Şimdi Ara

Mercedes servisi acmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Mercedes servisi acmak iciri nekadar sermaye gerekli ve parcalari kimdem almam lagim, yani MB Turkiyeyle sozlesmem olmasi gerekli mi ve evet gerekli se parcalari onlardan mi satin almam lazim ?

• Mercedes yetkili servismi ozelmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: AgeraR

Herkese selamlar.
    Mercedes servisi acmak iciri nekadar sermaye gerekli ve parcalari kimdem almam lagim, yani MB Turkiyeyle sozlesmem olmasi gerekli mi ve evet gerekli se parcalari onlardan mi satin almam lazim ?

japon ve özellikle mercedes özel veya yetkili servisi açmadan önce 2 kere düşünmek lazım bence

Aksarayda İbrahim ustam var Özel mercedes servisi sinek avlıyor.

bu makinalar sık sık servise gelmezler dükkan kapattırırlar adama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

quote:

Herkese selamlar.

japon ve özellikle mercedes özel veya yetkili servisi açmadan önce 2 kere düşünmek lazım bence

Aksarayda İbrahim ustam var Özel mercedes servisi sinek avlıyor.

bu makinalar sık sık servise gelmezler dükkan kapattırırlar adama.

Rutin bakım dışında pek Mercedesler gitmez. Gelirsede bilmediği bir özelliği sorar ki bu durumda yine para kazanılmıyor.Modeli düşükler sanayide ustalara emanet ediliyor.

• quote:

Herkese selamlar.

Forumu bi arastir daha once bi arkadas yetkili bayii acmak istemisti yetkili servis mevzusu gcti yanlis hatirlamiyorsam 500 milyari gzden ckar
  • Hocam hiç bulaşma bizim kuzenler 2008 krizinde 5 milyon dolar batırdılar servis ve sigorta işinden. Ama illa açacam diyorsan iyi bir servis temiz düzgün kaliteli olsun istiyorsan en az 1 milyon dolardan aşağı kurtarmaz. Çünkü Mercedes'ler düzgün kullanırsan kolay kolay sorun çıkartmaz. yeni Mercedes'ler zaten yetkili servise gidiyor. garantiden sonra bana gelsinler diyorsan isim yapman lazım.
  • Adam konuyu acti gitti ::)))

Yetkiliservis acicak adam ARGE yi burda yapmaz zaten bunun icin cok buyuk paralar lazim 1-2 milyonla olucak is degil bu dacia degil mercedes ya

En ucuz bakimi 350 euro olan bir firma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yetkili otomobil bayi açmak?
    7 yıl önce açıldı
    Ankara Renault Servis Tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Adam konuyu acti gitti ::)))

Yetkiliservis acicak adam ARGE yi burda yapmaz zaten bunun icin cok buyuk paralar lazim 1-2 milyonla olucak is degil bu dacia degil mercedes ya

En ucuz bakimi 350 euro olan bir firma

katılıyorum. mercedes servisi açacak adam araştırmayı burdan mı yapar yani
  • Volkswagen servisi aç bence.Paraya para demezsin

Diyerek kaçıyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomiken -- 22 Ocak 2012; 9:48:38 >
  • FORD YA DA RENAULT SERVISI AC MERCEDESTE BATARSIN
  • Nekadar sermayen olursa olsun.. Git iste bakalım Yetkili servis açmak istiyorum de,izin alabiliyomusun..

Heleki Renault,Ford,Hyundai bu gibi markalarda yeni Yetkili Özel servis açmak İ M K A N S I Z !
  • Yetkili servis için izin alabilirsen açarsın para konusu pek mühim degil onlar için.
  • Bu is icin sadece para yetmez.tabi bu söylediğim yetkili servis icin.
    MBT tepeden tırnağa senin malı gecmisini inceler yatırıma deger bulursa sana o izni verir.ne kadara mal olur dersen showroom ve yetkili servis dahil yaklaşık 3,5 milyon €.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McLaren64

Hocam hiç bulaşma bizim kuzenler 2008 krizinde 5 milyon dolar batırdılar servis ve sigorta işinden. Ama illa açacam diyorsan iyi bir servis temiz düzgün kaliteli olsun istiyorsan en az 1 milyon dolardan aşağı kurtarmaz. Çünkü Mercedes'ler düzgün kullanırsan kolay kolay sorun çıkartmaz. yeni Mercedes'ler zaten yetkili servise gidiyor. garantiden sonra bana gelsinler diyorsan isim yapman lazım.

5 milyon dolar mı? 8 trilyon yapıyor nerdeyse..parada bir yanlışlık olmasın?

eğer yoksa napıyorlar şimdi?
  • dostum en basitinden bir DOMİNOS PİZZA açmak için bile 150.000 euro para yatırman lazım

yani sen 300-400 bini gözden çıkartman lazım gibi geliyor
  • özel servis olursa para kazandirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi +24edition -- 22 Ocak 2012; 12:38:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

quote:

Orijinalden alıntı: McLaren64

Hocam hiç bulaşma bizim kuzenler 2008 krizinde 5 milyon dolar batırdılar servis ve sigorta işinden. Ama illa açacam diyorsan iyi bir servis temiz düzgün kaliteli olsun istiyorsan en az 1 milyon dolardan aşağı kurtarmaz. Çünkü Mercedes'ler düzgün kullanırsan kolay kolay sorun çıkartmaz. yeni Mercedes'ler zaten yetkili servise gidiyor. garantiden sonra bana gelsinler diyorsan isim yapman lazım.

5 milyon dolar mı? 8 trilyon yapıyor nerdeyse..parada bir yanlışlık olmasın?

eğer yoksa napıyorlar şimdi?

Ciddiyim hocam Servis ve sigorta işi yapıyorlardı özel servis alman, avrupa ve japon otomobillerinin. Zaten dükkanda 2 milyon dolarlık mal vardı. Dükkan daireler, lüks Mercedes,BMW, Range Rover otomobiller. hala piyasadan 2 milyon dolar alacakları var başları çeklerle belaya girdi. çok kötü günler geçirdiler. krizde para dönmeyince battılar. Kenarda köşede paraları vardı onunla şimdi daha mütevazi bir servis işletiyorlar.

• Ya param var simdi ondan otomotiv sektorune yatirmak istiyorum. Mercedes iyi olur diye dusunuyodum ama belki baska olur mesela Audi yada Bmw. Mesela VW yetkili servisi acarsam VAG grubundaki hepsi araclara mi olucak (Seat, Audi, Porsche vs.) yada sadece Vw mi ?
    Hic olmasza Fer/Mas/Lambo Internationala danisip Istanbula bi servis actira bilirim. Cunku zanediyorum Istanbulda sadece bitane FerMas yetkili servisi var.
    Goruslerinizi bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomiken

Volkswagen servisi aç bence.Paraya para demezsin

Diyerek kaçıyorum....

Bence Renault servisi açsın.Adam Beyaz Sarayı satın alır kazandıgı parayla .

• bir berber,fırın vs. açarken bile ustalık diploması,ruhsat vs. onlarca şey isteniyor.
    yetkili hemde mercedes servisi açmak paradan çok deneyim,tecrübe,bilgi gerektirir.bi servis açayım,sanayidende çalışacak usta bulurum dersen oto yıkama işi yap daha iyi.bilgi+tecrübe olmadan tamamen başkalarına bağımlı iş yapmak çok zordur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.