Şimdi Ara

Mercedes C-180 mi ? BMW 320d mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
13.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar alacağım için sormuyorum, fakat merak ediyorum siz alsaydınız hangisini alırdınız? Param olsa bu iki araçtan birini almak isterdim.

Allah herkese gönlünce versin, bu aralar bi heves var içimde sürekli bu araçları inceliyorum.

Pek bilgim yok c 180 'nin dizel motor olanı varmı?

mercedesin sitesine girince c 180' den orda farklı ısımde 250 cdi ve 220 cdi diye dizel çıkıyor bunlar c 180 dizelmı olmuş oluyor?

• C180 1.6 turbo benzinli, C250 CDI 2.1 turbo dizel.Kasanın adı C Serisi, uzantılar da motorun türünü belirtiyor.

3.20d ve C180 arasındaki tercihim de tabiki bütçeme bağlı olurdu.Sıkıntı çekmeden 3.20d alabiliyorsam hiç düşünmeden tercih ederim.

Ama 100-105 bin bandının üzeri beni sıkıntıya sokacaksa C180 ile yoluma devam ederim.
  • 320d yerine 320i ED tercihim olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz6 -- 22 Nisan 2013; 22:19:44 >
  • Konfor sessizlik malzeme kalitesi Mercedes daha iyidir. Dizel olursa performans'ta tatmin edici oluyor ama fiyat çok yükseliyor.

Performans çok önemli, yollarda herkesle yarışayım diyorsan bmw 3.20d

18-30 Yaş Bmw 3.20d
    30-45 Yaş Mercedes

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • C180 benzinlidir. C220 dizel vardır.

C serisinin malzeme kalitesi 3.20d'den kötü. Çok basit kalıyor 3.20d'in yanında. Yakıt olarakta üzer c180. 50,60 hatta 70 kuruşa kadar yakar.

Ama 2007,2008 c180 alıp lpg ilede mis gibi binilebilir.

• Arkadaşlar çok teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar için,

doğru anlamışmıyım dizelli olanı c 180 degılde c 220 cdi veya c 250 cdi diye gecıyor oyle degılmı?

c 180 sadece benzınlı olanı dimi?

Bu arada c 180 ile vmw 3 serisinin fiyatı hemen hemen aynı gibi, sanırım mercedesın tek kötü tarafı benzınlı olması oyle degılmı?

bmw nin konforu nasıldır, akrabamda z4 var yakıtından çok şikayetç.i onu anladım ama birde diyorki yoldakı tum cukurları hissediyorum çok sertmiş. bu durum bmw 3 serisinde de gecerlımı spor suspansıyondan kaynaklanıyor bu sertlık sanırım? 3 seriside nasıldır?

mesala 525 d x drive çok konforlu ve rahatmıs. Uzak akrabamlar arabalarını hiç sürmedim sürmek istemeyede utandım. Babasında 525 d xdrive var. öncesınde de normal 520 d varmış bu sertlık ve savrulması yuzunden degısmısler. Duyduklarım bu arkadaşlar.

edit: arkadaşlar bmw 3 serisinin fiyat lısteıne bakarken gordum

BMW 320d (E92) ve E93 nedir? diğerlerinden farkı nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 22 Nisan 2013; 22:38:14 >

• Google'a

Bmw E90,E91,E92,E93 yazarsan galeri kısmından hepsinin ne olduklarını görebilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bmw 1 mi Audi A3 mü?
    6 yıl önce açıldı
    bmw 1 serisi mi audi a3 mü?
    20 yıl önce açıldı
    audi mi? mercedes mi? bmw mi?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • C180 benzinli modeldir. C220 ve c250 dizeldir. Bmw'nin konforu süspansiyonlara göre değişir. Akrabanızın z4'ü m süspansiyondur. M süspansiyonla bütün çukurları hissetmeniz doğal. Mercedes'dede amg süspansiyon alırsanız tüm çukurları hissedersiniz. Spor süspansiyon her zaman konforsuzdur.

5.25xd'de m süspansiyon olsada ağır araç olduğu için rahatsızlık derecesi biraz daha azdır konforludur ama büyük ihtimal comfort veya premium paket bir araçtır o. 5.20d arkatan itiş olduğu için 5.25xd'a göre fazla savrulur.

3.20d'de luxury paket alırsanız konfora konfor demezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emryrgc -- 22 Nisan 2013; 22:43:09 >
  • 320i Ed derim ben
  • Altımda Yıldızlı Bir Mercedes C-180 daha ne isterim .
  • 320i varken c serisine bakmam. 3.20d varken dee..

Aaa yokmuş bile 2bin motor dizeli mercedes'in renault'nun da yokki güzel bir 2bin dizeli alıp kullansınlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Alfredo

Google'a

Bmw E90,E91,E92,E93 yazarsan galeri kısmından hepsinin ne olduklarını görebilirsin.

