Şimdi Ara

Mercedes CLA, C serisinden daha mı iyi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sahibinden.com'a bakınca full CLA'lar 120bin TL'ye kadar çıkıyor.C serisi ise daha ucuz sıfır olarak.C serisi CLA'dan daha üstün bir araç değil mi? İki aracı kıyaslayabilecek var mı? Konfor, ses yalıtımı vs olarak fark hiç mi yok.Yoksa bu fiyat farkı CLA'nın yeni olması ve tasarımının ilginç olmasına mı bağlı.
    Örnek C serisi
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-2013-mercedes-c-180-1.6-cgi-amg-beyaz-bej-koluman-7-ileri-g-tro-133742193/detay
    CLA
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-2013-model-mercedes-cla-200-urban-luxury-pluscam-tavan-pluszenon-plus18-jant-132080639/detay

• C daha iyi tabiki ama tasarım olarak CLA'nın CLS tadında olması fiyatını arttırıyor
  • Bomb has been planted

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C serisi favorim.
  • bende CLA220 incelemdim c180 den daha hoş duruyordu.
  • Bence Cla in arka tasarimi cok kotu.

• Şu CLA'nın tipini bir ben mi sevmiyorum ya? Yanlar bildiğin Hyundai. Ayrıca araç önden çekiş. Mercedes, 3 kuruş fazla kazanmak için bütün benliğinden vazgeçti. Ayrıca geçen halı saha maçına bi abimiz bunla geldi, arka taraf çok dar, tasarım FAIL. C serisi bu araca 10 çeker.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cla d sinifi densede gerek ic hacim gerek ic kalite olarak c sinifi coupe formlu bir sedandir. Aracin tek albenisi fiyatinin yuksek olma sebebi yeni cikmasi ilk ciktiginda uygun fiyatla cikmasi genclerin odak noktasi haline gelmesi
    Fakat ben c serisini tercih ederdim ici genis konforlu d sinifi bir sedan

• beyler cla'da arka lambaları led olmayan model var değil mi? gördüğüm araba cla'nın başlangıç modeliydi sanırım ve gerçekten kötüydü. c serisi daha şık bence.

• CLA tasarımı dışında fiyasko bir araç. Mercedes bile demek gelmiyor içimden.
  • Cla nın daha hormonlu olması gerekirdi bence.dış bakıda arka kısım hoşuma gitmedi

• CLA nın giriş donanımında led stoplar yok evet. Lastik yanakları da çok kalın o modelin. Parasıyla rezil olmak isteyenler için ideal. Alamıyorsan almayacaksın kardeşim. Resmen ucube.
  • bence c serisi daha iyi çunki cla nın arka koltuğu 170 cm üstü için sıkıntı ayriyetten arka tasarımı sanki bastırmışlar içe doğru sevmediğim bir tarz a5-a7-cls-cla - 3 ve 5 gt gibi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

CLA nın giriş donanımında led stoplar yok evet. Lastik yanakları da çok kalın o modelin. Parasıyla rezil olmak isteyenler için ideal. Alamıyorsan almayacaksın kardeşim. Resmen ucube.

bence de hiç mercedes gibi durmuyordu. başlangıç fiyatı nedir o aracın?

• 95.400 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 8 Ağustos 2013; 3:11:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

95.400 TL.

mercedes'e biniyorum demek için o parayı vermezdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet Tatar.

Bence Cla in arka tasarimi cok kotu.

hocam bende tam aksine arka stopları falan çok başarılı buluyorum..
  • cla nın nesini beğenmiyorsunuz c serisinden daha şık ve diger tüm şeyler c serisi ile standart. tip olarak zaten çok daha iyi. anlamıyorum
  • MB-CLS kullanıcısına yanıt
    Nickinizi falan koymuşsunuz MB-CLS diye ve MB fanatikliğinizi belirtmişsiniz ama bundan ibaret herhalde.

CLA'nın neyi C ile aynı merak ettim. Motor deseniz Renault motorları var. C serisi arkadan itişken CLA önden çekiş. C serisinin kabini Mercedes hissi verirken CLA'nın kabini premium segmentinden çok uzak. Arkada oturanlar kapalı kutuda oturuyor gibi hissediyor. Boyunuz 1.80'in üzerindeyse zaten kafanız direk tavanla seviyeli bir ilişkiye giriyor. Ön taraf da pek hoş değil. Aynı basıklık ve klostrofobi hissi orada da var. Öndeki kalın çerçeve ekranla ilgili yorumda bile bulunmuyorum. 1 serisindeki iDrive'ı söküp bu araca taksanız daha güzel durur. ()

CLA'nın C serisiyle aynı tek şeyi amblemi. Tip olarak ise aracı incelemeden önce beğeniyordum, inceledikten sonra yolda gördüğüm araçlara gülmeye başladım. Hepsinin nasıl bir kazık yediğini düşündükçe gülümsüyorum. Onlar ise arabalarına baktığımı sanıyor ve kendilerini avutuyorlar.

Özet: Bu aracı incelemeden bu araç hakkında yorum yapmayın bence. İçine oturun, sağını solunu kurcalayın. Ondan sonra yorumunuzu yapın. Eminim görüşleriniz değişmiş olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: lostkate34

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet Tatar.

Bence Cla in arka tasarimi cok kotu.

hocam bende tam aksine arka stopları falan çok başarılı buluyorum..

Farklı bir tasarımı var. Sıradanlıktan uzak. Beğenebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.