Bildirim
MERCEDES A45 AMG / BMW M135i
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Hocam teknik verilerini de koyar misin ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bmw -
Kesinlikle A -
quote:
Orijinalden alıntı: yaman06
koydum -
A serisi bencede
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İç mekanda ve dış tasarımda Mercedesin bence ezici üstünlüğü var . Mercedes 4 çeker bmw arkadan itiş , burda tercih meselesi . BMW nin tek artısı 6 silindirli 3 litre motoru daha çok kullanım zevki verir , sesi mesela motorun daha iyidir, ama onun haricinde kesinlikle A serisi diyorum . Sonuçta mercedesin daha pist verileri vs de yok ancak aralarında atıyorum 1-2 sn gibi ufak farkların olması normal mercedes veya bmw lehine , hertürlü tercihim Mercedes A olurdu. -
BMW arkadan itişli Mercedes 4 çeker galiba yada önden çekiş. O yüzden tabiki BMW -
teknik verileri unuttun sanırım :) mercedes iç tasarımda olayı kopartmış, hep diyorum yahu arkadaş performans canavarı bi araç yapıyosunuz, dış tasarıma özen gösterilmiş ama aracın içi diğer stock modellerdeki gibi oluyor bmwde olduğu gibi.. mercedes bu olayı bitirmiş kırmızı hava kanalları, karbonfiber falan olmuş yani. mercedes dış tasarımda ön-arka uyumunu bence tutturamamış. önler keskin arkalar oval. bununla ilgili bi karşılaştırma vardı dünyadaki çeşitli dizayn uzmanlarının katıldığı ordada mercedesin bi modeline tasarım hatası var denilmişti ön-arka arasında
yeni kasa 1'in farlarına her nekadar uyuz olsamda, uzun düz kaput ve arkadaş itiş insana pek fazla seçenek bırakmıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duratorq_ -- 15 Şubat 2013; 18:22:14 >
-
Dış tasarım A45 AMG lehine,ama normal versiyonlarda 1 Serisi daha güzel.V6 atmosferik motoru ve arkadan itişle çok daha zevkli olduğu kesin.Ben olsam 1 Serisini tercih ederdim. -
A serisinin şimdiye kadar hiç bi kasasını tasarımdan dolayı pek kimse sevmezdi. Hamam böceğine benziyordu. Bu kasa ve motoru çok beğendim.
-
Bmw -
bmwyi severim ama burada a45 daha güzel görünüyor yalan yok -
1 serisini oldum olası sevemedim. Mercedes diyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Jamais Vu
Dış tasarım A45 AMG lehine,ama normal versiyonlarda 1 Serisi daha güzel.V6 atmosferik motoru ve arkadan itişle çok daha zevkli olduğu kesin.Ben olsam 1 Serisini tercih ederdim.
Bmw v6 degil hocam. Sirali 6 ayrica atmosferik de degil turbolu;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugberk23 -- 15 Şubat 2013; 19:19:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mantığım A45 derken, kalbim M135i diyor. -
Arkadaşlar,
Birde Şu açıdan Bakın isterseniz :)
Aracı Alırken
BMW yi 2000cc üzeri oldugu için %130 ötv ile alacaksınız.
Mercedsi 1996cc oldugu için %80 ötv ile alacaksınız.
Aracı Aldıktan Sonra
BMW nin Yıllık MTV si 4800TL (motoru 3000cc diye hatırlıyorum)
Mercedes in Yıllık MTV si 2295 TL (2000 cc için)
Hepsi bir yana koltuklar ve iç dizaynda zaten BMW kaybeder. dış görünüm ve performanslarına birşey diyemem. Ama kafadan maliyet hesapları ve iç tasarım olarak mercedes 1 numara diyorum.
Not: A45 amg bence A250 Sport u bitirir. çünkü aralarında cok fazla bir fark olmaz.
Not2: Bende 2013 model beyaz A 180 AMG+Bixenon+Sunroof+Koltuk Isıtma + 4yönlü bel desteği + koltuk hafıza paketi + 18inc 5çift kollu içi siyah özel AMG jant aldım. inş önümüzdeki hafta içi teslim alıyorum 4,5 aylık beklemenin sonunda.
saygılar,
-
a45 ıle a250 arasında temız 30.000 fark olucak -
quote:
Orijinalden alıntı: electrostatic
quote:
Orijinalden alıntı: yaman06
koydum
Ee hani A 45 0-100'e 4.6 saniyede cikiyordu :)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
a45 amg
Benzer içerikler
- mercedes b 160 kronik sorunları
- megane 4 led ampul tavsiye
- 1.5 tsi yağ eksiltme
- 01.06 ehliyet kodu
- mercedes kasa kodları
- fiat 600 fiyat
- skoda elroq
- bmw elektrikli motor
- 2025 avrasya tüneli geçiş ücreti
- maextro s800
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X