Şimdi Ara

Mercedes 190E

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
3
Favori
109.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Mercedes 190 ları araştırıyordum da arabalar hakkında pek fazla bilgim yok! 10bin ile 15bin YTL arasında ve 1986-1992 model çok güzel 190 lar var. Bunlar çok yakar dimi LPG de çok yakar yani. Teşekkürler...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mercedes-Benz 190E: Kullanıcı Yorumları, Motor Seçenekleri ve Alım Rehberi

Mercedes-Benz 190E, 1982'den 1993'e kadar üretilen kompakt bir lüks otomobildir. Markanın W201 şasisine dayanan 190E, zamansız tasarımı ve sağlam yapısıyla bilinmektedir.

Motor Seçenekleri:

Mercedes-Benz 190E, çeşitli motor seçenekleriyle sunulmuştur. Bunlar arasında şunlar yer alır:

• 1.8 litre 4 silindirli benzinli motor
    • 2.0 litre 4 silindirli benzinli motor
    • 2.3 litre 4 silindirli benzinli motor
    • 2.5 litre 6 silindirli benzinli motor
    • 2.0 litre 5 silindirli dizel motor

Kullanıcı Yorumları:

Mercedes-Benz 190E kullanıcıları, genellikle aracın sağlamlığını, dayanıklılığını ve sürüş kalitesini överler. Aracın iç mekanının konforlu ve iyi donanımlı olduğu bildirilmektedir.

"Mercedes 190 E 2.0 Yorumları" ile ilgili olarak:

2.0 litrelik 4 silindirli motor, 190E serisinin en yaygın motorlarından biridir. Kullanıcılar, bu motorun iyi performans ve yakıt ekonomisi dengesine sahip olduğunu belirtirler.

"190 E Mercedes Alınır Mı" sorusunun cevabı:

Mercedes-Benz 190E, güvenilirliği ve sağlam yapısıyla bilinen klasik bir otomobildir. Ancak, yaşlı bir araç olması nedeniyle bakım maliyetleri yüksek olabilir. İkinci el bir 190E almayı düşünüyorsan, aracın geçmişini ve bakım kayıtlarını dikkatlice kontrol etmelisin.

"Mercedes 190 E 1.8 Alınır Mı" sorusunun cevabı:

1.8 litrelik motor, 190E serisinin en az güçlü motorudur. Bununla birlikte, günlük kullanım için yeterli güç sağlar ve daha yakıt tasarrufludur.

"Mercedes 190 E 2.0 Otomatik Vites Nasıl" sorusunun cevabı:

Mercedes-Benz 190E, isteğe bağlı olarak 4 ileri otomatik şanzımanla sunulmuştur. Bu şanzıman, yumuşak vites geçişleri ve kolay kullanım sağlar.

Mercedes-Benz 190E, sağlamlığı, dayanıklılığı ve zamansız tasarımıyla öne çıkan bir klasiktir. Aracın motor seçenekleri, kullanıcı yorumları ve alım rehberi hakkında bilgilere bu metinde yer verilmiştir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • arkadaşım bı ara bende nıyetlendım gezmedıgım galerıcı kalmadı ama temızı yok
  • Çook yakaar ama o prestije o kadar yakıt parası verilir bence 2.3 16valf coseword lerden al çok güzel arabalar bizde normal 2.0 motor vardı harika bi araba bu kadar övmeye gerek yok sonuçta o bir mercedes
  • quote:

Orijinalden alıntı: son_samuray

arkadaşım bı ara bende nıyetlendım gezmedıgım galerıcı kalmadı ama temızı yok
    quote:

Orjinalden alıntı: son_samuray

Abi benim kız ark.ın babası satıyor.190E araba cok guzel , deri döşeme koltu ısıtma far yıkama vs. herşey var.Arkasında 190E 2.3 16 AMg falan yazıyor ama nedir ne degildeir tam bilmiyorum Arabası cok temiz yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseaz -- 20 Şubat 2007; 23:32:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseaz

quote:

Orjinalden alıntı: son_samuray

Abi benim kız ark.ın babası satıyor.190E araba cok guzel , deri döşeme koltu ısıtma far yıkama vs. herşey var.Arkasında 190E 2.3 16 AMg falan yazıyor ama nedir ne degildeir tam bilmiyorum Arabası cok temiz yani.

