Şimdi Ara

Mersin'de Özel Mutlu Opel Servisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
5.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen hafta cumartesi günü olmadık bir yerde stop eden Opel Corsa 1.7 DTI aracıma müdahale etmeleri için özel Mutlu Opel servisini aradım. Birini gönderdiler sağolsunlar.

Gelen eleman oraya buraya baktı "burda olacak iş değil, servise gitmesi lazım" dedi
    Çağırdık bir kurtarıcı , 50 tl bayıldık servise gönderdik.

Salı günü aradım " arızayı arıyoruz haber veririz" dediler.
    Perşembe günü bi kendim gideyim göreyim ne yaptılarne ettiler dedim. Kalktım gittim.

Ne oldu? dedim . " tamam abi hallettik" dendi.

Hesap 630 tl

arızayı arayacağız derken hani deneme yanılma yöntemiyle ;

enjektörlerden başlamışlar enjektörleri tamire göndermişler , ama enjektörler sağlam çıkmış. bedeli bana 100 tl

orasıyı burasıydı derken birkaş parça daha değiştirmişler sağlam oldukları halde hesap yine bana.

en sonunda beyini tamire göndermişler , beyin tamiri 350 tl . ve bana sormadan tamiri yaptırmış vatandaşlar.

Beyini tamir eden adama gittim " abi ben masrafı söyledim , araç sahbine de danışın" dedim dedi.

sonuç bi halt bilmedikleri için ordamıydı burdamıydı kurcalaya kurcalaya bulmuşlar arızayı ama kurcaladıkları her haltı bana yazmışlar.

Ya benim 350 tl param yoksa napacaz? dedim kem küm zart zurt.

Bayıldık parayı çıktık
    ta
    yakıt göstergesine baktım çeyrek depo yakıt varde teslim ettiğimde , yakıt lambası yanıyor. yakıtıda iç etmişler.

Dönüp yakıt işinide söyleyeyim dedim , söylesem ne olacak adamlar hertürlü giydirmişler zaten bir güzel .

Mersinde yaşayıpta opel sahibi arkadaşları uyarmak istedim.

Ya adam gbi resmi servise yada en azından bildiğiniz tanıdığınız bir ustaya götürün aracınızı arkadaşlar.

• Faturalarını aldınız mı değişen şeylerin?
    Bu arada tamir deyip sizi yemeye çalışmış olabilirler.
    Sonuçta hiçbir parça değiştirmeyip tamir etmişler.
    Bence bir bit yeniği var.
    O araç 2 aya bir daha gider benden söylemesi.
    Hatta aracı başka ustaya götürün başka yeriyle oynamış olabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Faturalarını aldınız mı değişen şeylerin?
    Bu arada tamir deyip sizi yemeye çalışmış olabilirler.
    Sonuçta hiçbir parça değiştirmeyip tamir etmişler.
    Bence bir bit yeniği var.
    O araç 2 aya bir daha gider benden söylemesi.
    Hatta aracı başka ustaya götürün başka yeriyle oynamış olabilirler.

beyni tamir eden ustayla görüştüm yaptığını ettiğini anlattı da , kardeş hırsız yolsuzla uğraşmak zor. Kerizlik bende araba yolda kalınca panikleyip apar topar oraya götürdük opel servisi, anlarlar dedik. anlamadıklarını anladık ama geç kaldık.

böylelerine en iyi ceza teşhir edip insanları uyarmaktır diye düşünüyorum.
  • Teşhire devam. Unuttum vazgeçerim sanma " Mersin Özel Opel Mutlu "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.ismet -- 29 Mart 2014; 12:58:55 >
  • çok doğru düşünmüşsünüz, sizin canınız yanmış ama başkalarının canı yanmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşhire devam !
  • Tuzlu muzlu ama Merih oto'ya gidiyorum.. en azindan yapacaklarini, degistireceklerini onden sorup oyle yapiyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Adana'da Hangi Fiat Servisi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurmaurer

Tuzlu muzlu ama Merih oto'ya gidiyorum.. en azindan yapacaklarini, degistireceklerini onden sorup oyle yapiyorlar.

Mersindeki Merih mi ? Vosvosçu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.ismet

evet her turlu modele bakıyorlar..
  • tosbağam varken bende onlara götürürdüm

eyvallah.

dürüst tamirci bulunur senin gibi eş dost sağolsun
  • bende mersinliyim hocam. ankarada yaşıyorum bende teşhir ederim.
    sen Mersinin neresindensin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_candan

bende mersinliyim hocam. ankarada yaşıyorum bende teşhir ederim.
    sen Mersinin neresindensin?

Pozcuda oturuyorum düşüncen için sağol kardeş te senin teşhir edebilmen için bu servisten seninde bir darbe yemiş olman gerek.
    Birşeylerini görmemişken senin teşhir etmen olmaz .

Bunları merak eden servislerine bi uğrasalar anlarlar zaten nasıl esnaf-sanaatkar olduklarını.
  • Güncel..
  • Yani mersindeki tanıdıklarımın oraya gitmemesini sağlarım. o bakımdan teşir demek istedim...
  • Eywallah.. İlgin için teşekkür ederim
  • Adana'lıyım ,herkeste olduğu gibi bir ayağımız Mersin'de.Artık eşimizi dostumuzu uyarırız
  • Böyleleri bir şekilde esnaflığı öğrenecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.ismet

Böyleleri bir şekilde esnaflığı öğrenecek

Merhaba,yaşadıklarınızı okuyunca üzüldüm; o servise ben de 2 sene önce küçük bir arızadan dolayı gittiğimde tamir yöntemlerini görür görmez oradan kaçtım ve bir daha da uğramadım.Size önerim İçel Özel Opel Servisi olacaktır.İşlerini çok iyi yapıyorlar ve bu işte oldukça bilgili ustaları var.
  • Nerededir bu İçel Özel Opel servisi ?
  • ibrahim usta var bizde vectra varken oraya gotururdu peder mezitlye giderken orasida ozel opel servis adini hatirlamiyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.