Şimdi Ara

Mercedes w140 s320 Almayı düşünüyorum bakarmısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
2.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar merakım olan s kasasına binmeyi istiyorum bitek o kasaya binmedim.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sok-fiyat-149952438/detay/

Şu araç hoşuma gittik çelik motor deil ama gene 24 valf enjeksiyonlu,bu arkadaşı 1 seneden fazla takip ediyorum çok ğüzel temiz mercedes satıyor aracın hiç bir sorunu yokmuş sadece sunrof 1 kademesi arızalıymiş okadar fiyattada 18.500 veririm dedi.

• Çıkaracağı masrafı düşünemiyorum.

Orijinalden alıntı: gacra

Merhaba arkadaşlar merakım olan s kasasına binmeyi istiyorum bitek o kasaya binmedim.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sok-fiyat-149952438/detay/

Şu araç hoşuma gittik çelik motor deil ama gene 24 valf enjeksiyonlu,bu arkadaşı 1 seneden fazla takip ediyorum çok ğüzel temiz mercedes satıyor aracın hiç bir sorunu yokmuş sadece sunrof 1 kademesi arızalıymiş okadar fiyattada 18.500 veririm dedi.

Hocam düşündüğünüz modeller alınır ama bu araç alınmaz bence görünüşü falan pek hoş durmuyor diğer ilanlara bakın derim

• w124 kasalar da bu fiuyata? Bana çok ucuz geldi. Birsürü sorunu vardır şimdi bir de
  • Bu arkadaş hep böyle uygun fiyata veriyor tabi baktırmadan alınmaz parçadan korkum yok yurd dışı yakın bana 4 5 bin dolara alıyorum zaten 97 s320 :) yani bu araç hoşuma gitti aradığımda 3 tane daha s320 geliyor 93 94 model onlarda 19 20 olur dedi
  • w140 hayalimdeki araba. Okulun bitmesini bekliyorum kavuşabilmek için. Bence özel mercedes servisinde iyice bi baktırılmalı. Yine de kenara 5-6bin koymalısınız çıkarabileceği sorunlara karşı. Onun haricinde 22 yaşında olmasına rağmen konfor ve sürüş zevki olarak şimdiki araçların çoğundan üstün. Kısacası iyice baktırılıp kenarada 5-6bin ayırırsanız mantıklı tercih. Yeterli bütçe varsa 95 ve üstü daha iyi olur. Sanırım ESP de var o modellerde.
    Daha Fazla Göster
  • orjinale yakın w126 88-90 kasalara baksanız bence daha iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: gacra

Nie hocamkı

e38 alacam deseydin "düşünmeden al" derdi heralde.

Bir fanboydan alıntı: "Bence bu olay Playstation markasının da bitişini simgeliyor. Bu olayla birlikte Playstation da Dreamcast gibi tarihin tozlu raflarında yerini alacaktır. Microsoft ve Nintendo, Sony'yi piyasadan silerler diye düşünüyorum."
  • 2.araç olarak alınır ama günlük kullanımda üzer gibime geliyor.
  • araç çok çok iyi tartışmaya daha doğrusu anlatmaya kalksak bitiremeyiz ama çok yaşlı bir araç.kim bilir aldığınızda kaçıncı sahibi olacaksınız ne paralar harcayacaksınız adam edebilmek için.fiyatı da düşük tutmuş ilan sahibi.ben olsam o kasa bir araç almazdım hocam.siz bilirsiniz gene de...
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.