Şimdi Ara

Meral Aksener Tehlikenin Farkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
71
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu tehlike Kürt tehlikesi arkadaslar dogum oranlari cok fazla ve batiya goc etmeleriyle birlikte sehirlere huzursuzluk sacmaya basladilar Bunun farkinda olan Aksener ayriliksa ayriliriz bunu bile rahat söyledi cunki ülkede bir %15 lik kısım var %85 lik kısmı konsolide ediyor ırkçılıkla suçluyor andımız kaldırıyor atamızın heykellerini yakıyor

Meral akşener bunu farketmiş ve artık %15 lik kısımin istediğinin olmayacağını devlet ne derse onun olacağını göstermeye çalışıyor

Şimdi diceksiniz ki sen ırkçısin ee be adam bu ülkenin adi Türkler Diyari demek Istiklal marşında Türk ırkından bahsediyor bayrağımız Türk bayrağı sen gelmişsin beni ırkçılıkla sucluyorsun sen nasıl bir parazitsin bugün dil dersin yarın ülke adına kadar gidersin bu ülkede gençliğe hitabe Türk gençlerine yazılmış kürtlere değil bu adamlarla hiç bir seyimiz ortak değil neden ısrarla aynı ülkede yaşamaya mecbur biraktiriliyoruz daha neyimiz kaldırılacak hiç dusundunuzmu adamların Turkle ilgili hiç bir şeye tahammülü yok yahu benim devletimde yasayan bayrağında yaşayan sensin haddini bil

Ve gelelim suriye irak iran meselesine

Selahattin demirtaş denen adamın ve abd nin bir planı vardı kürtleri denize ulaştırmak ama Allah esadtan ve rusyadan razı olsun denize ulaşmalarını engelledik rte yi sevmesemde onun sayesinde denize ulaşmalarının önünü ebediyen kaldırmış bulunmaktayiz yani bu adamlar bağımsız oldukları an 4 tane topraklarını aldığı devletin arasına sıkısicak ve orta doğuda bu bölünmeler irandaki suriyedeki ıraktaki türkleri harekete geçirecek

Örnek verirsem iranin güneyinde azerbaycan eyaleti var iğdır sınırımızda o eyalet bağımsızlığını ilan ettiği vakit (20 25 milyon azerbaycan turku)bizim doğuda türk devletlerine ulaşmamız arasında bir engel kalmayacak

Gel gelelim kurdistana kuzeyi batisi türkiye kontrolü altında doğusu pers aşağısı arap yani hiç bir sekilde o petrolü çıkaramayacak çıkarsa bile denizlere ulaşmak için ya turkiyenin ayağına kapanacak yada esadın ve ticaret yolları bizim sinirimiz değişmesine rağmen hiç bir sekilde kaybımız yok enerji yolları ticaret yolları gene bizim olacak sadece irakla sinirimiz olmayacak artık ama önemli değil gel gelelim asil meseleye

Yukarda selahattin demirtastan bahsettim bu adamın diyarbakır sokaklarında anıra anıra bağımsız kürdistan kuracaz diyerek yaşasın Türkiye naraları atmasının sebebi kürtlerin suriyenin batısına geçişinin artık imkanı kalmayisidir önce gazı mustafa kemal ataturke hatay için daha sonra esada rusyaya daha sonrada sevmesemde kürt kantonlarının birleşmesini engelleyen rte ye teşekkür etmemiz lazım Yani kürtler her şekilde kucagimizda bunun planlaması çok iyi yapılmalı forumdaki kürtler belki bunun farkında değil ama abd nin size çizdiği plan budur ve son sozum bu ihanetci hain kürtlerle arkadas olmayin cok yakin zamanda sahillerimizden gonderilecekler inşallah

Bu analiz %90 95 oranında gerçeklerle dayanmakta aklı olan herkez oynanan bu oyunlari anlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkeirommWH -- 14 Haziran 2018; 0:7:10 >

