Şimdi Ara

MERCEDES VIANO VIP TUNING

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Yeni aldığımız Mercedes Viano aracı vip olarak döşetmek istiyoruz(LCD,KOLTUKLAR VS VS)
    Bunu yapabilecek tavsiye edebileceğiniz yer varmı acaba?

Teşekkürler...

quote:

Orjinalden alıntı: @yKuN

Selam arkadaşlar. Yeni aldığımız Mercedes Viano aracı vip olarak döşetmek istiyoruz(LCD,KOLTUKLAR VS VS)
    Bunu yapabilecek tavsiye edebileceğiniz yer varmı acaba?

Teşekkürler...
  • Fiyatları pahallı ve işçilikleri de okadar iyi değil fakat en eski bu işi yapanlardan olduklarından en azından arkaya koltuk falan ilave edileceğinde aracın benzin deposunu delen ve araca zarar veren.yeni mantar gibi her köşede kurulan v.i.p firmalarından iyidir diye söyledim yoksa bende çok iyi bir işçilikleri olmadığını ve çok standart yüksek fiyatlar çektiklerini biliyorum..Eğer yeni kurulanlara daha ucuz diye giderse arkadaşımız bu sefer açacakları zarar ertexinde fiyatını geçebilir..lcd takmak için elektrik aksamıyla oynayıp beyni bozsa sonrada aracı delerken depoyu delse zaten masrafı ertexi çok çok geçer kanısındayım..Benim tavsiyem kötünün iyisi babında...
    quote:

Orjinalden alıntı: Broadwayci

Ertex hakkında pek iyi şeyley duymadım çok pahalıya dizayn ediyorlarmış araçları.

• Aykun Viaonoyu napcanız len

Valla onu bunu bilmem ama Deri işinde Art Car 1 numara işçilik konuşuyor oyüzden derini art car da yaptır
  • Çok teşekkür ederim ..Bu arada biz v.i.p çalışmadığımızdan böyle bir tavsiye yapmak gereği duydum..Türkiyedeki sonradan takılan koltukların sağlamlığı ve kalitesi açısından çok memnun değilim..sonraadan gelen sesler kırılmalar ,oturma seviyesinin yetersizliği ,full pufidik olsun diye doldurmalardan doğan 0 ortapediklik ..Bir sürü neden anlıyacağınız..biz bir iki araç yaptık ama süslü araçlar değildi mesela yan komşumuza bir vito yaptık..bir denizcilik firması ..o v.i.p cilerin attığı orjinal mercedes koltuklarını aldım(ikilisini )arkadaki koltuğu bagaj hacmi istediği kadar kalacak şekilde bırakarak geri çektik..karşısınada şöför arkasına ikiliyi en arkadakine karşılıklı koyduk sonrada sadece orjinal renk antrazit derisini yaptık..Çok rahat olarak kullanıyor koltuklar orjinal mercedes olduğundan ne bir sorun var ne bir şey içide o yapılan vipler gibi tıkıştıkış dizin birbirine çarpar tarzdan da değil ortada koca bir alanı var..Birde en son çok sevdiğim çok eski bir müşterime transporter caravella ya ankaradan bulup multivan ın orjinal koltuk ve raylarını getirttik onları takıp deri yaptık..Biliyorsunuz caravella multi van yok ..bu araç tek caravella multivan oldu ..yani hem uzun ,hem174 ps ,hemde multivan...;))orjinal masalar ,orjinal kayar raylar ..Ben işin açığı böyle işi seviyorum..bana uydur kaydır iş hitab etmiyor..
    quote:

Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate

Aykun Viaonoyu napcanız len

Valla onu bunu bilmem ama Deri işinde Art Car 1 numara işçilik konuşuyor oyüzden derini art car da yaptır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ART CAR -- 6 Nisan 2008; 17:06:59 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ART CAR

Çok teşekkür ederim ..Bu arada biz v.i.p çalışmadığımızdan böyle bir tavsiye yapmak gereği duydum..Türkiyedeki sonradan takılan koltukların sağlamlığı ve kalitesi açısından çok memnun değilim..sonraadan gelen sesler kırılmalar ,oturma seviyesinin yetersizliği ,full pufidik olsun diye doldurmalardan doğan 0 ortapediklik ..Bir sürü neden anlıyacağınız..biz bir iki araç yaptık ama süslü araçlar değildi mesela yan komşumuza bir vito yaptık..bir denizcilik firması ..o v.i.p cilerin attığı orjinal mercedes koltuklarını aldım(ikilisini )arkadaki koltuğu bagaj hacmi istediği kadar kalacak şekilde bırakarak geri çektik..karşısınada şöför arkasına ikiliyi en arkadakine karşılıklı koyduk sonrada sadece orjinal renk antrazit derisini yaptık..Çok rahat olarak kullanıyor koltuklar orjinal mercedes olduğundan ne bir sorun var ne bir şey içide o yapılan vipler gibi tıkıştıkış dizin birbirine çarpar tarzdan da değil ortada koca bir alanı var..Birde en son çok sevdiğim çok eski bir müşterime transporter caravella ya ankaradan bulup multivan ın orjinal koltuk ve raylarını getirttik onları takıp deri yaptık..Biliyorsunuz caravella multi van yok ..bu araç tek caravella multivan oldu ..yani hem uzun ,hem174 ps ,hemde multivan...;))orjinal masalar ,orjinal kayar raylar ..Ben işin açığı böyle işi seviyorum..bana uydur kaydır iş hitab etmiyor..
    quote:

Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate

Aykun Viaonoyu napcanız len

peki hocam aşağı yukarı bu işin maliyeti ne oluyor?
    kısacası
    -koltuklar
    -masalar
    -lcd falan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ford Connect Blackline
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu işin maliyeti işçiliğe göre okadar değişiyor ki anlatamam ..daha dün bir tane vito geldi durumu içler acısıydı..koltukları içinde var sadece derisi değişecek..orta panel ,elektrkli masası içi komple ahşaplarıyla tabi saydığımdan çok daha fazla bir ekstrayla deri döşeme de benden olarak dahil fiyatı 26500 € çıktı inanamadım..Fakat şöyle söyliyeyim daha evvel yaptıkları işleride biliyorum..mükemmel iş yaparlar hatta yapılan iş fotolarınıda buraya ekliyeceğim ..Yapılan işler görüyorum hatta en büyük diye adlandırılan firmaların isim vermiyorum adam üstten vida atmış üstelik bunu en son kataloğunda yapmış..bu konuyla ilgili fotolarıda ben size kendilerinden alıp eklemeye çalışacağım..

Saygılarımla

A.CEM ADALI
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.