Şimdi Ara

Mercedes E200 Yakıt Tüketimi Güncel Bilgisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
26.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Mercedes E200 Avartgarde 97 model tüplü şehir içi ve şehir dışı ne yakar bu aracı kullanan yada bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi acaba aylık 300 km anca yaparım sizce alınır mı

• Prins marka lpg ile ş.içi 0,35 kuruş ş.dışı 0,20 kuruş

Kompressor ise araç 0,40-0,25
    Brc ve diğer markalarda ise 0,45-0,27,5 gibi yakar
    3sene komp.ve normal 136 bg olanını sürdüm iyi bilirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi portalkal -- 16 Nisan 2014; 22:10:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: portalkal

Prins marka lpg ile ş.içi 0,35 kuruş ş.dışı 0,20 kuruş

Eski kasayı bilmiyorum ama bizde 2008 model E200 avantgarde komp. var şehir içi lpg ile şuan 35kurus yakıyor.
  • 20krş yazan olmuş

karma 11-13lt LPG tüketir.

10lt altina düşmez.

• quote:

Prins marka lpg ile ş.içi 0,35 kuruş ş.dışı 0,20 kuruş

Prins ve brc arasında tüketim olarak bu kadar fark sadece bu araç için mi yoksa genel olarak her araçta olur mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mercedeslerde daha çok farkediyor prinsin enjektörleriyle alakalı sanırım

• quote:

Mercedeslerde daha çok farkediyor prinsin enjektörleriyle alakalı sanırım
    Kompressor olanı "harbi" şehir içinde 15 litrenin altında yakmıyor. (Benzin tüketimi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canozpinar -- 17 Nisan 2014; 6:44:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: canozpinar

Kompressor olanı "harbi" şehir içinde 15 litrenin altında yakmıyor. (Benzin tüketimi)

Alıntıları Göster
    94 model mevcuttu
    aynı motor şehir içi 12 lıtre yakıyor.bu rakamda teknık bılgılerde yazan ıdı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: manda kasa

94 model mevcuttu
    aynı motor şehir içi 12 lıtre yakıyor.bu rakamda teknık bılgılerde yazan ıdı...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar 29500'e anlaştık 97 model 259binde otomatik avantgarde soonruf yok, nasıl sizce fiyat araç temiz ilk elden kullanılmış deniliyor yarın sanayiye gösterilecek temiz çıkarsa pazartesi satışını alacaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABREC

Arkadaşlar 29500'e anlaştık 97 model 259binde otomatik avantgarde soonruf yok, nasıl sizce fiyat araç temiz ilk elden kullanılmış deniliyor yarın sanayiye gösterilecek temiz çıkarsa pazartesi satışını alacaz

koltuklar elektrikli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Levent.

quote:

koltuklar elektrikli mi?

ısıtmalı diye biliyorum satıcıyla ben görüşmedim biraderin arkadaşı buldu onlar görüştü, detaylardan hiç haberim yok biraz süpriz olacak bana neyi var neyi yok tam bilmiyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Levent.

quote:

koltuklar elektrikli mi?

ısıtmalı diye biliyorum satıcıyla ben görüşmedim biraderin arkadaşı buldu onlar görüştü, detaylardan hiç haberim yok biraz süpriz olacak bana neyi var neyi yok tam bilmiyorum

avantgarde'da sunroof olmaması ilginç.

• su 20 krs muhabeti bi bitmedi be 5 sene onceki konulara bak ordada 20 krs yakanlar simdide 20 krs yakiyor bunlara v8 merso versen eminim onunlada 20 krs yakarlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Charlot1

su 20 krs muhabeti bi bitmedi be 5 sene onceki konulara bak ordada 20 krs yakanlar simdide 20 krs yakiyor bunlara v8 merso versen eminim onunlada 20 krs yakarlar
    Ben 1.6 atmosferik focusla şehiriçi yeri geliyor 50 kuruş yakıyorum lpg ile. 35 kuruş ne ya?

• hacı şu 20 kuruş nedir ya harbi adamları yanlış yönlendirmeyin Allah aşkına tutarlı sallayın bende 1.6 honda civic var 2010 model uzun yolda 25-30 krş yakıyor neyin kafasındasınız 20 kuruş yakan araba mı kaldı :D o araç şehir içi 60 kuruş şehir dışı 40 kuruş yakar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoctorEconomy

hacı şu 20 kuruş nedir ya harbi adamları yanlış yönlendirmeyin Allah aşkına tutarlı sallayın bende 1.6 honda civic var 2010 model uzun yolda 25-30 krş yakıyor neyin kafasındasınız 20 kuruş yakan araba mı kaldı :D o araç şehir içi 60 kuruş şehir dışı 40 kuruş yakar.
    Aracı aldım arkadaşlar pazartesi satışını alacam inşAllah artık kendim test eder ne yaktığını bildiririm inşAllah
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxkoksalxx

hacı şu 20 kuruş nedir ya harbi adamları yanlış yönlendirmeyin Allah aşkına tutarlı sallayın bende 1.6 honda civic var 2010 model uzun yolda 25-30 krş yakıyor neyin kafasındasınız 20 kuruş yakan araba mı kaldı :D o araç şehir içi 60 kuruş şehir dışı 40 kuruş yakar.

E 200 komp olmayanı güncel prins lpg kitiyle ş.dışında 22-23 krş yakıyor.teneke kutularla bunu yaktıramayanlar neden kabullenemiyorki?

• quote:

Orijinalden alıntı: Charlot1

su 20 krs muhabeti bi bitmedi be 5 sene onceki konulara bak ordada 20 krs yakanlar simdide 20 krs yakiyor bunlara v8 merso versen eminim onunlada 20 krs yakarlar

Onların beyin farklı çalışıyor.
    Yalan da söyleniyorlar.

20 kuruş yakıyor onların araçları.
    Yani marşa bastıktan bir süre sonra 20 kuruşluk yakıtları eksiliyor.
    Yani 20 kuruş yakıyorlar...

• Alıştınız tabii 90.000lira verip 10.000 km olmadan arıza yapan dsg için servislerinize yalvarıp gözyaşı dökmeye :) mercedes de vw den her anlamda iyi kardeş bak bu da yalan sana göre o zaman

• Ortalama 8 lt lpg şehir dışında yakar 90-100km ile o da 21-22 kuruş ama klima açık içerde beş kişiyle 25-26 çok rahat yakar.

Şehir içinde de 28-35 kuruş, ist içinde 40 kuruş bile görülebilir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.