Şimdi Ara

MERİVA OPC

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADŞALAR MERİVA OPC HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VE 2.EL SATIŞINI GÖREN WARMI.ALANLAR SATMIYOR BİR DAHA ÇOK MEMNUN GALİBA NETTE DE RASTLAYAMADIM İLANINA HENÜZ AMA EĞER DUYAN GÖREN WARSA BANA PM ATARSA SEVİNİRM

TŞKLER

SAYGILAR

• alan çok fazla olmadığından satanı bulmak da zor
  • ya da şöyle bir şey de olablir alanlar memnun olduğundan satmaya kıyamıyorlar şeklinde de düşünebilirsin.çünkü 1.6 180hp çok iyi ve yeterli bir motor.en azından bana göre
    ayrıca merivanın içinin genişliği ve rahatlığı da cabası.temiz 2.elini bulsam opc nin kapıcam da kimse satmıyor be bilader.herkes çok memnun
  • ya da şöyle bir şey de olablir alanlar memnun olduğundan satmaya kıyamıyorlar şeklinde de düşünebilirsin.çünkü 1.6 180hp çok iyi ve yeterli bir motor.en azından bana göre
    ayrıca merivanın içinin genişliği ve rahatlığı da cabası.temiz 2.elini bulsam opc nin kapıcam da kimse satmıyor be bilader.herkes çok memnun
  • Niye iki kere yazdın
  • quote:

Orjinalden alıntı: frk96

Niye iki kere yazdın

walla bağlantı sapıttı ondan öyle oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: mahmutosmancabbar

meriva hiç tutulmadıki alanda olsun satan da olsun..hayatımda bu kadar tipsiz bir araba görmedim..top gibi araba wala

kardeş çık git deli etme adamıı top gibiymiş meriva topsa sen top görmemişsin hiçç!!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ford Kuga seat ateca honda crv
    2 yıl önce açıldı
    NİSSAN Qashqai
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Meriva'nın tipini şu ana kadar beğenmedim. Beğenmem de... (opel'in yüz karası)
  • quote:

hocam tamamen katılıyorum sana..tam olarak çözemedim o arabyı..top gibi araba wala
    bir araba bu kadar mı tipsizz olur yaw..bu yüzden burdan opele
    quote:

Orjinalden alıntı: fatihhilal

Meriva'nın tipini şu ana kadar beğenmedim. Beğenmem de... (opel'in yüz karası)

arkadaşlar zevklerlen renkler tartışılmaz size göre meriva çok tipsiz gelebilir doğrudur saygı duyarım fikrinize ama sizde başkalarınkine saygı duymak zorundasınız mesela bana göre meriva opelin en güzel tipli arabası alışılmışın dışında dikkatleri üzerine çeken bir araç zevk meselesidir bu olay onunda çok sevenleri var ileriki zamanlarda göreceksiniz meriva çok tutulacak çünkü mpv tarzı ve çok kullanışlı son derece kaliteli bir araba burda arkadaş merivanın tipini sormamış hem sadece almayı düşündüğü için yardım istemiş buraya gelipte ''meriva top gibi araba çok tipsiz'' diyipte topiği kirletmeye hakkınız hiç yoktur ortamı germenin anlamı yok bende buradan opeli tebrik ediyorum meriva gibi performanslı yüksek kaliteli ve kullanışlı bir araba yaptığı için

saygılar...

• quote:

Orjinalden alıntı: BL@DE

quote:

hocam tamamen katılıyorum sana..tam olarak çözemedim o arabyı..top gibi araba wala
    quote:

arkadaşlar zevklerlen renkler tartışılmaz size göre meriva çok tipsiz gelebilir doğrudur saygı duyarım fikrinize ama sizde başkalarınkine saygı duymak zorundasınız mesela bana göre meriva opelin en güzel tipli arabası alışılmışın dışında dikkatleri üzerine çeken bir araç zevk meselesidir bu olay onunda çok sevenleri var ileriki zamanlarda göreceksiniz meriva çok tutulacak çünkü mpv tarzı ve çok kullanışlı son derece kaliteli bir araba burda arkadaş merivanın tipini sormamış hem sadece almayı düşündüğü için yardım istemiş buraya gelipte ''meriva top gibi araba çok tipsiz'' diyipte topiği kirletmeye hakkınız hiç yoktur ortamı germenin anlamı yok bende buradan opeli tebrik ediyorum meriva gibi performanslı yüksek kaliteli ve kullanışlı bir araba yaptığı için

saygılar...

eywallah bilader hislerime tercüman olmuşsun.merivayı beğenmeyen arkadaş öncelikle kendi tipine bir baksın aynadan zaten bana göre de sen tipsizsin.merivanın tek tekerini,sana değişmem meselaa.
    topiğimi kirlettiğin için de ayrıca tşk ederim.ben sadece opc ikinci eli hakkında bilgi ararken topiği neerelere sürüklediniz siz ve sizin gibi kendini bilmezler.topiğin içeriğini okumadan yorum yapanlar.meriva tipsiz falan diyenler.tmm olabilir ama ben size bu konuda fikrinizi sormadım.o konuyu başka bir topic açın orda tartışın.ben de burda boşuna kendimi üzüyorum.doğru dürüst 2-3 arkadaş yorum yapsa zaten bana yeter.illaki sizin gibi kılçıklar çıkacak arada.cehaletinize veriyorum aartık.

