Şimdi Ara

Mercedes SLR McLaren sürücüsü can aldı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trajik kaza,17 Mart 2012 gecesi Rio de Janeiro'ya 50km uzaklıktaki Xerem kentinde BR-040 karayolunda meydana gelmiş.

Mercedes'in sürücüsü,Brezilyalı işadamı Eike Batista'nın 24 yaşındaki oğlu Thor Batista,fotoğraflardan görüldüğü kadarıyla ışıklandırma olmayan otoyolda 30 yaşındaki bisiklet sürücüsüne çarpmış.

Batista kazayı kolunda ve göğsünde ufak kesiklerle atlatmış.Yalnız 30 yaşındaki bisiklet sürücüsü hayatını kaybetmiş.

Polis,Batista'nın kanında alkol bulunmadığını ama soruşturma için polis merkezine götürüldüğünü söylemiş.

Thor Batista'nın ailesi de kurbanın cenaze masraflarını üstlendiklerini duyurmuş.

Allah rahmet eylesin.Olayın devamı hakkında bilgi bulamadım.Sürücü suçluysa eğer umarım ailenin nüfuzu sayesinde temize çıkmamıştır.

Konu verildiyse silinebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DolceVita. -- 23 Nisan 2012; 22:05:56 >

• Kaporta nasıl cizilmis öyle o kadar. Cok saglam vurmus. Ne diyelim Allah rahmet eylesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer bisikletli yeterince önlem (lamba vs) bulundurmuyorsa görmemiş olabilir veya o çok hızlı gidiyor olabilir ama bisikletliyle o adam nasıl aynı şeride düşmüş o da bir merak konusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

eğer bisikletli yeterince önlem (lamba vs) bulundurmuyorsa görmemiş olabilir veya o çok hızlı gidiyor olabilir ama bisikletliyle o adam nasıl aynı şeride düşmüş o da bir merak konusu

otomobil ters şeritte duruyor.ya sürücü sollamaya çıktığında vurdu.ya da şeridinde vurdu,arabayı karşı şeride savurdu.1.durum gerçekleştiyse sürücü suçlu gibi.tabi 3 fotoğraftan anca akıl yürütme yapılabilir.
  • Adam çok büyük ihtimalle müslüman değil. Sizler neden "Allah rahmet eylesin" diyorsunuz arkadaşlar Toprağı bol olsun hani ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maniac_Turk

Adam çok büyük ihtimalle müslüman değil. Sizler neden "Allah rahmet eylesin" diyorsunuz arkadaşlar Toprağı bol olsun hani ...

Kimin arkasından ne denir çok vakıf olduğum bi konu değil ama alışkanlık işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Kaporta nasıl cizilmis öyle o kadar. Cok saglam vurmus. Ne diyelim Allah rahmet eylesin.

Çarpma anında bisiklet'i kaputun üstüne almıştır ve çizikler meydana gelmiş gibi görünüyor zaten camda gitmiş. Hem arabaya hemde ölen kişiye yazık olmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • slr mı can aldı yoksa dikkatsizlik ve yüksek hız mı ?

baya bir süratli çarpmış olacak ki araçta epeyce hasara neden olmuş. ölene Allah rahmet eylesin, kalanlara sabır versin.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S0KRATES -- 23 Nisan 2012; 22:10:35 >
  • en az 120 km ile vurmuş. Hele tavanın göçüşüne bakarsak 150 civarıdır diyorum... Bence iş adamı babasının sokaklara düşecek kadar varlığı alınmalı ceza olarak. Daha büyük bi ceza olamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maniac_Turk

Adam çok büyük ihtimalle müslüman değil. Sizler neden "Allah rahmet eylesin" diyorsunuz arkadaşlar Toprağı bol olsun hani ...

Allah yine de rahmet eylesin
  • Haberin içeriğine bakınca ve otobanda bir bisikletlinin karıştığı kazadan bahsediyorsak araç sürücüsü kusurlu değil gibi ama ayrıntıların önemi yok aslında..Sonuçta bir can gitti ve belki bir çocuk yetim kaldı allah geride kalanlarına yardım etsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: S0KRATES

slr mı can aldı yoksa dikkatsizlik ve yüksek hız mı ?
    ...

haklısınız,başlığı değiştirdim
  • keşke o karanlıkta bisikletle çıkmasaydı allah rahmet eylesin arabaya daha çok üzüldüm desem yalan olmaz
  • Otoyolda bisikletle ne işi varmış adamın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanOpener

quote:

Orijinalden alıntı: Krandei

en az 120 km ile vurmuş. Hele tavanın göçüşüne bakarsak 150 civarıdır diyorum... Bence iş adamı babasının sokaklara düşecek kadar varlığı alınmalı ceza olarak. Daha büyük bi ceza olamaz

Adamın altında SLR mclaren var

Kaza şehir içinde değil, otobanda, bu arabayla otobanda basmıcan nerde basıcan.

Bisiklet sürücsünün otoban da ne işi var

yolun bu tarz kısımları da var.kazanın nerede olduğunu bilmediğimiz için direkt suçlu ilan etmek doğru değil.ki yolda aydınlatma olmamasına bakarsak büyük ihtimalle bu tarz bi yolda meydana gelmiş kaza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DolceVita. -- 23 Nisan 2012; 22:20:08 >

• ölenin son şeklini merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

ölenin son şeklini merak ettim.

haberin bir kısmı;
    Thor Batista survided the crash with some cuts in his arms and chest, but he became ill after seeing the person he accidentally had hit.
  • quote:

Yol bu arkadaşlar

...

otobanda bir kesik ve bir devamlı yol çizgisi yanyana?
  • quote:

quote:

en az 120 km ile vurmuş. Hele tavanın göçüşüne bakarsak 150 civarıdır diyorum... Bence iş adamı babasının sokaklara düşecek kadar varlığı alınmalı ceza olarak. Daha büyük bi ceza olamaz

Adamın altında SLR mclaren var

Kaza şehir içinde değil, otobanda, bu arabayla otobanda basmıcan nerde basıcan.

Bisiklet sürücsünün otoban da ne işi var

Otoban kısmını atlamışım haklısınız. Hele almanya otobanın sanırım bazı kısımlarında hız limiti yokmuş 250km hızlarda fink atıyomuş millet

• quote:

...
    Otoban kısmını atlamışım haklısınız. Hele almanya otobanın sanırım bazı kısımlarında hız limiti yokmuş 250km hızlarda fink atıyomuş millet

hocam 1.fotoğrafa bakarsanız yol çizgilerinden yolun otoban olmadığı belli.yoksa bende mi bi sıkıntı var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.