Şimdi Ara

MERCEDES-AMG GLC63 & GLC63 COUPE TANITILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Araçta 4 litrelik V8 motor var. iki farklı güç olarak satılacak.
    476 hp versiyonun 0-100 km hızlanması 4 saniye, 510 hp versiyonun ise 3.8 saniye. Araçta AMG nin yeni 9 ileri çift kavrama şanzımanı bulunuyor.
    Jantlar güçsüz versiyonda 19, üst modelde ise 20 inç.
    Ağırlık 1925 kg. Coupe modelin ağırlığı 10 kg daha fazla.

MERCEDES-AMG GLC63 & GLC63 COUPE TANITILDIMERCEDES-AMG GLC63 & GLC63 COUPE TANITILDIMERCEDES-AMG GLC63 & GLC63 COUPE TANITILDIMERCEDES-AMG GLC63 & GLC63 COUPE TANITILDIMERCEDES-AMG GLC63 & GLC63 COUPE TANITILDIMERCEDES-AMG GLC63 & GLC63 COUPE TANITILDIMERCEDES-AMG GLC63 & GLC63 COUPE TANITILDIMERCEDES-AMG GLC63 & GLC63 COUPE TANITILDIMERCEDES-AMG GLC63 & GLC63 COUPE TANITILDIMERCEDES-AMG GLC63 & GLC63 COUPE TANITILDIMERCEDES-AMG GLC63 & GLC63 COUPE TANITILDIMERCEDES-AMG GLC63 & GLC63 COUPE TANITILDIMERCEDES-AMG GLC63 & GLC63 COUPE TANITILDIMERCEDES-AMG GLC63 & GLC63 COUPE TANITILDIMERCEDES-AMG GLC63 & GLC63 COUPE TANITILDIMERCEDES-AMG GLC63 & GLC63 COUPE TANITILDIMERCEDES-AMG GLC63 & GLC63 COUPE TANITILDIMERCEDES-AMG GLC63 & GLC63 COUPE TANITILDIMERCEDES-AMG GLC63 & GLC63 COUPE TANITILDI

• Bunca insanın "ah"ını alarak bu Mercedesin işleri nasıl yolunda gidiyor merak ediyorum.
    Şunlara bakıp hangimiz "Ahh benim olsa keşke" demiyoruz ki.
  • Yıldız
  • X4'ten sonra cıkıp ondan daha güzel olması
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrMobile

Bunca insanın "ah"ını alarak bu Mercedesin işleri nasıl yolunda gidiyor merak ediyorum.
    Şunlara bakıp hangimiz "Ahh benim olsa keşke" demiyoruz ki.

• Şu çin malı tableti orda gördüğüm sürece mercedes benim için bitmiştir...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mercedes C180 Coupe
    6 yıl önce açıldı
    Audi A6 Allroad Hakkında
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.