Şimdi Ara

mercedes c 180 yada 200

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 1.6 motor elantra hyundai 2001 model aracım var ozellikle konforundan memnun olmama rağmen bu aracı satıp bir mercedes almak istiyorum birkac nedeni var tabi mercedes istememde yol tutusu sağlamlığı güvenliği diğer araçlara göre dayanıklılığı ha birde mercedes hayranlığı 1995 -97 yılları arasındaki c 180 ya da c 200 ler bu araclarda merak ettiğim şey ozellikle kullanmıslar cevap yazarlarsa cok memnun olurum yol tutusu mercedesin diğer buyuk kasalarinda verdiği güven güvenlik varmıdır tavsiye edermisiniz cevabınız icin simdider tesekkur ederim iyi günler dilerim
    not fiyat aralığım ise 17 - 19 arası

Öncelikle Mercedes gerçekten de çok özel bir otomobil. Bir mühendislik harikası. Artık bir çok firmanın oldukça ileri teknoloji kullandığı bu yıllarda bile hala Mercedes bir kaç adım öndeyken, o yıllarda bu fark çok daha ciddiydi. Bu nedenle, 300bin km yol yapmış bir 1997 C200, bugünün bir çok sıfır otomobiliden daha güvenli ve konforlu olabilir. Ama maalesef temiz kullanılmışını bulman imkansız. Ben bir 2008 C200 sahibiyim ve 15bin bakımını geçen hafta yaptırdım. Servis yetkilisi ile sohbet ettim biraz ve bana dedi ki, Mercedes kullanıcılarının garanti süresinde bile yetkili serviste bakım yaptırma oranı %50 imiş. Garanti bitince çok düşermiş ve ikinci ele düştümü kimse yetkili servise uğramazmış. Bu nedenle bahsettiğin yıllara ait bir C serisini alırken çok dikkatli davranmalısın. İşin ilginci, o serinin C200'ü gerçekten 2 litreydi, (son 10 yıldır c200'ler 1.8lt). Hele hele kompresörlüsü şimdiki C200 kadar güçlü ve hızlıydı. Güvenli bir araba alacağım diye saatli bomba alma ihtimalin var. Bastın mı gider kesinlikle ama dur deyince durmayabilir. En ucuzundan yan sanayi fren balataları ve diskleri takılı olacaktır kesinlikle.

quote:

Orjinalden alıntı: harunrasit

merhaba arkadaşlar 1.6 motor elantra hyundai 2001 model aracım var ozellikle konforundan memnun olmama rağmen bu aracı satıp bir mercedes almak istiyorum birkac nedeni var tabi mercedes istememde yol tutusu sağlamlığı güvenliği diğer araçlara göre dayanıklılığı ha birde mercedes hayranlığı 1995 -97 yılları arasındaki c 180 ya da c 200 ler bu araclarda merak ettiğim şey ozellikle kullanmıslar cevap yazarlarsa cok memnun olurum yol tutusu mercedesin diğer buyuk kasalarinda verdiği güven güvenlik varmıdır tavsiye edermisiniz cevabınız icin simdider tesekkur ederim iyi günler dilerim
    not fiyat aralığım ise 17 - 19 arası

• c kasayı bir kaç defa denedim yol tutusu çok ii güzel bir araç... sadece biraz yakacak yani hyundaiden sonra bilki lpgli dahi olsa yakar. lpg taktırmayı planlıyorsan sakına otomatik alma derim çünkü pek iyi anlasamıyor otomatik araba lpg ile... sonuç olarak ben senin c 180 almanı tavsiye ederim hem ekonomik 200 e göre seni yormaz performansıda gayet ii...
  • hocam ben c200 elegans 5 yıldır biniyorum bundan öncede 5 sene d300 124 kasa arabaya bindim anlatılmaz yaşanır bizler 2008 model 0 alacak paraya oyeni arabaları almayız gider 5 yaşında 10 yaşında mersedes lere bineriz sonuçta 5 yıl önce 110 000 usd lik bir konfor ve güvenli bir araca binecek sin yani 1 yaşında eşşeğemi 5 yaşında devemi ? inan şu anda aracım 200 000 km de 14 yaşında geçen göğsün altından bir çıtırdı geldi tabladan zannettim tablayı söktürdüm aynen takıldığı gibi duruyordu her yari ve tüm parçaları buna benzer yalnız mercedesin döküğü kötü olur toplayamassın temizini al mercedes binicine göstermeden kullandırmadan alma teşşekkürler
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.