Şimdi Ara

Mercedes c180 amg Kullanan, Kullanmış Varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mercedes c180 amg 2014 satın aldım. Yakıtta sormak istediğim birşey var. Fabrika verileri tutmuyor ve çok üzerinde. Geçen izmirden bursaya gittim 120 ye sabitledim 8-9 litre yaktı 100 km de bu fabrika verilerinin üzerinde ama makul gibi ancak şehir içinde durum daha farklı ekonomi modda devrinde klima kapalı genelde tek kişi seyahat ettiğim halde 100 km de 18-20 Litre yakıt gösteriyor ekranda. Bu değer fabrika verilerinin çok üzerinde sizce bunun sebebi nedir bunu nasıl düzeltebilirim ? Araç benzinli bu arada dizel değil.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bende 2011 mdel c180 1.8 cgi varsi. O. Bile bu kadar yakmiyordu. Sehir disi 7, sehir ici 9-10. Arabada bi sikinti var gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaygerya kullanıcısına yanıt
    imkansız. 1.6 sı şehiriçi 11 den aşağı düşmüyor

• 2jz1993 kullanıcısına yanıt

Ben alirken 1.8 cgi ler yeni cikmisti. Sonra ekim 2011 de otv artti 1.8lerin. Sonra mercedes otvden dolayi motoru downsize etti ve bunu aleleacele yapti. Sonucta 1.6 motor ayni hp yi veriyordu 1.8le. Ben de bakmistim 1.6 lara. Benden daha cok yakiyor diye elemistim

• Bende bir ara 1.6kompressor AMG vardı, o kadar yakmıyordu.

Şehir içi kullanım şartlarını detaylı yazar mısınız ?

Sürekli kısa mesafe, çok yoğun trafik ve full klima açık falan olursa belki bu değer normal diyebiliriz.

• Abimde aynı motor gla amg var. Yakıtın normal.
    Sabit hızda bütün araçlar zaten az yakar.
    Benzinli araç dizel gibi değildir affetmez. Gazlıyorsan dizel alacaksın. Yarı yarıya fark eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissil -- 29 Temmuz 2025; 9:40:53 >
  • W205 c180 80 bin km karma tüketim ortalamam 9.5 civarı diye hatırlıyorum. İstanbulda yaşamıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mazda 6 Mı BMW F30 mu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Makyajsız kasa 1.6 kompresörünü epey kullandım uzun yol 7-8 arası yakardı pek de dikkat etmezdim sizin aracın daha az yakması lazım

• Bende w204 vardı 2013. 60 litre benzin alıyor ekranda 8-8.5 tüketim diyor halbuki yaptığı yol 620 km.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim araçta bir sıkıntı var o zaman zaten normal değil 20 litre 100 km de nasıl çözcez kime göstercez ? Servis köslüyor dışarı vermej istemiyorum kararsız kaldın

• Zaten yol bilgisayari 20 litre tuketimden fazlasini gosterip hesaba katmadigi icin yol bilgisayari hep dusuk cikartiyor tuketimi. Yani 500 mt yokusu cikin durdurun 20 lt tuketim diyor ama gercekte yaktiginiz 40 45 litre 100km dir

• Kaygerya kullanıcısına yanıt
    40-45 litre derken hocam ?

• moskogsm M kullanıcısına yanıt
    Ortalama hızını yazmamışsın ki. Mesela ist yoğun trafikte çok normal. Boğaz trafiğinde daha fazla bile yakabilir

• moskogsm M kullanıcısına yanıt

Yol bilgisayari 20 lt/100km den daha fazlasini gostermkyor. Olcumu de kna gore yapiyor demek istemistim. Siz gazi kokleye kokleye 45 lt/100 km kullanim uapsaniz bile yol bilgisayari 20lt/100km gosterir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.