Şimdi Ara

Landrover Borusan servis ve özel servis Motokar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 2006 yılında 0 km Landrover Freelander TD4 araç aldım.
    son 2 aydan beri araba stop etmeye başladı ve tekrar
    çalıştırmak için yarım saat - 45 dk beklemek gerekiyordu.
    Bu 2 ay içinde 3 defa Borusan oto İstanyeye servise götürdüm
    ve toplam 1500 YTL para verdim ancak en sonunda
    bu arabalar bu hatayı yapıyor dediler ve düzeltemediler.

2 hafta evvel gazetede motokar landrover servis diye bir ilan gördüm
    aradım ve aracımı götürdüm.
    eskiden arabalarda jigle kolu vardı , şimdi ise aynı işi aracın beyni
    yapıyormuş. Bununla ilgili fikrimi ve hatanın ne olabileceğini söyledim.
    Sonuçta toplam 58 YTL ye adamlar yaptı ve cok saygılı bir sekilde ve bilinçli davrandılar.

Bahşiş kutusuna 50 YTL ayrıca para attım. Bundan sonra Borusan benim için bitmiştir.

www.motokar.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi compaq -- 30 Ekim 2007; 23:33:30 >

• Abi hiç şaşırmadımki burası TÜRKİYE ve her an böyle yapıyorlar adamlar hatta yapmamasızlıktan geliyorlar her şey para işi.Ama seninki şans işiymiş abi.

Geçmiş olsun.....
  • Ya benim bu konuda anlamadığım,hiç bir yetkili bunu görmüyormu borusan'dan şikayetçi bir sürü kişi gördüm.Hiçmi fabrika yetkilileri bu işe el atmıyor.bazı arkadaşların beğenmediği Tofaş'ta bile sadece servislerle ilgilenen bir sürü mühendis uzman var.Sen 70-80-150-200 bin ytl verip araba alıcaksın servisi ilgilenmiycek çok tuhaf.
  • freelander sahibiydim bende
    sattım kurtuldum

alması sorun değil o arabayı yürütmesi sorun
    land rover ın baba arabaları range roverden başlıyor
    range rover alabiliyormusun al ..şahane bir araç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpinA3 -- 1 Kasım 2007; 16:15:28 >
    ilk önce fren balataları değişecek dediler ; şok oldum ; ama belki doğrudur;yıpranmıştır dedim;servise güvendim ; değiştirttim.akşamına memleketime ; uşak'a dönerken önden;ön takımdan bazı sesler gelmeye başladı ; düşünün sıfır bir araç ve 15 binlik bakımdan çıkıp geliyo yani :(
    sonra sesin ön sağ amortisör veya tekerden yada balatadan olduğunu farkettim.allaha şükür yolda kalmadan geri döndüm evime.
    düşünün yaa... 70 milyarlık LAND ROVER'le yolculuk yapıyom ; yolda kalmamak için dua edip ; tekbir getiriyom::(
    ertesi sabah servisi aradım ; durumu ve sesi anlattım.servis yetkililerinden birisi dediki aynen "genelde aynı sorunu yaşıyoruz;ondakide ondandır;geldiğinizde baktırırsınız tekrar " dediler.
    bu nasıl bir mantık ; fren balatası değişen bir araçtan tekerden sesler geliyo ve servise geldiğinizde (200km) bakarız diyo servis yetkilisi.oysaki o servise güvenip ; garantili olur diye gidiyoz.
    artık yine tekbirlerle ve dualarla yola düşeceğim ve 200 km yol gideceğim servis için ; tabi arıza yapmazsa ; teker kilitlenmezse yada fren tutmamazlık yaparsa... allah korusun beni
    burdan herkese duyuruyorum ; İZMİR - ÖZGÖRKEY servisine gidicem yine ; eğer yolda kazasız belasız varabilirsem ; BENİM İÇİN DUA EDİN LÜTFEN ; çünkü LAND ROVER 'le gidicem :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara Volkswagen Özel servis
    7 yıl önce açıldı
    Renault Özel Servis Ankara
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.