Şimdi Ara

Merkezi Yatay Geçiş yapabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bu sene bir üniversitede inşaat mühendisliği kazandım.Geldim gördüm ki burası bana göre değil Ben bu sene ders seçimlerini yapıp vizeye finale girmesem ve kalsam seneye memleketimdeki üniversiteye merkezi yerleştirm puanımla yatay geçiş yapabilir miyim yoksa illa ki derslerin hepsine girip vermek gerekiyor mu?İnanın ki değil 1 sene 2-3 gün daha durucak takaatim kalmadı.Yardımcı olursanız çok memnun olurum iyi forumlar

• ilk sene aileden uzak kalmanın rehaveti içindesin. ilk sene bende de olmuştu. gerçi ikinci sınıftayım hala öyle yine de alışmaya çalışmalısın bence. hem sene sonunda ortalamayı yüksek tutarsan yatay geçişte yapabilirsin. birden fazla şansın olur. eğer çok sıkıldıysan kafa izni ver kendine ailenle görüş. onlara anlat alışamadım falan diye. benimkiler bana okulu bırakmaya izin vermediler ama konuşmakta yarar var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tek sorun o değil üniversiteden filan da memnun değilim. Hatta yeniden hazırlanmayı bile düşünüyorum. Diğer bir fikrim ise geçeceğim üniversitede hazırlık zorunlu ona da çalışabilirim.Ben merkezi yerleştirme puanimla geçebilir miyim onu soruyorum.

• umu7CskN U kullanıcısına yanıt
    ancak sene sonunda merkezi puanla yatay geçiş yapılıyormuş bende senin gibi mağdurum :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz_95

ancak sene sonunda merkezi puanla yatay geçiş yapılıyormuş bende senin gibi mağdurum :(

Tekrar hazırlanmayı düşünüyor musun? Merkezi yatay geçiş kalkarsa daha kötü olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: umu7CskN

quote:

Tekrar hazırlanmayı düşünüyor musun? Merkezi yatay geçiş kalkarsa daha kötü olur.

Kalkma durumu var mı?Hem niye kalksın ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alphha

quote:

Orijinalden alıntı: umu7CskN

quote:

Kalkma durumu var mı?Hem niye kalksın ki

Türkiye burası belli mi ben en çok bu durumdan korkuyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hazırlığı bırakmak ygs lys ye girmeye engel mi arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

Hazırlığı bırakmak ygs lys ye girmeye engel mi arkadaşlar?

Engel değil de okul puanının yarısı gidecek

Ygs ye de lys ye de tekrar gireceğim,soruları vs biliyoruz zaten.okul puanının da yarısı gitsin bişey olmaz.puan yüksek gelirse ankarada kalırım olmazsa Aksaray uni.

• ben devam ediyorum üniversiteye tekrar sınava da çalışmaya başladım
    belki imkansız gibi bakarsın hem üniversite hem snava hazırlanmak ancak eğitim fakültesindeyim birde okuduğum şehir memleketime 1 buçuk saat her hafta perşembe geliyorum pazar gidiyorum ondan sınava hazırlanmaya da vaktim var. hem okulu bırakıp tekrar sınava öyle çalışsam heyecanıma yenilirim ben biliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.