Şimdi Ara

Merlin (2008 - 2012) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
4
Favori
53.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tamam yakışıklı veya güzel olanı oynatın demiyoruz da koskoca Kral Arthur bu kıza mı aşık olmuş, yani buna aşık olduysa onun ben zevkine.... dedirtiyor seyirciye. yani role uygunluk diyelim.
  • Sırf Starz'ın yeni dizisi Camelot'a hazırlık olsun diye Merlin'e başladım bakalım. 9. bölümdeyim de öyle pek bi sarmadı ne yalan söyleyeyim.
  • ben de ilk iki sezonu izlemiştim 3. sezon bilgisayarda duruyor ama bir türlü elim izlemeye gitmiyor
  • Dizinin bayasını izledim de bana konular tek düzelik gibi geldi. Chuck ve Leverage gibi. Bir Doctor Who'yu tam olarak beğendim bu konuda. Önceki bölümden kalanlar gelecek bölüme geçmiyor. Ya da geçiyor mu ?

Mesela bir bölümde Merlin, Morgana ile dövüşüyordu ama sonra diğer bölümüne baktım ki aralarında sanki birşey geçmemiş gibi yaşamaya devam ediyorlar. Arada bir Morgana'nın göz çatma sahnelerine falan denk geldim o kadar. Genelde gördüğüm İngiliz dizileri hep böyle. Sanki diziyi uzatabildiğimiz kadar uzatalım dermiş gibi. Genelde böyle mi oluyor, yavaş mı ilerliyor dizi ? Hadi deseler ki 1. ve 2. sezonu altyapı olarak kullanıyoruz, üçüncü sezona hazırlıyoruz, ona eyvallah. Peki üçüncü sezonda düzeliyor mu bu durum ? Bilgi verirseniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Sırf Starz'ın yeni dizisi Camelot'a hazırlık olsun diye Merlin'e başladım bakalım. 9. bölümdeyim de öyle pek bi sarmadı ne yalan söyleyeyim.

bende kararsızım iş yerinden arkadaş çok iyi bi çırpıda bitirdim diyo ama beni açmaz gibi
  • konuya bakmayalı baya mesaj yazılmış yeni sezon hakkında hala bilgisi olan yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: a|i

quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Sırf Starz'ın yeni dizisi Camelot'a hazırlık olsun diye Merlin'e başladım bakalım. 9. bölümdeyim de öyle pek bi sarmadı ne yalan söyleyeyim.

bende kararsızım iş yerinden arkadaş çok iyi bi çırpıda bitirdim diyo ama beni açmaz gibi

Hiç de öyle bir çırpıda bitirilecek bi dizi gibi değil yahu. Ya da beni sarmadı ondan öyle geliyor olabilir.
  • nezaman başlıyo yeni sezon yaa ?

bu arada diziyi eleştirenlere;

bir efsane izlediğinizin farkındamısınız? elbette konuşan ejderhalar olacak, elbette cadılar olacak... ingiltere'nin paganlıktan hristyanlığa geçiş sürecini anlatır bu efsane. Ve pagan kültüründe hayal maksülü yaratıklar veya doğal olayları simgeleyen karakterler bolca vardır. İçinde perilerin yaşadığı bir gölü yadırgamamanız gerek bu yüzden. Çocukça bulmamanız gerek. Koca koca adamlar bunlara inanıyormuş çünkü o zamanlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apeka

nezaman başlıyo yeni sezon yaa ?

bir efsane izlediğinizin farkındamısınız? elbette konuşan ejderhalar olacak, elbette cadılar olacak... ingiltere'nin paganlıktan hristyanlığa geçiş sürecini anlatır bu efsane. Ve pagan kültüründe hayal maksülü yaratıklar veya doğal olayları simgeleyen karakterler bolca vardır. İçinde perilerin yaşadığı bir gölü yadırgamamanız gerek bu yüzden. Çocukça bulmamanız gerek. Koca koca adamlar bunlara inanıyormuş çünkü o zamanlar.

Camelot dizisinde hristiyanlık yayılmış halde fakat

• Cnbc-e epey geriden gidiyor değilmi ? ayrıyetten de türkçe verildi bugün Merlin...
  • Ve 3. sezonu da bitirerek Merlin'i şimdilik bitirmiş bulunuyorum.
    13'er bölüm olması çok iyi aslında, çabuk bitiyor sezon.
    Sezon finalleri haricinde de şahane diyeceğim bölüm yok malesef bi kaç bölüm haricinde.
    Bizim bildiğimiz o Camelot yeni oluşmaya başladı.

Yuvarlak masa olsun, Excalibur'un kayada saplanması olsun.

Ne zaman başlıyor 4. sezon?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXxKuBiLaYxXx

quote:

Orijinalden alıntı: apeka

nezaman başlıyo yeni sezon yaa ?

Camelot dizisinde hristiyanlık yayılmış halde fakat

merlinde de uther ve krallığı hristiyan aslında. old religion dedikleri paganlık zaten. Camelot dizisinde krallığın hristyanlığı benimsediği daha çok vurgulanıyor olabilir. merlinde bu pek vurgulanmıyor. hatta arthur kutsal kaseyi isa nın kasesi olduğu için paganlardan almak ister. paganlar ise kutsal kasenin mucizesini büyüye bağlamaktadır falan filan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apeka -- 10 Mart 2011; 0:14:36 >

• 4.Sezon 11 Mart veya 11 Nisanda
  • Ciddimisin yarın başlıyormu dizi
  • yarın başlıyosa iyi olmuş
  • tvcountdown da göremedim yarın başladıgını ama belki yazmamışlardır.
  • Çekimler Martta başlıyor diye duymuştum ben . Dizinin de eylül veya ocak 2012 de çıkıcağı söyleniyordu .
  • @Anesthesia` attı bişey ortaya gerisi gelmedi ...
  • 3. sezon finali nasıl bari güzel mi? kısmetse 4-5 hafta sonra izleyeceğim.

bence bu dizi ilerleyen sezonlarda çok güzel olabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogii

Çekimler Martta başlıyor diye duymuştum ben . Dizinin de eylül veya ocak 2012 de çıkıcağı söyleniyordu .

ne 2012 si ya 2011 in kasım ayında çıkar tahminen
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.