Şimdi Ara

Merkez Turkiye Projesine Davutoglu'nun Yorumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadas ilk kez bir vaat-proje beni heyecanlandirdi ama Akp yine ayni yine ayni.

Neymis 15 yil once bunu onlar soylemismis yahu 13 yil gecti goruyoruz mega Turkiyeyi, buyume hizi %4un altina dustu.

Hadi bu adam partisini savunmak zorunda da secmenler ayni kafada olmasin bari. Ama yok eminim cogu akp secmeni bu projeye Davutoglu gibi bakar, oy veriyor ya illa körü körüne fanatiklik yapacak..

Neyse CHP bu projeyi gerceklestirebilirse Turkiye gercekten kalkinmayi basaracak gibi gorunuyor.
    Yoksa hedef 2023 yalaniyla somurulmeye devam ederiz. %4 altinda buyume hiziyla hedef 2023

Tabi satacak yer kalmadigi icin gecici hizmetler bitti, ekonomi söndü..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merkez Reza zarrab,

Merkez ali Ağaoğlu,

Merkez Ethem sancak,

Merkez Mehmet Cengiz,

Merkez yiğit bulut,

Merkez egemen bağış

Merkez zafer Çağlayan,

Merkez muammer güler
    ......

CHP'de bir proje varsa,

Akp de bin proje var???

• _undead_ _ kullanıcısına yanıt
    Soylemis olmak yetiyo sanki..halki uyutmaya yetiyo tabi..yazik bu millete..

Fakir 5 sene icinde gram et bile alamayacak buraya yaziyorum kayda alinsin..simdi belki 100-200 gram aliyodur ama 5 sene sonra ancak Riza sarraf ve yandaslari et yer halde olacak..

• 15 sene önce söylendiyse niye yapılmadı?
  • Ayakkabi kutularini doldurmaktan vakit kalmamistir hocam..

• Ona bakarsanız Kanal İstabul'un projesini ortaya atan da Ecevit'di...
    http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/17655112.asp
  • quote:

Orijinalden alıntı: charisma10

Soylemis olmak yetiyo sanki..halki uyutmaya yetiyo tabi..yazik bu millete..

Fakir 5 sene icinde gram et bile alamayacak buraya yaziyorum kayda alinsin..simdi belki 100-200 gram aliyodur ama 5 sene sonra ancak Riza sarraf ve yandaslari et yer halde olacak..

Yoo istediğim eti alır yerim bende fakirim ama akpliyim parayı nereye harcıcağınızı bilmiyorsunuz sonra vay efendim para yok az yiyin efendiler az yiyin her şey gelip geçici gezmeyin sağlam yatırımlar yapın bugün o fakir dediğiniz yaşlılar gençliklerinde yediler içtiler alemleri yaptılar şimdi sürünüyorlar acımıyorum şimdi de aynısı ben çalışırken siz keyfinizi yapın sonra para yok beni ilgilendirmez çalışaydın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bldoy kullanıcısına yanıt
    Sen git gercek vatandas gelsin.genel merkezden aldigi talimatla yorum yapan degil..900 tl asgari ucret alan 500 tl ev kirasi verdigini dusun.faturalarin 200 tl oldugunu dusun o da en az .dogalgaz cok pahali cunku.et almaz,alamaz.alsa bile 5 tlye tavuk alir arada sirada..yalan konusuyosun..

• Projeyi utanmadan Davutoğlu'dan çalışmışlar, tam becerememişler, çakması gibi olmuş.
  • bldoy kullanıcısına yanıt
    Yok yok cidden sizin beyniniz körelmiş. Bak saka yapmiyorum bu adamlar sizin beyninizi yikamis.

Az yiyin ne kardesim kafayi mi siyirdiniz, ekonominin kotuye gitmesini boyle mi yorumluyorsunuz ? Ciddi ciddi artik aklinizdan suphe etmeye basladim.
    %3 buyume orani da cok yememizden kaynaklaniyor degil mi ? Dolari da yiyerek yukselttik.

Hayir canim, seni az yemeye mahkum eden, hayvan gibi sebze meyve fiyatlarinin olmasina sebep olan bizzat ekonomiyi yonetemeyenlerdir.
    Japonya gibi full sanayi ulkesi olsak neyse ama boylesine tarim cenneti bir ulke hayvan yemini bile disaridan ithal ediyorsa bir zahmet kuma gomdugunuz kafanizi cikarin ve bi gercekleri gorun.

Ya yemin ediyorum her gecen gun daha da sasirtiyorsunuz beni, berbat ekonomi icin verilen cevaba bakarmisin ya@bldoy

Sen git bir memura isciye istedigin eti yiyebilirsin aslinda ama parani kullanmayi bilmiyorsun de de bak bakayim o tek derdi karnini doyurmak olan emekci adam nasil cevap veriyor sana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 23 Mayıs 2015; 14:31:49 >

• Adam utanmadan biz Merkez Türkiye'yi kurduk dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

Projeyi utanmadan Davutoğlu'dan çalışmışlar, tam becerememişler, çakması gibi olmuş.

Davutoglu'nun projesi dedigin yalani detaylica bu konuya dizmez, ve Chp nin projesiyle karsilastirip alin bakin ayni diye kanitlamazsan adam degilsin, hadi bakayim..
    Ha bir de kurduk biz onu dedi ama uzayda falan kurdular herhalde kimse gormedi duymadi. Git o kurduklari Merkez Turkiyeyi de bulup kanitla bize yoksa namerdin onde gidenisin oldu mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 23 Mayıs 2015; 14:34:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pacino

quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

Projeyi utanmadan Davutoğlu'dan çalışmışlar, tam becerememişler, çakması gibi olmuş.

Davutoglu'nun projesi dedigin yalani detaylica bu konuya dizmez, ve Chp nin projesiyle karsilastirip alin bakin ayni diye kanitlamazsan adam degilsin, hadi bakayim..
    Ha bir de kurduk biz onu dedi ama uzayda falan kurdular herhalde kimse gormedi duymadi. Git o kurduklari Merkez Turkiyeyi de bulup kanitla bize yoksa namerdin onde gidenisin oldu mu ?

O bu dediğini yapsın sakalımı kesicem

• Yapsaydın elin armut mu topluyordu? Tüm imkanların vardı.4 bakanı aklamak yerine, gemicikleri dizmek yerine, ülkeyi koskocaman bir inşaat ve rant cennetine çevirmek yerine bunu yapsaydınız keşke de size oy verseydik yine.5 yıldır vermiyorum zaten %50lerden 42lere düştüğünüze göre millet de farkına varıyor.
  • Her zamanki gibi gercegi yuzlerine vurunca sustu aktroller..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.