Alıntıları Göster
    17 ytlye 2002-2003 model focus alırdım senn yerinde olsam

• quote:

Orijinalden alıntı: supreme-mr

Çook yakaar ama o prestije o kadar yakıt parası verilir bence 2.3 16valf coseword lerden al çok güzel arabalar bizde normal 2.0 motor vardı harika bi araba bu kadar övmeye gerek yok sonuçta o bir mercedes
    190 E, 200 E ve onu takiben ayni kasa E 200 herzaman tavsiye edebileceğim araçlardır, konforlarıyla donanımlarıyla ve dönemi yansıtan ağır mercedes çizgileri ile efsane araçlardır, şu güne kadar orjinal parçadan şaşmamış bir araç sahibi tanırsan ondan almaya çalış ve sende ayni şekilde devam et çünkü her parçası almanyadan rahatlıkla getirilebiliyor, onu yapacak kadar geniş bir bütçe ile ele alamazsan da dert etme sanayide anlayanı da çok, meraklısı da.. şimdiden hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: edilhan

190 E, 200 E ve onu takiben ayni kasa E 200 herzaman tavsiye edebileceğim araçlardır, konforlarıyla donanımlarıyla ve dönemi yansıtan ağır mercedes çizgileri ile efsane araçlardır, şu güne kadar orjinal parçadan şaşmamış bir araç sahibi tanırsan ondan almaya çalış ve sende ayni şekilde devam et çünkü her parçası almanyadan rahatlıkla getirilebiliyor, onu yapacak kadar geniş bir bütçe ile ele alamazsan da dert etme sanayide anlayanı da çok, meraklısı da.. şimdiden hayırlı olsun

Alıntıları Göster
    Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. valla şuan için alamayı düşünmüyorum ama birden bi 190E sahibi olasım geldi. Sonuçta mercedes ve geçen bindim motor sesi mest etti beni. Ayrıca bindiğim araba çok temizdi 92 modeldi ama hiç göstermiyor! arkadaş gaza bastıkça içim heyecan doldu motor gücünü resmen hissediyorsun zaten bunları bilenler bilir başka tip araç düşünmez oldum onun o heybetini gücünü gördükten sonra tabi ama tereddütlerimde çok. parçası pahalı olur, çok ama çok yakar ve sonuçta eski model temiz, orjinal ve arısasız bulmak zor olur sanırım. güzel bir araştırma ve cepte 15bin olması şart bu araç için. Gerci bi arkadaşın dediği gibi 15bin ona vereceğine daha modelli başka bir arabada alınır ama dediğim gibi klasik oluşu ve ben mercedesim demesi insanı cezbediyor...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mercedes C180 Coupe
    5 yıl önce açıldı
    BMW E30 ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan_54

Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. valla şuan için alamayı düşünmüyorum ama birden bi 190E sahibi olasım geldi. Sonuçta mercedes ve geçen bindim motor sesi mest etti beni. Ayrıca bindiğim araba çok temizdi 92 modeldi ama hiç göstermiyor! arkadaş gaza bastıkça içim heyecan doldu motor gücünü resmen hissediyorsun zaten bunları bilenler bilir başka tip araç düşünmez oldum onun o heybetini gücünü gördükten sonra tabi ama tereddütlerimde çok. parçası pahalı olur, çok ama çok yakar ve sonuçta eski model temiz, orjinal ve arısasız bulmak zor olur sanırım. güzel bir araştırma ve cepte 15bin olması şart bu araç için. Gerci bi arkadaşın dediği gibi 15bin ona vereceğine daha modelli başka bir arabada alınır ama dediğim gibi klasik oluşu ve ben mercedesim demesi insanı cezbediyor...

