Şimdi Ara

Mercedes C Coupeler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaza doğru aracımı satıp max 210 bin liraya kadar spor, genç işi, premium bir araç almak istiyorum. Şuan leon tdi 2017 var. Açıkcası pek tatmin etmiyor performans açısından ama az yakıyor.

Normalde bmw’yi çok severim ama mercedes’in bu modeli çok hoşuma gitti.

1) Benzinli 1.6 motorlu 156hp versiyonu performans açısından tatmin eder mi?

2)Mercedes E serisinden başlar diye bir söylem var bu ne derece doğru

3) şu ana kadar hiç ikinci el araç almadık. Bu bütçeye düşük kmli temiz bir c coupe bulabilir miyiz? Yine de 2. el hakkında takıntılarım var. Bu paraya 2. El araç almak mantıksız mıdır?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler, İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7C18139D2 -- 14 Şubat 2018; 16:11:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Leon un performansı tatmin etmiyorsa 1.6 Mercedes'ten ne beklediğinizi anlamadım.

Maksat premium görünüm ise evet c serisi Mercedes gayet güzel bir araç,
    Maksat premiun araç almaksa E kasa coupe Mercedes gayet güzel bir araç,
    Maksat performans ise 1.6 THP 308gt vb araçlar tüm bunların içinden geçer.
  • O söylem yanlış hocam Mercedes S serisinden başlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayseybi

O söylem yanlış hocam Mercedes S serisinden başlar

O kadar da abartmamak lazım.

• Leon un performansı tatmin etmiyorsa 1.6 Mercedes'ten ne beklediğinizi anlamadım.

• Gayet iyi bir seçim olur... Arkadan itişli , Leon'dan sonra oldukça lüks , kaliteli bir araç... 8,5 sn. 0-100 hızlanma fena bir değer değil... Şanzıman malum bir BMW gibi değil ancak gayet atik ve bence yeterli...Tork dağılımı yerinde... Tasarım ise o segmentte bence en yakışıklı araçlardan... E Coupe ise daha elegant bir versiyon ve bence C kadar spor görünmüyor...

Sonuçta Mercedes konuşuyoruz , isteklerinize göre gayet alınabilir bir araç...
  • quote:

Orijinalden alıntı: earl2000

Leon un performansı tatmin etmiyorsa 1.6 Mercedes'ten ne beklediğinizi anlamadım.

Görüntü bir tık daha önde benim için. Yarış arabası aramıyorum ama basınca gitsin de isterim.

• basınca gidiyor hocam sıkıntısı yok o motorun ama leondan sonra yakıt olarak üzer sizi ha takılmam ben ona diyorsanız gayet alınabilir bence atik ve cok yakışıklı
    istanbulda yasıyorum sehir ici tüketimi beni rahatsız ediyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: .twin.turbo.

basınca gidiyor hocam sıkıntısı yok o motorun ama leondan sonra yakıt olarak üzer sizi ha takılmam ben ona diyorsanız gayet alınabilir bence atik ve cok yakışıklı
    istanbulda yasıyorum sehir ici tüketimi beni rahatsız ediyor.

Leon ankara içi 5.5 yakıyor hocam sizinki ne kadar?

• Bence görüntü olarak çok güzel bir araç,
    Tercih meselesi olmakla beraber ben BMW den bile daha şık olduğunu düşünüyorum.
    Para varsa Mersoya binmemek için bence bir neden de yok
  • valla sehirici 10 un altına dusuremedim ben daha araba yeni ona yoruyorum bu olayı ama ortalama 7 falan bekliyordum
    hele ist trafiginde 11-12 leri buluyorum acaba bende mi sıkıntı daha 1500 km araba
  • quote:

Orijinalden alıntı: .twin.turbo.

valla sehirici 10 un altına dusuremedim ben daha araba yeni ona yoruyorum bu olayı ama ortalama 7 falan bekliyordum
    hele ist trafiginde 11-12 leri buluyorum acaba bende mi sıkıntı daha 1500 km araba

benimki de 7 bin kmde. valla çok da değişmedi tüketim olarak. sıfır aldım, ilk aldığımda 6.2 ortalamam vardı şuan 5.5 oldu. bunu da daha sakin kullanmama bağlıyorum.

