Şimdi Ara

Mercedes G Kasa kaza testi yok mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hepimizin bildiği şu duvarı yıkıp geçtiği reklam var.. gerçek ncap testini araştırdım fakat bulamadım. bilen gören var mı ? eğer renolar felan küçücuk arabalar bile 5 yıldız alıyorsa 10 yıldız alması gerek diye düşünüyorum g kasanın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobbdeep -- 18 Ağustos 2012; 17:20:21 >

• Kasası çok ağır bildiğin dağ arabası ncap testlerini bilmiyorum ama yakıtı içiyor
    G 63 Amg nin şehir içi verileri 24-25 litre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ağır olduğu için 5 yıldız alamaz ama kaza anında öndeki aracı biçer-ezer-fırlatır yol demirlerini söker normal duvara çarptığında hasarlı çıksa bile normal duvarı indirir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: retro.

• quote:

• Otomobil ağır diye ; "5 yıldız değil 10 alması lazım " nasıl bir mantıktır acep ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Bmw 5(g30) Kaza Testi!
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sanılanın aksine hafif araç yolcu güvenliği için daha iyidir.
  • Dayanıklılık ile ilgili yanlış algılar. Bir yıldızı yeterci daha neyse çıkalım buradan.
  • G serisi güvenlik konusunda yetersiz bir araçtır, özellikle takla güvenliği konusunda yüksek araç ağırlığının altında yeterince koruma sağlayamamaktadır. Araç otomobiller ile çarpışmalarda kütlesi büyük olduğu için avantajlıdır.

G serisi kült bir araçtır. İster en güvenli olsun ister en güvensiz, eskimedi gitti bir türlü, eskiyeceğe de benzemiyor mübarek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guyverland

Dayanıklılık ile ilgili yanlış algılar. Bir yıldızı yeterci daha neyse çıkalım buradan.

bunun yıldızcılıkla alakası yok. ben 626'da efsane kasa corollada büyüdüm. hayran olmakla alakası yok.. herşey bence ortada. şu polis bariyerine bir clioyla felan girişse araç (clioya lafım yok herhangi bi b segmentide olabilir) sonuç ne olurdu sence ?

Mercedes G Kasa kaza testi yok mu ?

• G serisi her otomotivseverin hakkını vereceği efsaneleşmiş araçlardan biridir.Ama güvenlik ayrı bir şey.Bu iş tahminle olmaz ama ben 5 yıldız bile alamayacağını düşünüyorum.Gerçi Mercedes onu sürekli geliştirmiştir,o da işin ayrı boyutu.
  • Çok iyi abi ya
  • quote:

0:23 Bekir reis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eden Hoover -- 18 Ağustos 2012; 21:04:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

G serisi kült bir araçtır. İster en güvenli olsun ister en güvensiz, eskimedi gitti bir türlü, eskiyeceğe de benzemiyor mübarek.

CİDDEN İLK MODELİ OLAN 1979 İLE 2012 SON MODEL BİRBİRİNİN AYNISI SANKİ.
  • Kim ne derse desin;
    Mercedes kalitesiyle Tamamen insan işçiliğiyle (fabrikasyon seri üretim değil, kişiye özel el yapımı) rakibi olmayan bir araç.

G63 AMG ye; insani fiyatlara petrolün satılan, akıl kâri bir vergilendirme sisteminin olduğu bir ülkede sahip olmak isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gitαrist

quote:

0:23 Bekir reis.

• yüksek ve ağır oluşuyla kafa kafaya çarpışmalarda avantajlıdır ama bu bütün suv lar için geçerli birşey...onun dışında duvar gibi,ağaç gibi sabit bir engele çarptığında içindekilere çok büyük zaiyat verebilir. o reklama inanmayın yani gerçek hayatta duvarlar köpükten yapılmıyor

herşey bir yana gerçekten çok basit ve çağdışı bir tasarımı var insanlar bu aracı neden alır anlamam
  • Hort.!

Yıl 2016; Araç hala pahalı, hala üretimde, hala ağır :)
  • elementry kullanıcısına yanıt
    Ikinci elini bile almak mümkün değil öyle pahalı. 2002 modeller 200bin üstü.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.