Alıntıları Göster
    mercedes gariban arabasıdır hocam parçası pahalı deyil bilakis ucuzdur ustası çoktur yolda bırakmaz eski kasa mercedes temizini bulursan sıfır arabadan iyidir bu araçlar boşuna oa parayı etmiyorlar çok dertsiz masrafsız arabalardır

• quote:

Orijinalden alıntı: Platinium

mercedes gariban arabasıdır hocam parçası pahalı deyil bilakis ucuzdur ustası çoktur yolda bırakmaz eski kasa mercedes temizini bulursan sıfır arabadan iyidir bu araçlar boşuna oa parayı etmiyorlar çok dertsiz masrafsız arabalardır

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Platinium

bu yorumun hepten düşündürdü beni kardeş

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Platinium

bu yorumun hepten düşündürdü beni kardeş

Alıntıları Göster
    Ya bizim bi ki bi arıza yapmıştı 3-5 saat yolda kalmıştık tamirci çaardık hertarafını söktüler sorun nerde çıktı tahmin edin bi tane kıçı kırık role nin bi tane iğnesi düşmüş onu bulduk bi tel sıkıştırdık yola devam

• quote:

Ya bizim bi ki bi arıza yapmıştı 3-5 saat yolda kalmıştık tamirci çaardık hertarafını söktüler sorun nerde çıktı tahmin edin bi tane kıçı kırık role nin bi tane iğnesi düşmüş onu bulduk bi tel sıkıştırdık yola devam

Alıntıları Göster
    mercedes almaya niyetli olan birisine başka araçlar yavan gelir.temizini buldunmu alacaksın,fazla soru sormayacaksın kafanı bulandırırsın niyetin varsa ,özellikle eski kasa olanlardan bahsediyorum.dünya rekoru mercedeste km.önemli değil 4.600.000 km yapanı var bu markanın hemde orj motoru ile ,yanlız bakımlarını hiç aksatmamış düzenli olarak yaptırmış.ha hepsi bukadar yaparmı dersen kullanmadan kullanmaya fark var.bacanakta 200 e 14 yaşında araç 300.000 km.daha periyodik bakımları haricinde problemi ve masrafı yok.yağını suyunu yakıtını koy hadi sana güle güle demekmiş mercedesin yıldızının anlamı.....şuan alacak durumum olsa hiç düşünmem alırım alacak kişiyede her zaman tavsiye ederim.ama temizini bakımlısını bulmaya çalış.

• quote:

Orijinalden alıntı: gt-40

mercedes almaya niyetli olan birisine başka araçlar yavan gelir.temizini buldunmu alacaksın,fazla soru sormayacaksın kafanı bulandırırsın niyetin varsa ,özellikle eski kasa olanlardan bahsediyorum.dünya rekoru mercedeste km.önemli değil 4.600.000 km yapanı var bu markanın hemde orj motoru ile ,yanlız bakımlarını hiç aksatmamış düzenli olarak yaptırmış.ha hepsi bukadar yaparmı dersen kullanmadan kullanmaya fark var.bacanakta 200 e 14 yaşında araç 300.000 km.daha periyodik bakımları haricinde problemi ve masrafı yok.yağını suyunu yakıtını koy hadi sana güle güle demekmiş mercedesin yıldızının anlamı.....şuan alacak durumum olsa hiç düşünmem alırım alacak kişiyede her zaman tavsiye ederim.ama temizini bakımlısını bulmaya çalış.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: gt-40

aynen öyle kardeş bir kere mercedes girdi kafama ve diğerleri yavan geliyor. 15bin ayarlamaya çalışcam tabi bu 7-8 ay hatta belki 1 sene sürecek bu arada da araştırma yaparım iyice. yorumlar için teşekkürler...

• quote:

quote:

aynen öyle kardeş bir kere mercedes girdi kafama ve diğerleri yavan geliyor. 15bin ayarlamaya çalışcam tabi bu 7-8 ay hatta belki 1 sene sürecek bu arada da araştırma yaparım iyice. yorumlar için teşekkürler...