• Bu yazidaki terslik şu: Buradaki Kürtlere bolucu deyip, İran azerilerine bagimsizlik temenni etmek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali222 A kullanıcısına yanıt
    Cümleyi anlamamışsın sen onların başlatacağı bu ayrılıkçı hareketler onlarida tetikleyecek cunki iranda hali hazırda kürdistan eyaleti mevcut ben bir şeyi temenni etmiyorum olacakları yazdim anlamadıysan yapacak bir şeyim yok ben her zaman kürtlerle ayrılma taraftariyim cunki bunu ertelemenin mantığı yok turkiyede yaşamak isteyenler yaşayabilir evlilik vs yapmış olanlar ama bu ayrilik kacinilmaz Meral aksenerin bunu korkmadan soylemesi buna isaret
  • Hesaplarıma göre 100 110 bin km2 topraktan olucaz 4 parçalı devlet kurarlarsa 200 220 bin km2 devletleri olacak

Irakta hali hazırda 40 bin km2 eyaletleri var

Suriyenin doğusu 60 70 bin km2

Türkiye 100 110 bin km2

Iran 20 30 bin km2

Bu satrancı iyi oynamalıyız orta doğunun kaderi bu 2 etnik köken bir arada yaşayamaz arkadaşlar adamlar doğuda bayrak yakıyor atamıza saldırıyor incenin mitingi sizi yanıltmasın sakın ülkede büyüyen bu kanserin kesilip atılması lazım sizinde gercekleri gormeniz lazım bunda korkulacak bir şey yok
  • Bende arada senin gibi düşünmüyor değilim verelim şunlara 4-5 il gitmek isteyenleri yollarız ki kimse gitmeyecektir bundan emin olabilirsiniz. Daha sonra sınırımıza mayınlı bölge duvar karakol vs bilumum tüm sistemleri döşemek lazım. Ayrıca burada önemli kısım sınırı dağ falan almamalıyız, olası terör olayları için olabildiğince düz, hakim olabileceğimiz bir arazi seçilmeli.

Biz olmadan açlıktan ölürler orda. Birde suça karşılanları hiç soru sormadan ilk uçakla oraya sutlayacaksın.

Düşününce fena değil gibi ama oldukça riskli, eğer oluşan devlete olağanüstü bir destek gelirse zor duruma düşebiliriz diğer komşularla ilişkileri iyi tutmak lazım iran falan gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Physicist_Emre -- 14 Haziran 2018; 0:37:17 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Physicist_Emre kullanıcısına yanıt
    Gelmez gelemez bütün ticaret yollarını kontrol edenleremi yardım edersin yoksa 4 devlet arasına sıkışmış hiç bir avantajı olmayan bir devletimi

Burada sadece turkiyeyi baz almayacaksin

Adamlar land locked bir ülke hiç bir kopru görevi görmüyor denizi yok

Bak barzaninin kendi devleti var bağımsız değil ama ordusu var

Bu bölgede yaşayanların %30 unun devlet dairesinde calisiyor olması hat safhada issizlik ve ticaretinin %80 inin Türkiye ile olması ilerde nasıl bir yapı olacağının göstergesi

Ve ilerde deniz suyu aritildigi vakit içme tarım suyu olarak bize muhtaç olacaklar şu kaynağı deniz vs olmadığı için

Bizim devlette üst akıl diye bir şey var ise şuan bunun planlamasını yapıyordur bu turkiyenin gelecek 50 yılının planlamasidir

Petrole doğal gaza olan ihtiyaç azalıyor elektrik sayesinde bugün ben hayatımın hiç bir yerinde petrol gaz kullanmıyorum ısınma klima ile araçlar zaten elektrikli

Petrol gaz türevi şeyler artık uzay araçları için ihtiyaç olucak o kadar petrolde bizim ülkemizde vardır zaten yok ise bulunur

Biraz çılgınca ve ırkçı yazıyorum ama hepsi olucak bunlarin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkeirommWH -- 14 Haziran 2018; 0:58:46 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.