10lt çokmuş hocam ama aslan besleyen yemini düşünmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: earl2000

Bence görüntü olarak çok güzel bir araç,
    Tercih meselesi olmakla beraber ben BMW den bile daha şık olduğunu düşünüyorum.
    Para varsa Mersoya binmemek için bence bir neden de yok

hocam peki 15-20 bin km 2. el 2 yaşında bir mercedes alınır mı? hiç 2. el araç almadık şimdiye kadar, bu konuda kuşkuluyum, sonuçta kullanılmış bir mal alacağız.
  • Gayet guzel tercih.

Bunun disinda onceki kasa makyajli E serisi coupe dusunebilirsiniz. Bence bugune kadarki en iyi kasalarindan mercedesin. Performans yonunden de c180den iyi, 211 beygir 2 bin motor

• 2014 model e kasa sedan mercedes var bizde (e250) performansı çok iyi , e coupe bence daha iyi bir tercih olur ve görünüşüde çok iyi .

• Arkası c sedandan iyi olmuş alınır :p

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tsi motor mu o kadar yakıyor?

Valla afaroz ederler seni :)

• quote:

Orijinalden alıntı: trust06

Tsi motor mu o kadar yakıyor?

Valla afaroz ederler seni :)

ben onlara inanmıyorum. benim kullandığım güzargahta 5.5'dan aşağı yaksın anahtarımı veririm 17km yolun 7 kmsi yokuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7C18139D2 -- 14 Şubat 2018; 18:46:19 >

• Benimde hayallerimi süsleyen bir araç. İnşallah sahip olurum.

Mercedes e den başlarmış falan hikaye ayrıca siz bu konuya hiç kafa takmamanız lazım ki sonuçta seat vardı altınızda.

Bence 2. Elde bir problem olmaz çünkü bmw kullanıcıları gibi değildir mercedes kullanıcıları bence araç sıkıntısız olur.

Bende alıp şu tarz yapmayı istiyorum, hayal işte

Bizzat sordum, c63 difüzör ve egzoz uçlarını 2.000TL ye takıyorlar. Rüzgarlıkda o civarda olsa jantlarıda aracı 2.el alırken üstünde mercedesin çok kollu amg jantlarını alıp siyaha boyatacaksın ve yazı,amblemide siyah yapacaksın. Toplamda 5.000TL ye hallolur. Bunları neden yazdım belki sizde böyle düşünürsünüz diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: JanKlod

Benimde hayallerimi süsleyen bir araç. İnşallah sahip olurum.

Mercedes e den başlarmış falan hikaye ayrıca siz bu konuya hiç kafa takmamanız lazım ki sonuçta seat vardı altınızda.

Bence 2. Elde bir problem olmaz çünkü bmw kullanıcıları gibi değildir mercedes kullanıcıları bence araç sıkıntısız olur.

Bizzat sordum, c63 difüzör ve egzoz uçlarını 2.000TL ye takıyorlar. Rüzgarlıkda o civarda olsa jantlarıda aracı 2.el alırken üstünde mercedesin çok kollu amg jantlarını alıp siyaha boyatacaksın ve yazı,amblemide siyah yapacaksın. Toplamda 5.000TL ye hallolur. Bunları neden yazdım belki sizde böyle düşünürsünüz diye.

Valla a180 ve 118i’ye kıyasla benim aranın arasında aman aman fark yok. Hepsi C segment işte. Kaldı ki 50-60 bin liraya da almadık. Dizel otomatiklerin liste fiyatı yazıyor. Cam tavan ve led opsiyonu da +10 bin.

Muhtemelen yaza doğru alacağım. 210 civarına max 2 yaşında düşük km bulursam alırım yoksa leon’a devam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Revia

quote:

Orijinalden alıntı: JanKlod

Benimde hayallerimi süsleyen bir araç. İnşallah sahip olurum.

Valla a180 ve 118i’ye kıyasla benim aranın arasında aman aman fark yok. Hepsi C segment işte. Kaldı ki 50-60 bin liraya da almadık. Dizel otomatiklerin liste fiyatı yazıyor. Cam tavan ve led opsiyonu da +10 bin.

Muhtemelen yaza doğru alacağım. 210 civarına max 2 yaşında düşük km bulursam alırım yoksa leon’a devam.

Haklısınızdır, kıyaslama fırsatım olmadı.

Hayırlısı olsun inşallah.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.