Şimdi Ara

Merhaba bu sistem nasıldır beni kaç yıl götürü ilerde işlemci ve ekran kartı değiştirsem yeterlimidir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ASUS GeForce GTX 970 GDDR5 4GB 256Bit NVIDIA Dual DX12 Ekran Kartı

İ5 6500 Kutulu Vatan Garantili faturalı

Asus maximus Hero 8 Garantili faturalı Kutulu

Corsair 2x4 8GB Dual 2666 mhz Kit Ram

Kasa NZXT 340 Kırmızı Kutulu

Samsung 256 GB SSD Msata.2

Raidmax 730 Watt Güç Kaynagı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel sistem. O işlemci 3 yıl kadar sıkıntısız götürür. Ekran kartı, ihtiyacınıza göre değişir. Yani ultra takıntısı falan yoksa 1080p için 2 yıl daha oyunlarda orta seviye oynatır. Duruma göre ekran kartı takviyesi yapılır. Onun dışında 2 yıl sonra işlemci sıkıntı yaparsa chipsete uygun bir i7 alınıp sistemin ömrü uzatılır

Kasa: Deepcool CH160 | Güç Kaynağı: Asus ROG Strix Loki SFX-L 850W Platinum | İşlemci: AMD 7800x3D @4.2GHz | Anakart: Asus ROG Strix B650E-I Gaming Wifi | Ekran Kartı: Asus Dual AMD Radeon RX-7800XT OC Edition | Ram: Gskill TridentZ EXPO (2*16) 32Gb 6000 Mhz | SSD: Samsung 990 Pro 2TB | İşlemci Soğutucu: Deepcool Assassin IV Premium | Monitör: Xiaomi Mi IPS 34" Ultrawide | Klavye: Logitech G915 TKL | Mouse: Logitech G502 X Plus | Headset: HyperX Cloud III | Gamepad: Xbox One Elite II |Ses Sistemi: Focal Alpha 65" |
    UPS: Powersonic 1000VA |
  • Güzel sistem. O işlemci 3 yıl kadar sıkıntısız götürür. Ekran kartı, ihtiyacınıza göre değişir. Yani ultra takıntısı falan yoksa 1080p için 2 yıl daha oyunlarda orta seviye oynatır. Duruma göre ekran kartı takviyesi yapılır. Onun dışında 2 yıl sonra işlemci sıkıntı yaparsa chipsete uygun bir i7 alınıp sistemin ömrü uzatılır.

Şu anda aciliyeti olan 8 GB daha ram takviyesi yapmak. 16 GB artık standart haline geldi.

Kasa: Deepcool CH160 | Güç Kaynağı: Asus ROG Strix Loki SFX-L 850W Platinum | İşlemci: AMD 7800x3D @4.2GHz | Anakart: Asus ROG Strix B650E-I Gaming Wifi | Ekran Kartı: Asus Dual AMD Radeon RX-7800XT OC Edition | Ram: Gskill TridentZ EXPO (2*16) 32Gb 6000 Mhz | SSD: Samsung 990 Pro 2TB | İşlemci Soğutucu: Deepcool Assassin IV Premium | Monitör: Xiaomi Mi IPS 34" Ultrawide | Klavye: Logitech G915 TKL | Mouse: Logitech G502 X Plus | Headset: HyperX Cloud III | Gamepad: Xbox One Elite II |Ses Sistemi: Focal Alpha 65" |
    UPS: Powersonic 1000VA |
  • Sistem güzel ama kaç yıl götüreceği konusunda net bir şey söylemek doğru olmak çünkü seneye hangi teknolojinin çıkacağı kesin değil.

Dediğim gibi ilerede i7 bi işlemci ama ilk olarak ekrankartındeğiştirmeyi düşünüyorum bide ram eklemeyi

• Hocam öncelikle sisteminizin maşallahı var Allah nazarlardan korusun Eğer ekstra birşey olmazsa(teknoloji ve oyun anlamında)3-4 yıl sizi götürür.Tabi bu konuda tam bir şey söylemek zor.Teknoloji hızlı ilerliyor.Eğer oyun oynayacağım derseniz 3-4 yıl sonra sistemi upgrade edebilir veya yenileyebilirsiniz.Eğer 3-4 yıl sonra çok ağır oyunlar oynamaz ve webte takılırsanız bu sizi bir 3 yıl daha götürür.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.