Şimdi Ara

Mercedes 200 E kazası [ Fotoğraflı ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün önümde kaza oldu yaklaşık 2 saat kadar oldu. Mercedes 200e model araç viraja hızlı bir şekilde girdi, o sırada yola çıkan araçtan dolayı sanırım tam göremedim, kurtulmak için manevra yaptı o ara hakimiyet gitti ve karşı şeride fırladı, direğe çarparak durmayı başardı.

Şoför kafasını sağa sola vurduğu için yüzünde çok fazla kanama vardı, bilinci açıktı ambulans geldi alıp götürdü. Bu model araçları bilmiyorum, hava yastığımı yok mu bunlarda arkadaşlar ? Yada emniyet kemeri takılı değildi ondan mı patlamadı ? Sürücünün emniyet kemeri takılı mı açık mı bilmiyorum yanına gittiğimizde takılı değildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyuncu11790 -- 18 Haziran 2016; 18:43:19 >

• Bu araçlar zamanının sağlam ama günümüzün çürük araçlarından.
    Eski araçkar güvensiz maalesef.
    Airbag 94-95 süslü kasa denen makyajlı kasalarda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tum samimiyetimle bir soru soracagim, arabanin neden airbag acmadigini ogrenip ne yapacaksin ?

• Tabi 200ede 10 hava yastigi olduğundan triplere girip açılmamıstir.

• bu tür hantal araçlarla ş.içi seri ve hızlı kullanıp keskin hareketler maalesef bu osnucu doğurur çünkü bu araçlar yüksek hızlarda güven verir taki araca slalom yaptırana kadar, slalom yaparsan bu araçlar hafiflere göre daha fazla savrulur ve artık toplamak ve yola oturtmak çok ama çok zordur.Bu araçlar ayrıca esp'sizdir.siz siz olun esp'siz ağır araçlara çok güvenmeyin slalom konusunda karneleri çok zayıftır.
  • Tum samimiyetimle soyluyorum,sebebi belli degil mi?

• Kabin sağlam gibi,fakat anlasilan emniyet kemeri yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: talharo123

Tum samimiyetimle soyluyorum,sebebi belli degil mi?

zaten bir tanesi cikmis curuk bunlar demis kambersiz dugun olmaz : )

• Bu araç en iyi ihtimalle 92 modeldir, 86 - 87 model olma ihtimali de var. Bunların makyajlı 93'te çıkan versiyonlarında hava yastığı var ve hava yastığı olan ilk arabalardan birisidir.

93-94 yıllarında ABS bile lüks modeller dışında hiçbir arabada yoktu.

• Araç gorevini yapmis bence hava yastigi olsaydi muhtemelen surucu yaralanmayacakmis.Birde sag orta sutunu gormek lazim tabi

• Bu aracda airbag yok E200 yuksek model olsa vardı diye hatırlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuvo'

tum samimiyetimle bir soru soracagim, arabanin neden airbag acmadigini ogrenip ne yapacaksin ?

Sadece merak ettim hocam, yoksa mercedes argesinde çalıştığımdan değil :) Ne saçma sapan şeylerden nem kapıyorsunuz ya...
  • Bu araçta airbag olsada açılmayabilir, çünkü her 10 yılda bir değişim ve bakımlarının yapılması gerekir airbag için, yoksa patlamayabilir.

• Bu kasalar konforlu araçlar ama yol tutuşlarının iyi olduğu söylenemez. Yumuşak süspansiyon sebebiyle dalgalı denizde sandalda gider gibi gidiyor.

• Yazik adam senelerce para biriktirmisdi bu arac icin.Simdi tamir ettirsede duzen tutmaz olan paraya oldu,dusuk maasla bekle babam bekle biriktirecek gene.

• quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Yazik adam senelerce para biriktirmisdi bu arac icin.Simdi tamir ettirsede duzen tutmaz olan paraya oldu,dusuk maasla bekle babam bekle biriktirecek gene.

Hocam bu araba pert artık tamir filan olmaz :) Olsa da arabadan pahalıya patlar
  • Bildiğim kadarıyla Hava yastığının 10 yıl ömrü var sonrasında açılma garantisi yok.

• quote:

quote:

Çürük tabi arkadaşım.
    Zamanının çok kaliteli sağlam araçlarından.
    Bizzat babamda 89 modeli vardı.
    Alındığı zaman tam 1 daire parasıydı. Sanırım 50bin mark ödenerek alınmıştı.
    Ama gel gelelim bu araba günümüz araçlarıyla kıyaslanamaz, ikinci elleri 15-20bin TLye alıcı buluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Carsever

quote:

quote:

Çürük tabi arkadaşım.
    Zamanının çok kaliteli sağlam araçlarından.
    Bizzat babamda 89 modeli vardı.
    Alındığı zaman tam 1 daire parasıydı. Sanırım 50bin mark ödenerek alınmıştı.
    Ama gel gelelim bu araba günümüz araçlarıyla kıyaslanamaz, ikinci elleri 15-20bin TLye alıcı buluyor.

yahu yok oyle birsey yapmayin etmeyin heleki 10yil sonra airbag acilmaz diyenler var inanmayin her okudugunuza yada duydugunuza. Bugun sifir dediginiz arabalardan kat kat daha saglam bunlar. Ozamanki arge kalitesini daha yeni yakalayan markalar var. Teknoloji olarak geri kalmis denebilir ki dolusuda doludur hani bilen bilir ama bunlarin iskeletleri o yillari gectim gunumuz arabalarinin iskeletlerinden ciddi anlamda daha iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

quote:

tum samimiyetimle bir soru soracagim, arabanin neden airbag acmadigini ogrenip ne yapacaksin ?

Sadece merak ettim hocam, yoksa mercedes argesinde çalıştığımdan değil :) Ne saçma sapan şeylerden nem kapıyorsunuz ya...

e tabi argede olsan direkten darbe alan aracin onden airbag acma ihtimalinin cok dusuk oldugunu bilirdin :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.