Şimdi Ara

W211 E240 almayı düşünüyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
18.961
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • W211 E240 almayı düşünüyorum fakat fiyatları E200K veya E200 lere göre çok düşük problemli bi araç mı bir de lpg düşünüyorum lpg sorunu varmı ve yakıt durumları nasıl yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mercedes E 240: Kapsamlı Bir İnceleme

Mercedes E 240 (W211), E-Serisi'nin 2002-2009 yılları arasında üretilen beşinci neslidir. Sedan, station wagon ve coupe gövde stillerinde sunulan model, lüks, performans ve konforun birleşimini sunmayı amaçlamıştır.

Mercedes E 240 Neden Tutulmuyor?

E 240, Türkiye pazarında Mercedes E-Serisi'nin diğer modelleri kadar popüler olmamıştır. Bunun birkaç nedeni olabilir:

• Yüksek Fiyat: E 240, dönemindeki rakiplerine kıyasla daha yüksek bir fiyata satılıyordu.
    • Motor Gücü: E 240, 2.6 litrelik V6 motoru ile 177 beygir gücü üretiyordu. Bu, E-Serisi'nin diğer modelleriyle karşılaştırıldığında mütevazı bir güç çıkışıydı.
    • Yakıt Tüketimi: E 240'ın yakıt tüketimi, özellikle şehir içi kullanımda yüksekti.

Mercedes E 240 Kullanıcı Yorumları

E 240 kullanıcılarından gelen yorumlar genellikle olumludur. Kullanıcılar, aracın yol tutuşunu, konforlu süspansiyonunu ve lüks iç mekanını övmektedir. Bununla birlikte, bazı kullanıcılar yüksek yakıt tüketiminden ve sınırlı motor gücünden şikayet etmektedir.

E 240 Alınır mı?

E 240, lüks ve konfor arayanlar için hala dikkate alınabilir bir seçenektir. Ancak, yüksek yakıt tüketimi ve mütevazı motor gücünün sizi rahatsız etmeyeceğini göz önünde bulundurmalısınız. Son kararınızı vermeden önce, aracın mevcut durumunu, bakım geçmişini ve piyasa değerini kapsamlı bir şekilde araştırmanız önerilir.

Sonuç olarak, Mercedes E 240, lüks, konfor ve güvenilirlik arayanlar için sağlam bir seçimdir. Ancak, yüksek yakıt tüketimi ve sınırlı motor gücünün farkında olmanız önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yardımcı olacak kimse yok mu ?
  • up
  • up
  • Muhtemel sebepler;
    1. Bayii çıkışlı olmayıp gri pazarla Türkiye'ye giren araçlar
    2. Motor hacmi sebebiyle (vergi, bandrol) tercih edilmiyorlar.
    3. E200 kompresore göre biraz daha fazla yakıyor

Piyasanın tutmaması problemli olduğu anlamına gelmez
  • Verimsiz ve fazla yakan Motor 6 sil olduğu halde, yanlız çok sessizdir, birde kusuru 6 ve 8 sil zamanında yanlış parça üretimden dolayı tam sertleşmemiş dişli motorda hatta variyor ufak bi dişli değişmesi için motor inmesi lazım.

|ref=http://www.autobild.de/artikel/mercedes-probeme-mit-v6--v8-benzinern-1868124.html

• Motor fazla yaktigi icin ucuz verimsiz bir motor
    Ayrica yukardaki arkadas bayi cikisli degildir demis bu fiyati etkilemez mercedeste sallamis biraz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bmw e39 520 alınırmı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebyed

W211 E240 almayı düşünüyorum fakat fiyatları E200K veya E200 lere göre çok düşük problemli bi araç mı bir de lpg düşünüyorum lpg sorunu varmı ve yakıt durumları nasıl yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Araç alındı mı? Alınmadıysa Hemen hemen aynı yakıtı tüketen 320 yi öneririm. 1 yıldır kullanıyorum oldukça memnunum.Daha detaylı bilgi yazarım istersen.
  • Dostum 3 senedir kullaniyorum E-240 arkadaslarin dedikleri gibi vergisi yuksek ve benzin yakisi biraz dazla insan gibi kullanildiginda 11-13lt arada basarim dersen veya trafikte cok kalirsan 12-14 basarim dersende 18lt'leri gorebilirsin.380 tlye depo agzina kadar dolar, 320de kendi kendine atar, 79 lt yazar klavuzda ama 85-90 ltye kadar alir, normal kullanimda (arada basarak) 500-550 km arasi gidersin.Uzun yolda insan gibi kullanirsan 9-10lt yakar.Arac kazali belali degilse durduk yere hic bir sorun cikarmaz 10bin km'de bir bakimlarini yaptirirsin o kadar.Lpg taktirabilirsin gonul rahatligiyla performansindanda hicbir sey kaybetmezsin 80tl'ye lpgyi doldurursun 200km cok rahat basa basa yaparsin.Fiyat olarak E200 K'larda gorucegin yakit ortalamasi normal kullanimda 9,5-11 arasidir basarsan 15-16ya kadar cikar Clk 200K Coupe kullandim 6-7 ay ordan biliyorum kaldiki E 200K'lar daha fazla yakar aracin agirligi sebebiyle.Verimlilik konusuna gelince tam olarak anlamadim ama E200Klarla kafa kafaya gidersin hatta burun farkiyla gecersin hiz konusunda ben Max 255km gordum 2.kopru yolunda fazlasini gorende vardir azinida.Benim tecrubelerim bunlar halada kullaniyorum hatta sikildigim icin arabaya ufak modifiyeler yapmaya basladim.Yardimci olabildiysem sevinirim,baska sorularin olursada cevaplarim elimden geldigince.Iyi Forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: FTSE100

quote:

Orijinalden alıntı: thebyed

W211 E240 almayı düşünüyorum fakat fiyatları E200K veya E200 lere göre çok düşük problemli bi araç mı bir de lpg düşünüyorum lpg sorunu varmı ve yakıt durumları nasıl yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Araç alındı mı? Alınmadıysa Hemen hemen aynı yakıtı tüketen 320 yi öneririm. 1 yıldır kullanıyorum oldukça memnunum.Daha detaylı bilgi yazarım istersen.

İyi gunler forumda yazinizi gordum e320 cdi lar cok ilgimi cekiyor. Sanirim siz kullanmissiniz yakit konusunda ve parca pahaliligi ayricada kronik sorunlarin olup olmamasinda bilgi verirseniz cok mutesekkir kalicam piyasada cok kisi yorum yapiyor ama kullanici yorumlari daha onemli. Birde ben soyle dusunuyorum sahsen e220 veya e200 cdi larin fiyati 90.000den asagi yok fakat e320ler ona nazaran oldukca ucuz 75,78 e bulunabiliyor aradaki vergi farki ve 1,2 litre fazla yakiyor olmasini dahi hesaba katsaniz aradaki 20,30 binlikfarki kolay hal kapatmaz bu acidan 320 almak daha mantikli diye dusunuyorum. Tabi 320nin 500nm gucunu yasamanin bedeli olamaz oda ayri konu sizin fikriniz nedir bu konuylada ilgili

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.