Şimdi Ara

Mercedes CLC 160 mı yoksa Skoda Superb 1.8 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    aracımı değiştireceğim
    sizce bu arabalardan hangisini almalıyım
    yaşım 28 mercedes spor olduğu için dikkatimi çekiyor
    fakat superb nin de konforu ve sürüşü çok iyi
    ne dersiniz
    ikisi de şehir içinde ortalama 10-11 litre bu yakıt tüketimi üzer mi?

• Modellere girmeye gerek yok.
    Mercedes kalitesi ile yarışabilecek araç sayısı fazla değil ki sorunun cevabıda net.
    seçtiğiniz modelde gerçekten çok klas Superb çok hoşuma gitsede Mercedes clc 160
    Yakıt konusunda birşey diyemiyorum.
  • Hocam ikiside ap ayrı segmentte siz gençlisinz bence mercedes clc alın.Eger evli ve çocugunuz olsaydı kesinlikle suberb derdim ama genç oldugunuz için bence skodayı almayın.Clc yi alın derim :)
  • armut ile elmayı karşilatırmak gibi
    coupe-sedan audi a5 sportback lazım sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: A_R_D_A

Hocam ikiside ap ayrı segmentte siz gençlisinz bence mercedes clc alın.Eger evli ve çocugunuz olsaydı kesinlikle suberb derdim ama genç oldugunuz için bence skodayı almayın.Clc yi alın derim :)

Ben evli, mutlu, çocuklu da olsam çocuğu zorla CLC'nin arkasına sıkıştırırdım.
  • Ben bir mercedes kullanıcısı olarak clcyi başarılı bulmuyorum,bir dönem kardeşim için düşünmüştük fakat kanımca kötü f/p oranı, arka tarafın çoğu coupe araç gibi ufak olması ve saçma sapan motor ve şanzımanı olması dolayısıyla(1.6 motor ve otomatik şanzımanın enteresan yakıt tüketimleri cabası) eledik.Superb hiç kullanmadım ama inceleme fırsatım oldu iç mekan gayet geniş ve plastik kalitesinide kötü bulmuyorum şanzıman ve motor olarak yorum yapmak istemiyorum pek fazla bilgim yok bu konuda...Ama önerebileceğim tek şey var oda ince eleyip sık dokuyun içinize sinen aracı alın çünkü bu iki araçta çok farklı tipteki araçlar hangisi sizin ihtiyacınıza göredir yada değildir kimse bunu sizden daha iyi bilemez.
  • clc mercedesin ürettiği en kötü otomobillerden biridir. önündeki yıldızdan başka hiçbir şey vaad etmeyen bir araç. o kdar paraya yazık olur. görünüm desen yok performans desen yok fiyat dersen çok fazla. ayrıca superb sportif bir amaç için alınmayacak bir otomobil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mazda 6 Mı BMW F30 mu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğer alacağınız araçta çoğunlukla yalnız olacaksanız Suberb gereksiz olur bence.Arkadaki oturma odasını boşuna taşırsınız.
  • clc olmasaydıda başka bir coupe olsaydı düşünürdümde clc hakikaten çirkin bence
  • clc ve superb.2 kapı istiyorsan mercedes,4 kapı istiyorsan skoda.böyle bir kıyaslamaya ancak böyle bir cevap verilir
  • Boşverin ikisinide,bu hem güzel hem geniş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Dominic- -- 22 Kasım 2010; 17:29:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

quote:

Orijinalden alıntı: A_R_D_A

Hocam ikiside ap ayrı segmentte siz gençlisinz bence mercedes clc alın.Eger evli ve çocugunuz olsaydı kesinlikle suberb derdim ama genç oldugunuz için bence skodayı almayın.Clc yi alın derim :)

Ben evli, mutlu, çocuklu da olsam çocuğu zorla CLC'nin arkasına sıkıştırırdım.

demet akalına bu sarkısnın ilhamı hangı arabadan geldi zannetmiştin

• Superb 1,4 TSI şehir içinde fazla trafiğe girmezsen 8-9 litre civarlarında yakabiliyor. Fakat trafiğe girdik mi 11 litreyi görüyordu.

1,8 TSI bundan 1-2 litre daha fazla yakar. Ona göre düşünün.

Açıkçası yakıt konusunda iki araçta üzer. Nedeni ise benzinli olmaları :)

İkinci el Dizel Superb'lere bakın derim.
  • aracı otomatik düşünüyorum
    evet elma ile armut gibiler ama benim de sorunum bu hangisini seçeceğime karar veremiyorum
    75-80.000 bin gibi bir fiyat belirledim
    daha önce de söylediğim gibi süperb nin sürüşü inanılmaz güzel
    fakat bu yaşta ağır kaçar mı istanbul trafiğinde zorlanır mıyım diye düşünüyorum
    mercedes clc ise daha dinamik bir araç
    ikisi de fazla yakıyor
    dizel olması tercih ederdim
    süperb 2.0 ın 2.eli yok denecek kadar az
    bir de 75.000 verip ikinci el almak mı yoksa aynı fiyata 0 1.8 süperb veya clc almak mı
    çok kararsız kaldım
    sizlerin başka tavsiyesi var mı
  • Fuarda inceleme fırsatı buldupum skoda octavia 2.0 tdi rs 170 hp lik modeli gayet şık dinamik bir araçtı manuel vitesli seçeneği sanırım 75.000 tl felan idi onlarada bakabilirsiniz görünümü ve performansıyla bence iki araçtanda üstün bir seçenek
  • CLC 160 oldukça gereksiz bir araç. Şahsen düşünmeden Skoda'yı alırdım.
  • hocam gel sana passat cc alalım bende bi kaç aya alıcam inşallah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.