Bildirim
arabanın anahtarı çamaşır makinesinde yıkandı ne yapmam lazım
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Hocam aç içini oksit sökücü spreyler var uçucu bişey zaten sık iyice birde öyle dene
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şu anda oksit sökücü sprey yok hocam bu işlemleri yaptıktan sonra denemedim pil gelmediği için -
Kontak temizleyici spreylerden alın, yağsız olanından. Onunla temizleyin.
kontak çalışıyorsa iyi kurtulmuşsun, anahtarın daha önce pili değişti mi acaba -
Hayır
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben tinerle temizledim bi sorun olur mu
Tineri etkisini bilemiyorum birde farklı farklı çeşitleri vsr tinerim, birde bazı parçalarda vernik vardır onu söker kumandanın içindeki pek sağlıklı bir şey değil ondan dolayı söyledim, çalışıyorsa sorun yok gerçi.
pirinçte uzun süre kalmadı nemi almabilmesi için , 1-2 gün gibi. -
Clio 2 nin anahtari yikanmisti. Anahtarcı 15 tlye halletmişti oksitlenmişti bağlantılar (immobilizerli anahtar)
Yok sabah oldu olay 1 saat filan durmustur icini actim hala islakti
Oksitli kısımları kolonya ile temizle. Varsa WD40 ta ise yarar ama sonra yağı silmen gerekli.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gecenlerde annem de benim anahtari yikamis. Anahtar calismiyor, kontagi takinca immobilizer isigi yaniyor
Hocam su an pil geldi taktim hem kumanda hem kontak ikiside calisiyor
wd40 sık -
arabayı sat kurtul
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
servisten yenisini isteyin. kac para ki?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X