Alıntıları Göster
    dostum mutlaka ara bul temizini.inan belki şuan için bu para bu araca vereceğine git şu model şu aracı al derler.kendilerine göre haklı olabilirler ama şunu düşünen yok.o tavsiye edilen araçlar bu mersonun belki yaş farkı vardır,doğrudur.ama tavsiye edilen araçları 15 sene sonra düşünebiliyormusun? bence mersodan daha fazla haşat olacaklar belki o yaşı dahi göremeyecekler.(bu sözüm her araca değil yanlış anlama olmasın)mersoyu al istersen satmakta güçlük çek veya hiç satma.olsun mersonun tadı başka fiyatları çok iyi (190 veya 200 e 'ler için söylüyorum.)hatta bulabilirsen o fiyata zor ama c 180 veya c 200 ler var onlar muhteşem araçlar.keşke onlardan alabilsen.şu an çoğu araç bunların kalite olarak eline su dökemezler.25 sene önceki modellerinde klima var,elektrikli sunroof var ,abs var, aırbag var.şu an çoğu araçta olmayan özellikler var.tabi benim bu düşünceme hemen o para bu araca verilirmi sorusu ile karşılık gelecektir bence evet verilir.iyi düşün anlık heves olmasın bütçen sınırlı ise biraz daha bekle tüm paranı araca yatırma.bende kafama koydum bugün olmasa mutlaka alacağım ALLAH izin verirse o aracın tadını çıkaracağım.sorun çıkarsa çıkarsa nekadar çıkarır.çıkarsa bile parçaları öyle zırt pırt bozulacak parçalar değil.eğer aracını hor kullanmassan uzun süreler gönül rahatlığı ile binersin.hayırlı kararlar.düşün piyasada bu donanımda bu fiyatta bu kalitede kaç araç var.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    1991 orjinal 141.000 km de mwr

• quote:

Orijinalden alıntı: lotus2010_

1991 orjinal 141.000 km de mwr

Alıntıları Göster
    Merso fakir arabasıdır, parçası bol ve ucuz, 190E nin 2.3 Amg si bir de lpg atttınmı, tadından binilmez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgao2000

Merso fakir arabasıdır, parçası bol ve ucuz, 190E nin 2.3 Amg si bir de lpg atttınmı, tadından binilmez...

Alıntıları Göster
    190e hakkında fikrim yok

91 model 200E
    90 model 300SL kullanma fırsatım oldu.

gerçekten de çok harika araçlarmış

özellikle 300 SL e hayran kaldım.(W129)

ileride eski kasa E200 almayı bile düşünüyorum.
    sanırım 95-96 model oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0C8FEE75E

190e hakkında fikrim yok

91 model 200E
    90 model 300SL kullanma fırsatım oldu.

gerçekten de çok harika araçlarmış

özellikle 300 SL e hayran kaldım.(W129)

ileride eski kasa E200 almayı bile düşünüyorum.
    sanırım 95-96 model oluyo

Alıntıları Göster
    !90 kasa çok güseldir gerek spor olsun gerek aile yaşamı olsun bu beklentilere çok ii karşılıklar verir herkese tavsiye edebileceğim bi araçtır bizim peder sırf benzinli olduğu için satmıştı bide tabiki motor du bilmem neydi ama bizim arabada 1986 modeldi 1997 dede satmıştık

• quote:

!90 kasa çok güseldir gerek spor olsun gerek aile yaşamı olsun bu beklentilere çok ii karşılıklar verir herkese tavsiye edebileceğim bi araçtır bizim peder sırf benzinli olduğu için satmıştı bide tabiki motor du bilmem neydi ama bizim arabada 1986 modeldi 1997 dede satmıştık

Alıntıları Göster
    E 190 2.3 16V Cosworth 1986 Edition (AMG)

hasta oldum buna

• quote:

E 190 2.3 16V Cosworth 1986 Edition (AMG)

hasta oldum buna

Alıntıları Göster
    Merco lar bi yana diğerleri bi yana...
    bir araç bu kadarmı değerini korur ve bu kadarmı eskimez sapasağlam durur....geçen 94 c200 e bindim kimse diyemez 13 yaşında diye...her şey mükemmel her tarafından kalite belli oluyor...ztn araçtan alınan zevk detaylarda ortaya çıkıyor bence....

• quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

Merco lar bi yana diğerleri bi yana...
    bir araç bu kadarmı değerini korur ve bu kadarmı eskimez sapasağlam durur....geçen 94 c200 e bindim kimse diyemez 13 yaşında diye...her şey mükemmel her tarafından kalite belli oluyor...ztn araçtan alınan zevk detaylarda ortaya çıkıyor bence....

Alıntıları Göster
    mercedes in ürettiği en kötü araba...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.