Teşekkür ediyorum, arattım fakat nerdeyse hepsinde birbirine benzer resimler çıktı, kasa olarakmı farklılar ? yoksa motor olarakta e 92 ve 93 arasında farkmı var hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

C180 benzinli modeldir. C220 ve c250 dizeldir. Bmw'nin konforu süspansiyonlara göre değişir. Akrabanızın z4'ü m süspansiyondur. M süspansiyonla bütün çukurları hissetmeniz doğal. Mercedes'dede amg süspansiyon alırsanız tüm çukurları hissedersiniz. Spor süspansiyon her zaman konforsuzdur.

5.25xd'de m süspansiyon olsada ağır araç olduğu için rahatsızlık derecesi biraz daha azdır konforludur ama büyük ihtimal comfort veya premium paket bir araçtır o. 5.20d arkatan itiş olduğu için 5.25xd'a göre fazla savrulur.

3.20d'de luxury paket alırsanız konfora konfor demezsiniz.

Aynen dediğiniz gibi hocam,
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

quote:

Google'a

Teşekkür ediyorum, arattım fakat nerdeyse hepsinde birbirine benzer resimler çıktı, kasa olarakmı farklılar ? yoksa motor olarakta e 92 ve 93 arasında farkmı var hocam?

e92 coupe (üstü açılmaz)
    e93 cabrio (üstü açılır)

• Ben şuan alacak olsam C 350 Cdi siparişini verip,üstüne Brabus box takıp yollarda şaka makinası olarak dolaşıyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RutkayErg -- 22 Nisan 2013; 22:55:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Google'a

e92 coupe (üstü açılmaz)
    e93 cabrio (üstü açılır)

Alıntıları Göster
    Beyaz C180 + cam tavan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayak kokusu -- 22 Nisan 2013; 22:57:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ayak kokusu

quote:

quote:

quote:

Google'a

e92 coupe (üstü açılmaz)
    e93 cabrio (üstü açılır)

Beyaz C180 + cam tavan

+Işıklı Yıldız.

• C serisinin 3 serisinin yanında esamesi okunmaz.
    Bir kere C serisinin kaportası yerlerde sürünüyor.
    İşçilik ve malzeme kalitesi olarak kesinlikle eskisinin klasında değil.
    Yeni C serisinden ümitliyim ben,bu seri sadece para kazanmak için üretildi çünkü.
  • Bana görede c 180 bmw 3 serinden daha çık duruyor ama motor ve donanım olarak bmw önde anlaşılan.
  • Dizeller 220`den basliyor c200 CDI gormedim hic.

Bir mercedes kullanicisi olarak BMW`yi merak ediyorum hemde cok. Merak ettigim yani ise herkesin cok begendigi surus tarzi degil sadece konforu.

BMW her zaman Mercedes`ten daha az konforlu bir arac olarak lanse edildi en azindan benim okudugum ve gorduklerim bunlar. Ancak bu konfor ne kadar kotu? AKlimdaki en buyuk soru bu.

Mesala bir BMW 5.20d Mercedes E serisinden ne kadar konforsuz olabilir? Ozellikle M paket olanlar gercekten bu kadar rahatsiz ediyor mu?

Benim secimim yine Mercedes olurdu bunun nedenide sadece konfor. Ben genelde sakin arac kullanan biriyim ancak ayagim altinda gucun oldugunu bilmek isterim. Bastigim zaman bagiran ve beni koltuga yapistiran bir guc oldugunu bilmem benim icin onemlidir. Kimisi gucu kullanmayi sever kimiside benim gibi ona sahip olmayi :)

Mercedes ise BMW`ye gore her zaman daha yavas bir arac olarak lanse edildi forumda okuduklarim beni boyle bir yorum yapmaya itti diyebilirim. Bir Mercedes BMW`den ne kadar yavas olabilir? aralarinda ucurum var mi? Birisi 0-100`e 8 saniyede ciksin birisi 7. Bu dillerden dusmeyen 8 ileri sanziman ne kadar farka neden olur? 3000cc 250 HP`lik 4 ceker bir Mercedes ne kadar yavas olabilir?

BMW X5 ile Mercedes bayisine giden birisi. E350 CDI`in BMW kadar gitmedigini soyledi. Simdi teknik verilere bakarsak Mercedes E350 CDI HP ve Tork olarak X5`ten ustun ancak X5 daha agir. Aralarindaki fark ise 0.9 saniye ( Yanlisim olabilir ) Bu farki tuketiciler olarak hissedebiliyor muyuz? Benim sahit oldugum olayda cevap: Hayir.

Forumdaki yorumlara baktigimiz zaman. BMW denildiginde konusulan tek sey var. Motor, 8 ileri sanziman ve tuketim. Konfordan bahseden kimseye rastlamadim. BMW kullanicilari ve severler aracin Mercedes`ten konforsuz olduguna ve konfor arayan birinin bu aractan uzak durmasi gerektigine hem fikir mi?

BMW kullanmis olmayi ve ona gore kiyaslama yapmayi cok isterdim ancak hic kullanmadim malesef. Bence bu soruya kisisel zevkleri geri planda tutup 2 aracida uzun sure kullanmis ve objektif degerlendirme yapan kisilerin yorum yapmasi cok daha saglikli olur. Tercih kismine gelicek olursak Mercedes - 7 ileri 1.6 C180.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.