< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
MERKEZİ YATAY GEÇİŞ/ÖĞRENCİ BELGESİ SORUNU

-
-
öğrenci belgesini e devletten de alabilirsiniz odtüye sorun kabul ederler mi diye ben de farklı ünilere başvurdum bu yolu kullandım (okuldan da öğrenci belgesine aldım bazı üniye e dvlet bazısına üniden aldıgımı verdim)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 5 Ağustos 2021; 16:27:54 > -
işte odtü üzerinde "daha önce merkezi puanını kullanarak yatay geçiş yapmamıştır" notu olan öğrenci belgesi istiyor. odtüyü de arıyorum 3 gündür daha ulaşamadım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
şimdi okudum da tekrar mesajınızı benim belgelerin hiçbirinin üzerine daha önce yatay gecis yapmamıstır yazmıyor. Sadece yatay gecis yapmasında sakınca yoktur yazıyor transkripte. Bu transkrtipti de e devletten alabilirsiniz. ama dediğim gibi kabul konusunda bir şey diyemem ama şunu diyeblirim. Her bölümde bir hoca yatay geçişler ile ilgileniyor. Odtü sayfasında akademik kadroda bazen hocaların görevleri vb yazıyor veya arayarak hocalardan birini sosrabilirsiniz kim ilgileniyor diye öyle de sorabilirsiniz diye "tahmin ediyorum" ben şu ana kadar bu şekilde 2 görevliye ulastım. Veya fakülte sekreterine sorun isterseniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 5 Ağustos 2021; 16:30:51 > -
yatay geçiş yapmasında sakınca yoktur yazsa da olur, e devletteki transkriptte yatay geçişle ilgili bir şey yazmıyor. hocaları bir araştırayım o zaman teşekkür ederim
Nasıl yazmıyor hocam
-
o kısımda sadece ilk 2 madde yer alıyor sonrası yok. sanırım hazırlık öğrencisi olduğum için
kolay gelsin hocam valla ben hep standart biliyordum bu belgeyi
-
teşekkür ederim zor gerçekten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X