< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Hocam davanız ile ilgili bir gelişme var mı? Ek olarak merak ettiğim bir durum var, dava eğer tüketici lehine sonuçlanırsa aradan geçen 5 yıllık süre zarfındaki değer kaybı ya da davacının dava süresince muadil araç kiralama maliyetinin ödenmesine dair karar çıkar mı? |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 7 Ekim 2020; 20:56:58 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Otobusle ilgili tazminat davasi su anda istinaf mahkemesinde. Belki bilmeyenler vardir diye yaziyim, olay tarihi 1998... edit: siz de tarihi yazmisiniz pardon < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kozsar -- 7 Ekim 2020; 21:1:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 10 Temmuz 2021; 16:42:17 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Anayasa mahkemesi karari biraz da olsa bu davada umut oldu diyeyim ozetle. Dava konusunda ve gelismelerden haberdarim, onemli bir gelisme oldukca bilgi aliyorum, 2-3 hafta once istinaf mahkmesinde ilk durusmasi vardi.. Son paragrafta soylediklerinize tamamen katiliyorum, soylenecek cok sey var ama neyse... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
uzulerek belirteyim ; bu tarz konularda musteri odakli calisan tek bir firma bile yok. 2 defa bu tarz olay basima geldi ; ikisinde de sizin gibi cevaplar aldim. Dava acsaniz bile aslinda elinize gececek sey sizi memnun etmeyecek. Ve sanirim yillar surecek |
|
|
2016 C180 AMG aracım var zerre kadar sıkıntı yaşamadım ve çok memnunum zaten alırken de C200 D yerine bilerek C180 tercih ettim ki dizel motorun sıkıntıları olmasın çok şükür de olmadı 4 yıllık aracım 0 arıza 0 hata devam ediyor bu araç işi biraz da şans bir de ne marka olursa olsun yeni kasa çıkan aracı ilk yıl almamak lazım |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 9 Ekim 2020; 17:40:49 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 9 Ekim 2020; 18:6:56 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Honda Maslak yetkili servisi ve genel olarak Honda servisleri hem gereksiz pahalılık, hem soğuk yaklaşım, hem de ufak tefek sorunlarda kullanıcı hatası diyip gecistirmeleri, ikinci el takasta ölü degil leş fiyat vermeleri sebebiyle beni o markadan soğuttu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Bu kadarına da sabırlı denmez pısırık, pasif veya direkt beta erkek denir... bakmışlar her şeye “iyi niyetinizden” ötür he diyip geçiyorsunuz gram önemsememişler sizi. Para ile güç ve saygı alınmıyor işte insanın hal ve tavırları, ses tonu, konuşması, vücut dili belirliyor adam yerine konup koymayacağını. Dikkat edin avukatınız da faydalanmasın sizden :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|