyada çok yaygın artık. Kendi çevremde, iş hayatında bile yasak aşk yaşayanlara şahit oluyorum. Tanıdığım doktoru doktor kocası hemşire ile aldatmıştı. Boşandılar. Yani şaşırmadım bu konuya da.

• Ne diyim 🤪

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Neyse ki ölüm yok. Hemşire baya tutkulu seviyormuş. 

• Bu konuyu açmak için mi üye oldun Emel. Bugün üye olmuşsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kızgın boğa K kullanıcısına yanıt

5 yıldır misafir olarak, formdayım, olay bana ilginç geldiği için paylaşmak istedim. İnsanların sevgi için yada tutkuları için neler yapabileceğini yada gözleri dönünce neler yapabileceklerini iliklerime kadar hissettiğim için paylaştım. Siz olayı irdelemek yerine, bana kafayı takmışsınız. Olay daha önemli.

• Senin bunu açmak için üye olman daha garip geldi açıkcası. 5 yıl boyunca misafir olarak burdaymışsın bir de.

Sanki hemşire doktor ile seks yaptı diye kıskanmış gibisin bana öyle geldi.

Garip bir olay yok aldatma dünyada çok yaygın artık. Kendi çevremde, iş hayatında bile yasak aşk yaşayanlara şahit oluyorum. Tanıdığım doktoru doktor kocası hemşire ile aldatmıştı. Boşandılar. Yani şaşırmadım bu konuya da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kızgın boğa K kullanıcısına yanıt

Siz konuyu hiç anlamamışsınız! Hemşire ayrıldıkları için doktoruda kendinide bıçaklamış. Zaten açıkladım, İnsan sevgisi tutkusu için yada gözü dönünce neler yapabilir diye. Konu aldatma değil, zarar verme. Bir kadının çaresizliğini hissettim. Herşeyi göze almış bir hemcinsimi hissettim. Belki de tüm hayatını verdi o doktora ama doktor onu bıraktı.

Misafir olmamın nesi suç? Forum da zaten üye/misafir oranı 20/80. İsterseniz istatistiklere bakın. Ben buraya kadınca şeyleri okumak için giriyordum. Ama madem misafir olmak suç, artık girmemde. Ayrıca şimdi olduğu gibi polemiklere girmemek için misafir olarak forma katılıyordum, ne kadar doğru karar vermişim. Umarım bu yazdıklarımızı yöneticilerde okuyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-97876784B -- 11 Mart 2025; 22:49:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Doktur, hemsire'nin evli oldugunu ogrenip bundan dolayi ayrilmak istemis olabilir mi?

• BOLDVIPER kullanıcısına yanıt

Sebebi ne olursa olsun, yaptıkları kesinlikle doğru değil, ama adaleti sağlamak da bizim işimiz değil. Dava açarsınız, suç duyurusunda bulunursunuz, vurmak çok yanlış. Diyelim ki kadın öldü, kocası hapse girdi, çocukları ne olacak?

• haklısın ama herkes saglıklı düşünerek atlatamayabilir süreci

• Kaynak eklenmeden paylaşılan haberlere müsaade edemeyiz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.