EDİT:imla hataları

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toksin -- 6 Temmuz 2007; 9:08:46 >

•  MERİVA OPC

Edit: Bana taş atana ekmek...

quote:

Orjinalden alıntı: toksin

quote:

Orjinalden alıntı: BL@DE

quote:

quote:

saygılar...

eywallah bilader hislerime tercüman olmuşsun.merivayı beğenmeyen arkadaş öncelikle kendi tipine bir baksın aynadan zaten bana göre de sen tipsizsin.merivanın tek tekerini,sana değişmem meselaa.
    topiğimi kirlettiğin için de ayrıca tşk ederim.ben sadece opc ikinci eli hakkında bilgi ararken topiği neerelere sürüklediniz siz ve sizin gibi kendini bilmezler.topiğin içeriğini okumadan yorum yapanlar.meriva tipsiz falan diyenler.tmm olabilir ama ben size bu konuda fikrinizi sormadım.o konuyu başka bir topic açın orda tartışın.ben de burda boşuna kendimi üzüyorum.doğru dürüst 2-3 arkadaş yorum yapsa zaten bana yeter.illaki sizin gibi kılçıklar çıkacak arada.cehaletinize veriyorum aartık.

EDİT:imla hataları

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih -- 6 Temmuz 2007; 17:01:16 >

• bildar muhatabın deilsin.benim sorum güncel bu konuda fikri olan warsa yazsın ltf.

saygılar
  • merivaa tşkler ilgine alakana saolasın arkadaşım
  • Arkadaşlar opel meriva 1.6 triptonic vites devamlı otomatikte kullanıldığında ne kadar yakar? Hiç merivasına LPG taktıran var mı
  • Dostum bu konuda bir topic açmıştım ama pek cevap alamadım. Ben de karar verme aşamasındayım. Lpg takmalımıyım yoksa takmamalımıyım; tekerleme gibi
  • arkadaşlar gerçi benim topicle biraz alaksız bir konu ama gene de fikirlerimi yazıyım dedim.lpg ewet takarsanız sanırmı yıılda 12-15000 km yapıyorsanız 1 yılda o lpg nin yani yaklaşık 1.500 ytl nin parasını çıkarabilrsiniz ama lpg nin derdi bitmiyor bence.çünkü arakdaşlarımda da çeşitli arabalar war lpg li sürekli bir ince ayar gerektiriyor ne biliyim geçişlerde arada sapıtıyor aaraba gazı yemiyor falan oluyor.tamm garantisi war ne biliiim 2-3 sene veirylar garanti ama sorun o deil.gidip uğraşmasıı.evimizee televizyon dolap alırken bunların da garntisi war ama lpg gibi sürekli gidip garantiden birşeyler değiştirmek istemem bunlarda da doğrusu.ben şahsen aracıma hele hele yeni bir aracıma hiç lpg taktırmam çünkü sürekli onunla uğraşamam.ama senede 20-25000km yapıyosanız yani gerçekten benzine verdiğiniz paralar korkunç seviyede ise taktırmanız da yarar war gibi.malum 3 ytl oldu litresi
    kimileri de war ki yılda 5-6000 anca yapıyor ama lpg istiyor.o zmn gereksiz bence.çünkü aracın keyfine warmamızı biraz engelliyor bence.sürekli bir sorun haline gelmesini istemem şahsen.umarım az da olsa yardımcı olabilmişimdir.

tşkler

saygılar

• triptonic viteste manüel gibi mi yakar yoksa otomatik gibi mi? Triptonic için de 6.7 diyor ben hep otomatikte kullanıyorum ve 8 civarında yakıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: etkaragoz

triptonic viteste manüel gibi mi yakar yoksa otomatik gibi mi? Triptonic için de 6.7 diyor ben hep otomatikte kullanıyorum ve 8 civarında yakıyor

walla bilader tiptronik arabam hiç olmadı fakat arkadaşın tiptronik dizel corsası wardı ve çok çok az yaktığını yani manueli olan arkadaşlarıyla aynı yaktıığını sölüyordu ama tabi bu kullanıma bağlı bişi.gazaa ne kadar yüklenirsen o kadar çok yakar.
  • merivada olupta bi çok arabada olmayan bi özellik Twin Audio.....bu arada manueli çok az yakıyo merak eden varsa tabi egr valfi sorun çıkarmadığı sürece...
  • ewet o valf sorun çıakrınca onu söküyoalrmış ve sanırım ben onu söktürdüm şimdi 230-250 civarı yakıyor şehiriçindee

ama olsun ayrıca ben koltukların dümdüz olması özelliğiini baya bi kullandım
    resmen yük yükledim defalarca taşıdım o yüzden merivamı çok seviyorum ama opc olsayıdı da fena olmazdı hani

saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.